Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Brunette*87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Brunette*87 » 03. Jan. 2010 10:40

Georgia napisal/-a:Mi pa ne gre v glavo kako nimaš slabe vesti?! Mene bi ubijalo, če bi prevarala tko v redu fanta... :?

ne vem. ko sem brala tvoj post - 14 dni nazaj sem razmišljala ISTO kot ti. bila proti varanju, razmišljala kako bi me žrlo če bi ga prevarala, da nikakor ne bi mogla živet s tem, da jaz pa že nisem taka, da nikoli ne bi prevarala svojega najboljšega fanta (ki je res uredu človek)
pa moj fant je tudi zelo lep. resnično. že od nekdaj.
skratka, ne vem kaj se dogaja z mojim mišljenjem, mogoče res to da je moj prvi resni fant, skupaj sva od mojega 18. leta in... bomo videli :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jan. 2010 12:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 12:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jan. 2010 12:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 12:32

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jan. 2010 12:41

^^ Jah, ene pač nikol niso zadovoljne :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jan. 2010 12:41

sirova štručka napisal/-a:
Brunette*87 napisal/-a:Draga dekleta, zanimivo. Od dveh oseb sem na pvt dobila super nasvete glede moje težave. med drugim tudi o tem, da naj ne poslušam vaših nasvetov, ker se bom le še bolj obremenjevala.

Mislim, da sem s to temo zaključila. Mogoče vam sporočim čez kakšen teden ali dva, kako se stvari naprej odvijajo.

Hvala za vse odgovore
Lep pozdrav!

Torej si dobila takšne nasvete, kot si jih sama želela slišat.
Da pa so dobri.. verjetno so zate, za druge pa dvomim. Ampak važn, da se maš ti fajn. :wink:

Ja sej buhvej kakšni so bili ti 'nasveti'...pomoje so res taki kot si jih je želela slišat.
Pa še zmeraj želim, da njen super fant, ki je res sanjski moški, izve kak je njegova super punca tudi sanjska :evil:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Jan. 2010 12:58

Horus napisal/-a:Ni fora v tem kaj ji on daje ampak v tem, da ji ocitno ne daje tistega, kar ona resnicno potrebuje od njega.

In kaj pol dela z njim?!
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 03. Jan. 2010 13:06

ŽuŽa napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ni fora v tem kaj ji on daje ampak v tem, da ji ocitno ne daje tistega, kar ona resnicno potrebuje od njega.

In kaj pol dela z njim?!

Ja? :?

Sploh ni jasno, v čem točno je trenutno problem (če sploh) - varanja ne obžaluje, s sodelavcem ne bi imela zveze, tipu ne bo povedala ... Ni problema :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 13:24

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jan. 2010 13:32

ŽuŽa napisal/-a:

In kaj pol dela z njim?!
Dolgčas preganja, ima neko "zavetje" pri njemu, dokler nekaj boljšega - ki bi bilo pripravljeno furat tudi zvezo z njo - ne pride mimo.. ajme meni, kakšni ubogi ljudje.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Jan. 2010 16:33

Brunette*87 napisal/-a:Draga dekleta, zanimivo. Od dveh oseb sem na pvt dobila super nasvete glede moje težave. med drugim tudi o tem, da naj ne poslušam vaših nasvetov, ker se bom le še bolj obremenjevala.

ker to bi blo pa res čiiiist preveč, da bi se TI obremenjevala s stvarmi, ki si si jih sama zakuhala. :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov