Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
Se mi zdi, da avtorica teme še najbolj obžaluje morebitne madeže pudra na blazini v motelu No, vsaj veš za drugič - pred spanjem vedno odstrani make-up!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^sploh ne razumem zakaj je šla temo odpirat. prevarala je fanta, ni ji žal, s sodelavcem se bo še mal dobivala, šla na kakšno kavo, fantu nič povedala.
aja, od vsega je mal zmedena in totalno bad ji je kaj si bodo sosedi mislili
aja, od vsega je mal zmedena in totalno bad ji je kaj si bodo sosedi mislili
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Pravi, da noče zveze s sodelavcem, po prebranem ga hoče sam za fakfrenda. Check.
S fantom ji (dokaj očitno) ni preveč za bit; naj ga pusti in mu dovoli najt srečo drugje. Check.
Ja, obstajajo relativno preprosti odgovori tudi na tole temo.
(izvedba je tista, ki je bolj zakomplicirana tuki )
S fantom ji (dokaj očitno) ni preveč za bit; naj ga pusti in mu dovoli najt srečo drugje. Check.
Ja, obstajajo relativno preprosti odgovori tudi na tole temo.
(izvedba je tista, ki je bolj zakomplicirana tuki )
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Brunette*87 napisal/-a:Pozdravljeni,
ne bi vas rada prosila za nasvet, ker nasvet pri tem ne pomaga, rada bi samo povedala zgodbo in slišala kakšno mnenje, ker tega ne morem povedati nikomur, niti najboljši prijateljici.
Pa sej ona noče našega nasveta, samo mnenje .
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pri meni je že dva meseca osrednja tema varanje. Vse se vrti okoli tega... Približno leto nazaj je bil tudi moj bivši fant nezvest (zato je bivši ), zadnjič se poslušala pogovor med dvema znancema, kako nakdo od njiju vara svojo dolgoletno punco, in kako je on car, ker to tko dobr skriva in mu uspeva furat dve zvezi, tadrug je bil čist navdušen nad tem kako se da dobr ženskam lagat in kako one ful nasedejo vsemu. Potem sem mela pogovor o varanju z enim starejšim človekom, in mi je povedal tok enih šokantnih stvari. Vara se na vsakem vogalu!! Varajo tud tisti za katere si nikol ne bi mogla mislt da bi kdaj varali. V glavnem, ogromno sem že predebatirala o tem varanju v zadnjem času in se mi čedalje bolj dozdeva da je to pač del življenja in jebiga, čeprov to še tok sovražim.
Pomoje je razlog za varanje to, da si že mjčken naveličan zveze, ljudje skos hočmo nekaj novga, hočemo čutit razburjenje, navdušenje, zato si želimo po nekaj letih spet začutit tiste občutke ko nekoga šele spoznavaš, ko se te prvič dotakne itd., kar je čist človeško, vsi smo krvavi pod kožo. Čeprov maš še vedno fuul rad svojga partnerja, te včasih - če nisi dovolj karakter, da bi se uprl - ta občutek premami in prevaraš. Vrjetn glih nism tople vode odkrila s tem, ne? Pa ne zagovarjam varanja, da si ne bo kdo narobe razlagal!
Zdej v tem konkretnem primeru, tut js ne bi mogla povedat fantu tega, to bi blo pomoje nekaj najtežjega. Ampak sem popolnoma prepričana, da se bo izvedlo, da si ga prevarala!! Žal, ampak take stvari pridejo vedno na dan, v tej situaciji se mi zdi pa še posebej verjetno. Če ne prej, pa ko/če ga boš pustila in bo na vsak način hotel vedeti pravi razlog in bo tolk časa vrtal vate, da se boš zlomila, oz. bo nekako posumil iz tvojih odgovorov.
Sam je pa jasno, da se bo tale zveza slej kot prej končala, tuki js ne vidm prihodnosti, sorry. Vem da je najtežje nekoga pustit po tolkih letih, ampak če ga ne boš zdej pustila, se bo pač enkrat grdo končalo, pomoje...
Mi pa ne gre v glavo kako nimaš slabe vesti?! Mene bi ubijalo, če bi prevarala tko v redu fanta...
Kakorkol že, js te ne obsojam, si samo človek, jebiga vsak kdaj greši, eni tko, eni drugač, enkrat ti nekoga prizadaneš, drugič nekdo drug tebe. Sčasoma se bo vse rešilo, še vedno se je. Sam pogruntat morš kolk ti kdo tukaj pomeni, ne morš pa furat dveh zvez naenkrat, ker se lah ful grdo konča...
Pomoje je razlog za varanje to, da si že mjčken naveličan zveze, ljudje skos hočmo nekaj novga, hočemo čutit razburjenje, navdušenje, zato si želimo po nekaj letih spet začutit tiste občutke ko nekoga šele spoznavaš, ko se te prvič dotakne itd., kar je čist človeško, vsi smo krvavi pod kožo. Čeprov maš še vedno fuul rad svojga partnerja, te včasih - če nisi dovolj karakter, da bi se uprl - ta občutek premami in prevaraš. Vrjetn glih nism tople vode odkrila s tem, ne? Pa ne zagovarjam varanja, da si ne bo kdo narobe razlagal!
Zdej v tem konkretnem primeru, tut js ne bi mogla povedat fantu tega, to bi blo pomoje nekaj najtežjega. Ampak sem popolnoma prepričana, da se bo izvedlo, da si ga prevarala!! Žal, ampak take stvari pridejo vedno na dan, v tej situaciji se mi zdi pa še posebej verjetno. Če ne prej, pa ko/če ga boš pustila in bo na vsak način hotel vedeti pravi razlog in bo tolk časa vrtal vate, da se boš zlomila, oz. bo nekako posumil iz tvojih odgovorov.
Sam je pa jasno, da se bo tale zveza slej kot prej končala, tuki js ne vidm prihodnosti, sorry. Vem da je najtežje nekoga pustit po tolkih letih, ampak če ga ne boš zdej pustila, se bo pač enkrat grdo končalo, pomoje...
Mi pa ne gre v glavo kako nimaš slabe vesti?! Mene bi ubijalo, če bi prevarala tko v redu fanta...
Kakorkol že, js te ne obsojam, si samo človek, jebiga vsak kdaj greši, eni tko, eni drugač, enkrat ti nekoga prizadaneš, drugič nekdo drug tebe. Sčasoma se bo vse rešilo, še vedno se je. Sam pogruntat morš kolk ti kdo tukaj pomeni, ne morš pa furat dveh zvez naenkrat, ker se lah ful grdo konča...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
MsN napisal/-a:Se mi zdi, da avtorica teme še najbolj obžaluje morebitne madeže pudra na blazini v motelu No, vsaj veš za drugič - pred spanjem vedno odstrani make-up!
Ja pred spanjem vedno odstrani make up...ni to dobro za kožo, ker ponoči mora koža dihat
- Brunette*87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
Draga dekleta, zanimivo. Od dveh oseb sem na pvt dobila super nasvete glede moje težave. med drugim tudi o tem, da naj ne poslušam vaših nasvetov, ker se bom le še bolj obremenjevala.
Mislim, da sem s to temo zaključila. Mogoče vam sporočim čez kakšen teden ali dva, kako se stvari naprej odvijajo.
Hvala za vse odgovore
Lep pozdrav!
Mislim, da sem s to temo zaključila. Mogoče vam sporočim čez kakšen teden ali dva, kako se stvari naprej odvijajo.
Hvala za vse odgovore
Lep pozdrav!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov