Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Brunette*87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
ne, nisva seksala. komaj sem preprečila. tudi ko sva šla v posteljo sem spala v pajkicah in jopi, ker sva se zmenila da greva samo prespat, ker sva celo noč delala..
je pa moj fant moj prvi resni fant, pred njim sem seksala samo z enim. počutim se kot da nimam 22 let! že prej ko sem šla s sodelavcem na kavo sem zmeraj morala paziti kam parkiram avto, da naju kdo ne vidi, brisala sem klice, smsje, use.. ker ljudje pač govorijo. v našem mestu vsi vse vedo pa vbistvu nihče ne ve nič.
je pa moj fant moj prvi resni fant, pred njim sem seksala samo z enim. počutim se kot da nimam 22 let! že prej ko sem šla s sodelavcem na kavo sem zmeraj morala paziti kam parkiram avto, da naju kdo ne vidi, brisala sem klice, smsje, use.. ker ljudje pač govorijo. v našem mestu vsi vse vedo pa vbistvu nihče ne ve nič.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- Brunette*87
- Sramežljivka
kako naj fantu povem??? naj ga pustim 'brez razloga'?? valda mu bo čudno, če ga bom kar pustila, pa tako 'super' mi je z njim. sedaj sva se pobotala in nama je 'super'. vsaj njemu. jaz se trudim po najboljših močeh
imela bi oba. življenje si enostavno lahko predstavljam s fantom, ampak trenutna zmedenost ne vem kaj bo doprinesla.
imela bi oba. življenje si enostavno lahko predstavljam s fantom, ampak trenutna zmedenost ne vem kaj bo doprinesla.
- Horus
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
A pa imaš še vedno namen ostat s fantom? Dej mal premisli, če si sploh želiš to. Stara si komaj 22 let in pred tabo je še cel lajf. Če to ni to, pol pejd naprej. Ker ni fer do fanta, res ni. In če si že zdej samo navezana, navajena nanj, kaj bo pol čez nekaj let.
Aja in se strinjam s sirovo štručko.
Aja in se strinjam s sirovo štručko.
- Horus
- Brunette*87
- Sramežljivka
ravno toliko kot ste sedaj vi, sem bila pred lanskim božičem tudi sama proti varanju. meni se to ne more zgoditi. pa se mi je?! sej ne morm vrjet.
grešiti je človeško a občutki so božanski.
po vsej (moji, nekdanji) logiki bi mi moralo biti hudo, morala bi imeti slabo vest. v resnici pa mi sploh ni žal, še enkrat bi.. ne rečem 2x da ne bom.
nič mi ni jasno.
berem vaše objave - enako bi pred dvema tednoma svetovala jaz sama sebi.
grešiti je človeško a občutki so božanski.
po vsej (moji, nekdanji) logiki bi mi moralo biti hudo, morala bi imeti slabo vest. v resnici pa mi sploh ni žal, še enkrat bi.. ne rečem 2x da ne bom.
nič mi ni jasno.
berem vaše objave - enako bi pred dvema tednoma svetovala jaz sama sebi.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ŽuŽa napisal/-a:Ja ok recimo, da se poskušam vživet v tvojo kožo. Če imaš tako veliko željo po drugem, kaj te potem sploh vleče k sedanjemu razen navajenosti?
Pa ne vidš da se boji, kaj bodo drugi rekl?
Patetično.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov