Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*mala* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Ja ok recimo, da se poskušam vživet v tvojo kožo. Če imaš tako veliko željo po drugem, kaj te potem sploh vleče k sedanjemu razen navajenosti?
Pa ne vidš da se boji, kaj bodo drugi rekl?
Patetično.
Ja pa odrekle se ji bodo vse kolegice in družina
- Brunette*87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
k sedanjemu me vleče predvsem opora, stabilnost, ker je vedno tukaj zame, vedno mi je na voljo, poznam ga, super fant je, tudi glede seksa je super. rad me ima, zelo.
on je nekaj let starejši. resen je, pridn, ma resno zaposlitev, stanovanje urejava, povsod sva bila skupaj.. z njim si lahko predstavljam resno zvezo, do konca življenja, medtem ko si je s sodelavcem ne morem.
in se tolažim z zgodbicami in filmi kjer se varajo in je na koncu happy ending
on je nekaj let starejši. resen je, pridn, ma resno zaposlitev, stanovanje urejava, povsod sva bila skupaj.. z njim si lahko predstavljam resno zvezo, do konca življenja, medtem ko si je s sodelavcem ne morem.
in se tolažim z zgodbicami in filmi kjer se varajo in je na koncu happy ending
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Brunette*87
- Sramežljivka
recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.
njim že razložiš da ni šlo, ampak jst sm rekla da bi biu cel halo in obtoževanja če bi izvedeli kaj sem naredila.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
ok, kot da živiš v mestu s 30 prebivalci. ajmo, ljudje mamo tut svoja življenja in se res nebomo do konca življenuja sekirali, zakaj dva iz sosednjega kraja nista ostala skup, čeprav je njo skor pofukal nekdo drug.
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
kaj pa ljubezen? opora, prijaznost itd. včasih ni dovolj.in kaj čutiš do partnerja? ljubezen ali navezanost. če navezanost, potem..ni to to..čeprav imata velik skupnosti.
bolje biti zaljubljen in ljubezen vračat, pa imeti malo manj skupnega, kot pa kontra.
bolje biti zaljubljen in ljubezen vračat, pa imeti malo manj skupnega, kot pa kontra.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Brunette*87 napisal/-a:recite kar hočete, ampak po več letih ni lahko pustiti fanta, tudi zaradi okolice.
Si te predstavljam čez 15 let- zagrenjena tetka, ki nerga čez svojega moža, skupaj iz navade in ki bo seveda prenesla to svojo slabo voljo (ker seveda obtičala z nekom, do katerega ti ni bilo) na svoje otroke. Srečno življenje zate in za ljudi okoli tebe.
No, mogoče boš malce manj zagrenjena, če boš imela še koga poleg moža
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Brunette*87
- Sramežljivka
zmedena sem. popolnoma.
vseeno mi je ali bi kdo verjel ali ne bi, jaz vem da nisem seksala. hvala, Horus, za spodbudo.. če sva že začela lahko nadaljujeva, ane? poti nazaj več ni.
bojim se samo, da bo dejanje prišlo za mano.
če sodelavca ne bom več videla bo super. ampak jutri greva na kavo.
najraje bi imela oba, dokler bo šlo. pa se mi ne zdi vredno, ker si tega moj fant ne zasluži. in se mi smili. sama sem namreč ZELO ljubosumna, zelo zelo! znorim že če na Facebooku vidim da mu je všeč kakšna pesem, ki jo je objavila ženska. vendar tega ne povem, niti ne pokažem.
vseeno mi je ali bi kdo verjel ali ne bi, jaz vem da nisem seksala. hvala, Horus, za spodbudo.. če sva že začela lahko nadaljujeva, ane? poti nazaj več ni.
najraje bi imela oba, dokler bo šlo. pa se mi ne zdi vredno, ker si tega moj fant ne zasluži. in se mi smili. sama sem namreč ZELO ljubosumna, zelo zelo! znorim že če na Facebooku vidim da mu je všeč kakšna pesem, ki jo je objavila ženska. vendar tega ne povem, niti ne pokažem.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Pa kaj se tok obremenjuješ z drugimi?! Vrjem, da bodo že ˝preboleli˝. Sicer pa, jebat ga, na posledice je treba mislit prej.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
sirova štručka napisal/-a::lol:
A dej ne ga srat, js pa raj vem resnico, četudi ni najlepša. Sej ne morš nekomu, do katerega nekaj čutiš oz. si čutil, brez kančka slabe vesti nekaj prikrivat oz. mu lagat.
se strinjam. brunette, kaj misliš, kak bi se ti počutla, če bi on to tebi delal? torej je delat napake super, dokler nas nekdo pri tem ne zasači? če se ti s tem na vesti vredu počutiš, okej...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Brunette*87 napisal/-a:zmedena sem. popolnoma.
Ti pa moraš bit en biser od ženske, res ...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov