Prevarala me je, se lahko poboljša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
arrow napisal/-a:Američani pravjo: Once a cheater, always a cheater..
Točno tak. Jaz ji na tvojem mestu nebi odpustila. Ker jaz imam tudi svoja načela in to je eden izmed njih. Če te je enkrat prevarala, ji že ne pomeniš toliko. Poleg tega pa ne nasedaj bedarijam kot 'pijana sem bila...' blablabla...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
galus napisal/-a:Še vedno pa nisem dobil pravega odgovora katerega bi želel...
KOLIKO JE PO VAŠEM MOŽNOSTI, da se bo to še ponavljalo????
zdaj pa jaz tebe vprašam: kako za hudiča ji boš lahko še kdaj zaupal?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Mene je najbolj od vsega šokiralo, kako mirno si to sprejel
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- Ejly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Jst na tvojem mestu sploh razmišlala ne bi o tem, ji odpustit al ne. Itak da ne! Če je to naredila enkrat, bo to še ponovila. Pijana ali trezna...
Drugače pa, kako boš sploh lahko še z njo? Ker tistega 100% zaupanja sigurno ne bo. Jst vem da tko ne bi mogla, če bi moj kaj takega naredu. Če bi mu že slučajno to odpustila, mu pa zaupala ne bi več in bi se stalno živcirala s tem in tko ne bi mogla nadaljevat.
Skratka, najdi si eno ki ti bo zvesta!
Drugače pa, kako boš sploh lahko še z njo? Ker tistega 100% zaupanja sigurno ne bo. Jst vem da tko ne bi mogla, če bi moj kaj takega naredu. Če bi mu že slučajno to odpustila, mu pa zaupala ne bi več in bi se stalno živcirala s tem in tko ne bi mogla nadaljevat.
Skratka, najdi si eno ki ti bo zvesta!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ok meni je še zmeraj ful čudno tole kak je do tega sploh prišlo, da je punca bla z drugim. Rekel si, da sta bla skupaj za novo leto na fej fešti...ok sej razumem, da ne tiščiš veš čas skupaj, ampak še zmeraj ne štekam kak se ga je lahk napila, se znašla v objemu drugega in z njim zabluzla? Pomoje je zato tud neki časa potrebno (še posebi, da se napiješ ) in mi ni jasno kje si bil med tistim časom ti oz. kje je ona norela med tem časom?
Meni je tudi zlo čudno, da nisi prej od koga drugega zvedel kot pa od nje, ker predvidevam, da je bil na zabavi poznan folk in bi jo pomoje lahko kdorkoli vidu, da je bla z drugim... Še bolj mi je pa to čudno, da je blo njej vseeno, če jo kdo drug vidi, čeprav so verjetno vedl da ma fanta!
(sej vem, da je tole malo OT, ampak mi res ni jasno tole )
Meni je tudi zlo čudno, da nisi prej od koga drugega zvedel kot pa od nje, ker predvidevam, da je bil na zabavi poznan folk in bi jo pomoje lahko kdorkoli vidu, da je bla z drugim... Še bolj mi je pa to čudno, da je blo njej vseeno, če jo kdo drug vidi, čeprav so verjetno vedl da ma fanta!
(sej vem, da je tole malo OT, ampak mi res ni jasno tole )
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Enkrat te je prevarala zaradi pijače, drugič te bo ker se ji ne posvečaš, tretjič bo zadeta, četrtič se je samo zgodilo, petič pa te bo nadrla da lahko dela kar hoče.
Dokler je to naredila enkrat, bo še večkrat.Človek, ki ljubi, enostavno ne vara.
In ne vem kako ti bo uspelo znova vzpostaviti zaupanje, jaz vem da bi ga izgubila.
Dokler je to naredila enkrat, bo še večkrat.Človek, ki ljubi, enostavno ne vara.
In ne vem kako ti bo uspelo znova vzpostaviti zaupanje, jaz vem da bi ga izgubila.
The world is as you are.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
haley se strinjam s tabo..
prav zanima me njena zgodba..
prav zanima me njena zgodba..
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Horus napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:Kakšna bedna logika je pa to...
No, po tvoji logiki, ima pijan voznik, ki nekoga do smrti povozi, olajsevalno okoliscino, saj pac ni mogel pravocasno reagirati, ker je bil pijan.
Meni itak ni jasno, zakaj alkohola ne prepovejo, ker ni od njega cisto nobenega haska. Bi se folk pac naucu rocno spustit BREZ da 10 kozarckov rukne prej.
In ce ni jasno, ne, ne zapletem se pijan z gerdobabo, ker ne pijem.
Zdaj pa mi oprostite, grem infarkt oddelat, ker se claire dejansko strinja z mano (a je celo prvic? xD)
Ne polagaj mi besed v usta, ker NE govorim o olajševalno/oteževalno. Se strinjam, da alkohol ni noben izgovor, o tem sploh nikoli ni bilo debate. Jaz sem trdila, da pijanost ne razkriva nobenih globljih potreb, ki se jih sicer ne bi zavedali, vsaj v tem primeru ne, tako kot si ti to interpretiral. V clairinem primeru agresivnežev je običajno tako, da so ti ljudje tudi sicer hitro razdraženi in morajo to agresivnost zavedno obvladovati, tako da tudi tu ne vidim podpore tvojemu argumentu. Alkohol te naredi pogumnejšega, seveda, ampak zakaj bi to izkazovalo kake globlje potrebe? Prosim tudi za odgovor na primeru grde babe.
Every rose has its thorn
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Precej.galus napisal/-a:KOLIKO JE PO VAŠEM MOŽNOSTI, da se bo to še ponavljalo????
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Čak mal a ni nobene šanse, da je to tip od une babe, k je pred kratkim pisala(brunette al wtf), da je se spičila s tipom in šla z unim v hotelsko sobo, napita in sta se samo poljubljala in šlatala, seksala pa ne?!
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov