Prevarala me je, se lahko poboljša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Lol ... kot prvo varanje preziram iz dna duše in srca ... Če meni nebi bilo več do mojega tipa bi ga pustila, ampak z tem k sm sedaj že neki časa nisem na kaj takšnega pomislila niti enkrat! ...
Človek, ki nima kontrole nad sabo, lahko še tako obljubi, da ne bo več varal, ampak sem že velikokrat videla in slišala, da se to rado ponovi ... jaz tvoje punce ne poznam(morda pa ni takšna, da bi še varala) ... ampak, jaz bi na tvojem mestu dala verjetno konc, ker si prevare verjetno nebi morala izbiti iz glave oz. zaupanje bi bilo uničeno ...
Svetujem ti, da ji daš konec oz. da jo imaš na distanci. Čeprav se vseh ljudi ne meče v isti koš ...sam kar boli pač boli ...
Je pa tudi res, da ljubezen in razmerje niso samo srečne fotografije v foto albumu so tudi tisti slabi trenutki in če se prebrodimo čez njih smo lahko srečni ...
Vprašanje je če je ona tega vredna ... šeenkrat ponavljam jaz je ne poznam in moje mnenje je zgolj zelo splošno ...
p.s. Tudi sama sem bila enkrat z fantom na koncertu, sem popila preveč alkota, res je da sm fantu pustila d dela marsikaj z mano ...ker je pač moj fant, ampak ševedno sm se mela pod kontrolo in se nebi šla lupčkat z drugim...to se lah zgodi edino če si samski, pa tud takrat ni treba kar na enga navalit ...
Človek, ki nima kontrole nad sabo, lahko še tako obljubi, da ne bo več varal, ampak sem že velikokrat videla in slišala, da se to rado ponovi ... jaz tvoje punce ne poznam(morda pa ni takšna, da bi še varala) ... ampak, jaz bi na tvojem mestu dala verjetno konc, ker si prevare verjetno nebi morala izbiti iz glave oz. zaupanje bi bilo uničeno ...
Svetujem ti, da ji daš konec oz. da jo imaš na distanci. Čeprav se vseh ljudi ne meče v isti koš ...sam kar boli pač boli ...
Je pa tudi res, da ljubezen in razmerje niso samo srečne fotografije v foto albumu so tudi tisti slabi trenutki in če se prebrodimo čez njih smo lahko srečni ...
Vprašanje je če je ona tega vredna ... šeenkrat ponavljam jaz je ne poznam in moje mnenje je zgolj zelo splošno ...
p.s. Tudi sama sem bila enkrat z fantom na koncertu, sem popila preveč alkota, res je da sm fantu pustila d dela marsikaj z mano ...ker je pač moj fant, ampak ševedno sm se mela pod kontrolo in se nebi šla lupčkat z drugim...to se lah zgodi edino če si samski, pa tud takrat ni treba kar na enga navalit ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Horus napisal/-a:SunFlower, my bad. Mas res xD Nisi napisala tega :]
Anyway, ja, na primeru gerde babe lahko recemo, da izraza intoxiciran sex tolazbo moskega, saj hrepeni po dobri zenski, ampak pac vzame tisto, kar lahko dobi, da si vsaj delcek ega ohrani, ces, bolje slab sex kot noben sex. Od tu verjetno tudi izvirajo urbane legende, da gerde gerde babe sexajo boljs od lepotic. Pac, nek obrambni racionalizacijski mehanizem je treba obdrzati tudi v treznem stanju.
Potem pa imamo tu se dejstvo, da, emancipacija gor ali dol, zenske dozivljate sex drugace kot moski in da (to pa zdaj jazst konkretno) niti slucajno ne verjamem, da bi sla zenska v zvezi varat zato, ker bi ji tok testosterona udarlo v mozgane, da bi se ji ti takorekoc izklopli, kar se dogaja moskim. Ce ne zarad drugega, zato, ker zenske tok testosterona sploh nimate, pa tudi center za sex je veliko premajhen, da bi tak efekt proizvedel. Pri moskih je pa ta testosterone rush cisto realna moznost. S tem sicer nicesar ne opravicujem, da ne bo pomote.
Mja, ampak še kar ne vem, zakaj bi bila kakršna koli razlika med pijanim in treznim seksom, oz. zakaj v treznem primeru je še možnost, da bi šlo za golo potrebo, v pijanem pa ne. Še vedno se mi zdi bolj logično obratno - pač potreba obstaja, če si trezen jo zavreš, če nisi in nimaš samokontrole se ji pa prepustiš. Vprašanje je tu imo bolj v tem, zakaj ta potreba obstaja
Every rose has its thorn
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*SunFlower* napisal/-a:Dvomim, da če se ti pijan zapleteš z grdo babo, to izraža kako globljo potrebo po grdih babah, ali pač?
grda baba je vedno grda. pa če je tip pijan ali ne. si pa misli, da je lepša/privlačnejša/hot in ne vem kaj še vse, če se pijani dedci slinijo po njej. a ti se zgolj zaradi želje po sexu, ne ker bi se jim ona zdela lepa ker so pijani. in trezni recimo ne upajo priznati, da bi jo imeli za f**, zato pride fajn tale klišejska zadeva: "oh sem bil pijan." nobene zaljubljenosti ni v grdo babo ne pijan, ne trezen. le pijan jo upa nategnit, trezen bi pa razmislil in jo skrivaj tudi kam odpeljal, ko noben ne vidi.
daj daj daj. je ratala potreba po alkoholu. P***a no saj ima fanta. če jo je pa drug zrajcal, bi jo pa trezno tudi, a se zavestno umakne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
... saj to sem jaz ravno zgoraj napisala.
Every rose has its thorn
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
galus napisal/-a:Ali sem naredil napako? Ali se taka oseba lahko poboljša?
Skupaj sva šele eno leto in pol in nisem mislil, da me bo tako hitro prevarala.
Kaj bi vi storili v tem primeru? Sam stalno razmišlam o tem in nikakor ne pridem do konca...
koliko sta stara?
... pa sta se pomenila, zakaj je to naredila (razen prozornih izgovorov kot alhko itd) ... in kako vidi vajino vezo?
po drugi strani, pa fer, da ti je povedala ...
- galus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
koliko sta stara?
Ona 20 jaz 24.
... pa sta se pomenila, zakaj je to naredila (razen prozornih izgovorov kot alhko itd) ... in kako vidi vajino vezo?
Sva se pomenila, sm čist lepo in sproščeno spraševal kaj je vzrok
vendar nisem dobil nobenega pravega odgora...
po drugi strani, pa fer, da ti je povedala ...
To sm jo pa prvo vprašov...
Če jo je kdo videl in če mi je zaradi tega povedala...
Tko da vrjetno jo je kdo videl...
SPLOH PA FOLK KAJ VAM JE?????
VSI LJUDJE SO KRVAVI POD KOŽO IN VARA SE PODOLGEM IN PO ČEZ
JE PA VPRAŠANJE KAKO VSAK TO SPREJEMA...
POMOJE JE ŽE SKOR VSAK KDAJ VARAL, SPLOH PA SMO NA FORUMU KJER SE NOBEN MED SEBOJ NE POZNA TAKO, DA SE NE RABIMO DELATI FINGA PRED DRUGIMI.
JE VERJETNO 20% FOLKA, KI KAJ TAKEGA NE BI NIKOLI NAREDILI VENDAR VEČINA OSTALGA BI.
NAJBOLJ ME PA SKRBI TO, KER JE ŽENSKO VARANJE DUGAČNO OD MOŠKEGA, MOŠKI BO ENO POKAVSOV ZARAD TEGA KER MU JE PAČ STOPU ŽENSKA PA IMA TUKI ŠE DRUGE INTERESE...
Kakorkoli pa, če jo zdaj pustim bo itak vsega konec, če pa z njo hodim in vidim, da sem naredil napako lahko še vedno končava.
LJUDJE SE PAČ MOTIMO!!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sej si sam hotu nasvete, zgleda niso tisto kar si nekak želel slišat!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- galus
- Sramežljivka
Bolj se razburjaš zaradi odgovorov na tvojo temo, kot pa si se na punco, ko te je prevarala smile Zanimivo biggrin
HE HE
Sej sm se tud na punco, verjem da znam dobr znort, če je treba...
In se znam tud lepo vmirjeno pogovorit...
Sej si sam hotu nasvete, zgleda niso tisto kar si nekak želel slišat! cool
Ma mogoče me mal to mot, da folk preveč naivno gleda vse skupi...
Ljudje pač varajo ne vem sicer vzrokov, sam tko pač je...
Zdej pa al si drugi partner to prizna al si ne prizna...
Potem pa je tukaj še druga stvar kaj narediti potem, ko si priznaš.
Tukaj na forumu je vse v najlepšem redu vsi lepo govorijo...
Ampak resnica pač ni taka...
- Ejly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
In na koncu se bo razvila takšna debata, da bo galus svojo punco branil, ostali pa bomo pljuvali po njej
Torej, si si priznal, da te je pač prevarala in tko pač je
In kako naprej? Boš ostal z njo in bo vse tako kot prej, preden te je prevarala??
Torej, si si priznal, da te je pač prevarala in tko pač je
In kako naprej? Boš ostal z njo in bo vse tako kot prej, preden te je prevarala??
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*SunFlower* napisal/-a:... saj to sem jaz ravno zgoraj napisala.
ni res. ti trdiš, da trezen ne bi bil z grdo baba. pa ti povem, da temu ni tako. bi bil. a naskrivaj. bog ne daj komu povedat.
to ni isto. halo?
Zadnjič spremenil claire, dne 07. Jan. 2010 12:50, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- galus
- Sramežljivka
ni res. ti trdiš, da trezen ni bi bil z grdo babao. pa ti povem, da temu ni tako. bi bil. a naskrivaj. bog ne daj komu povedat.
to ni isto. halo
Ja lej, če nimaš nobenga partnerja al pa kokr kol d bi koga prevaral.
Se mi ne zdi nč tazga to...
Pač se ga nažgeš pol te pa že pač boli za vse skupi pa greš kakšno nategnt sej to ni nč tazga, če se oba strinjata itak pa takrat tud oba vesta za kaj se gre...
f** in to je to...
Ponavad je pa tko d so uni k so kao mal boljši še manj zbirčni kokr uni k niso.
Sploh pa tuki ni debata o fukanju grdih bab ampak o varanju...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
po tvoje torej zenska ne more bit brezglavo potrebna? si ne more zaželek nekoga tukaj in zdaj?
na tvojo srečo ti lahko ženski hormoni ravno tako zameglijo razum
na tvojo srečo ti lahko ženski hormoni ravno tako zameglijo razum
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov