Prevarala me je, se lahko poboljša?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 07. Jan. 2010 12:20

Na tem svetu je res očitno malo ljudi ki vejo kaj je to morala zaupanje in spoštovanje partnerja. Mi je čisto vseeno v kakšnih okoliščinah me prevara pa če je nevem kaj ko ga nebi več gledala ob sebi. Ni šans. Se spoštujem tolko in cenim, da hočem met ob sebi normalnega moškega ki me spoštuje in mu lahk brezpogojno zaupam. sem raje sama celo življenje kot pa živim s takim ničvrednim(usaj za mene je tak človek ničvreden, žal jih je vedno več očitno se svet spreminja)....naj jih je še tok mal js če bi zvedla da me je moj prevaru tut sam ve da nima kaj pr meni iskat zej mu 100% zaupam in mi skor zihr neb tega naredu...čeprav bom rajš tih kr nikol neveš...ampak naj še bo tk mali procent poštenih ljudi na svetu rajš iščem do konc življenja enga vredu ko pa da celo življenje živim v prevari in s takim človekom...ti si misli kar hočeš ampak mislim da si naredu največjo napako v življenju zato se pa takšne grdobije dogajajo...men bi se gablo dat partnerju lubčka če bi se prej s drugo vlaču....:)ma srečo tale punca...ti si pa malo preveč naiven
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 12:20

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jan. 2010 12:24

to zato, ker ste tipi tepci že po defaultu, ženske pač malo bolj razmišljamo.

ne, zajebavam se.

ampak o zameglitvi razuma sem pa 100%. mogoče samo še nisi spoznal žensk, ki vedo kaj hočejo, kdaj hočejo in koliko hočejo :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 12:26

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jan. 2010 12:31

in verajmi mi. vedno več jih je. opažam en zanimiv pojav. vsaj v klubih (ki je tudi en glavnih placov 'zločina' parčkanja, ONSjev in podobnega).

vedno bolj so ženske v vlogi tistega, ki izbira in peca. tipi vedno bolj apatično slonijo ob šanku, pijejo pivo in v prazno čvekajo kiro bi in kiro nebi, zgane se jih pa vedno manj. vedno bolj so ženske tiste, ki dajejo pobudo za raznorazna srečanja. (nekater so prav že nemarno agresivne in bom kako kr klofnla ko se bo naslednji ritala okoli mojega tipa, medtem ko jaz stojim zraven njega). se mi zdi, da je vsa ta emancipacija z zamikom stopila v naše glave, da šele zdaj odraščajo generacije, ki so bile vzgojene v bolj liberalnih in ne patriarhalnih družinah in družbah.

malo OT...ampak že če si samski...da veš kaj te čaka :wink:
Uporabniški avatar
*Nea*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nea* » 07. Jan. 2010 13:33

Pa saj si si že delno sam odgovoril na vprašanja. Oprostil si ji, še sam neveš zakaj in kako ti je to uspelo, in že te razžira dvom, ki se ga boš težko znebil, glede na to, da si povedal kakšna oseba si.
Bila sta skupaj za NL, da bi se imela fajn, na isti žurki, kjer te punca prevara z drugim, potem se izgovarja na pjačo. Mislim, da če bi ti imel nekaj spoštovanja do sebe in bil takšna oseba kot praviš, imel svoja načela, od katerih ne odstopaš, bi ravnal drugače. Pa kljub temu jaz mislim, da te bo ta dvom in razjedanje slej k prej pripeljalo do te točke, ko boš enostavno to zaključil. In prav bi bilo tako. Človek, ki prevara enkrat, bo prevaral drugič, tretjič.
Seveda se bo zdej kdo oglasil, ki bo pametoval, da seveda to ni res, da nekatere ta napaka in skok čez plot spravi k pameti. Ah daj no, kljub vsemu pa to pove, da še partnerja preveraš, tega nimaš dovolj rad, ga ne spoštuješ in nekaj definitivno ne klapa v takšni zvezi. Seveda pa se s tako napako izgubi tudi vso zaupanje. In navsezadnje, kam gre zveza brez zaupanja? V propad...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Jan. 2010 14:26

haley napisal/-a:Ok meni je še zmeraj ful čudno tole kak je do tega sploh prišlo, da je punca bla z drugim. Rekel si, da sta bla skupaj za novo leto na fej fešti...ok sej razumem, da ne tiščiš veš čas skupaj, ampak še zmeraj ne štekam kak se ga je lahk napila, se znašla v objemu drugega in z njim zabluzla? Pomoje je zato tud neki časa potrebno (še posebi, da se napiješ :D ) in mi ni jasno kje si bil med tistim časom ti oz. kje je ona norela med tem časom?
Meni je tudi zlo čudno, da nisi prej od koga drugega zvedel kot pa od nje, ker predvidevam, da je bil na zabavi poznan folk in bi jo pomoje lahko kdorkoli vidu, da je bla z drugim... Še bolj mi je pa to čudno, da je blo njej vseeno, če jo kdo drug vidi, čeprav so verjetno vedl da ma fanta!

(sej vem, da je tole malo OT, ampak mi res ni jasno tole :) )

Ej galus a mi boš odgovoru na tole? Me res zanima, ker mi ni vse jasno tle...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 07. Jan. 2010 14:44

Ej pomojem je pa nezrela pa neresna. :cry:

Kar se alkohola tiče... mi smo vedno rekl: Po 5-ih pirih grejo vse grde domov. :evil:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jan. 2010 15:07

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 15:11

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jan. 2010 17:13

Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 17:39

Uporabniški avatar
dai.94
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dai.94 » 07. Jan. 2010 18:09

A ni bla dost fer, d ti je saj povedala ;D ;D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jan. 2010 21:08

Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 21:33

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov