Prevarala me je, se lahko poboljša?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

galus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a galus » 06. Jan. 2010 14:51

Živjo!

Ravno za novo leto me je prevarala punca (Se je objemala z drugim, lizala, do samega seksa mislim, da ni prišlo).
Ko mi je to povedala sem ji lepo mirno odgovoril, da se potem nimam več kaj pogovarjati z njo, da jo imam še vedno rad ampak, da jo bom že nekako prebolel.
Rekel sem ji tudi, da ne želim, da bi ostala prijatelja ampak, da me lahko kadarkoli pozdravi če se slučajno strečava.
Rekel sem ji tudi, da se mi še vedno zdi vredu punca in da si bo gotovo našla kakšnega dobrega fanta mene pa naj pusti pri miru.
Ko sem ji to povedal ji ni ratalo nič jasno verjetno je mislila, da jo ne bi nikoli pustil ampak sem človek, ki ima neka svoja načela in od teh pač ne odstopam.
Ko sem se obrnil, a bom odšel je ona v obupu padla na tla (verjetno je igrala)
govorila mi je, da je bila pač pijana, da še sama ni vedela kaj je delala, da me ima še vedno rada itd....
Potem me je drugi dan poklicala če se lahko dobiva rekla mi je, če ji oprostim, da mi kaj takega ne bo nikoli več naredila itd...
Sklenil sem, da ji oprostim.
Ali sem naredil napako? Ali se taka oseba lahko poboljša?
Skupaj sva šele eno leto in pol in nisem mislil, da me bo tako hitro prevarala.
Kaj bi vi storili v tem primeru? Sam stalno razmišlam o tem in nikakor ne pridem do konca...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jan. 2010 15:19

Kakšna je pa bila vajina zveza na splošno? Sta se v redu razumela? Si bil kej ljubosumen? Seks je bil ok?

Najbolj mi je smešno, ko si napisal, da si nisi mislil, da te bo po enem letu in pol tako hitro prevarala...a pol si pričakoval, da te enkrat bo al kako? :) Predvidevam, da si se malo nerodno izrazil, ampak se vseeno čudno sliši.

Pa tudi to mi je čudno, da praviš da te je ravno za novo leto prevarala...jaz sem navajena, da ponavadi pari skupaj preživijo novo leto in mi je to ful čudno, da je bila takrat z drugim (ali pa sem samo jaz čudna, ker tako mislim :D ).
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2010 15:27

A to pomen, da ne bo pila več tuk? :)

Sicr pa ne vem. Men je tut čudno, da nista bla skup za NL. Al se je to nardilo na isti zabavi? :O Jst bi vrjetnu težku šla čez tu, ker neb blu več istga ("slepega") zaupanja, ampk sam očitki in pogrevanje preteklosti. Sam veš kak člouk si, pa kako lahko s tem živiš. Jst kukr se poznam, preprosto neb. Sej je velik ribic še u morju ;) :cool:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Jan. 2010 15:33

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 06. Jan. 2010 15:37

galus napisal/-a:Ali sem naredil napako?

Ja.

galus napisal/-a:Ali se taka oseba lahko poboljša?

Nikoli ne hodi v zvezo v upanju, da se človek "poboljša". It won't happen.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 06. Jan. 2010 15:40

Horus napisal/-a:Poleg tega je alko otezevalna okoliscina ne olajsevalna. Ce bi bila trezna, bi bilo mozno, da je slo samo za sex (oziroma karkoli ze pac), ce je pa bila pijana, pa je tu bila neka globlja potreba.

Kakšna bedna logika je pa to :? Sori, ampak tega pa res ne štekam. A če bi bila trezna, bi ona pač racionalno sklenila, da je horny in se bo šla lizat s tem modelom, ker je pa bila pijana, je pa ubogala svojo podzavest, ki ji govori, da je zaljubljena v tega, s katerim ga je srala ... al kaj?? Meni se zdi veliko bolj logično, da ko si pijan, si hitro potreben, poleg tega pa še poneumljen in potem ga serješ s kom, s katerim ga v normalnih okoliščinah ne bi. Dvomim, da če se ti pijan zapleteš z grdo babo, to izraža kako globljo potrebo po grdih babah, ali pač?
Every rose has its thorn
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 06. Jan. 2010 15:48

A naslednjič, ko te bo pijana/v navalu nevemčesa/zaradi ugrabitve vesoljcev itd. prevarala, ji boš tudi oprostil? Kje je tvoja meja, če imaš načela od katerih ne odstopaš?

Če se bo poboljšala ali ne, bo pa samo čas povedal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2010 15:55

*SunFlower* napisal/-a:
Horus napisal/-a:Poleg tega je alko otezevalna okoliscina ne olajsevalna. Ce bi bila trezna, bi bilo mozno, da je slo samo za sex (oziroma karkoli ze pac), ce je pa bila pijana, pa je tu bila neka globlja potreba.

Kakšna bedna logika je pa to :? Sori, ampak tega pa res ne štekam. A če bi bila trezna, bi ona pač racionalno sklenila, da je horny in se bo šla lizat s tem modelom, ker je pa bila pijana, je pa ubogala svojo podzavest, ki ji govori, da je zaljubljena v tega, s katerim ga je srala ... al kaj?? Meni se zdi veliko bolj logično, da ko si pijan, si hitro potreben, poleg tega pa še poneumljen in potem ga serješ s kom, s katerim ga v normalnih okoliščinah ne bi. Dvomim, da če se ti pijan zapleteš z grdo babo, to izraža kako globljo potrebo po grdih babah, ali pač?

tule se pa moram strinjat s Horusom (vsaj enkrat ;) ).
wnekateri ne pijejo, ker takrat postanejo agresivni. kar pa v resnici itak so. če ne pijejo zato niso nič boljši ljudje, ker cel čas bijejo boj s sabo in so morajo kontrolirat (no boljše je seveda tako kot bit nasilen).

tudi tu je ista pesem. sama verjamem, da kadar si pijan si le bolj "pogumen". četudise kasneje določenih detajlov ne spomniš, se pa takrat prekleto dobro zavedaš kaj delaš. zato je alkohol, kot pravi horus le en velik minus.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Jan. 2010 16:18

galus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a galus » 06. Jan. 2010 16:20

Kakšna je pa bila vajina zveza na splošno? Sta se v redu razumela? Si bil kej ljubosumen? Seks je bil ok?

Jaz osebno mislim, da sva se dobro razumela...
Sva se včasih kaj skregala ampak nisva nikoli kuhala kakšne zamire
al pa kej podobnga...
Ljubosumen nisem bil nikoli, ker sem mislil, da ji lahko toliko zaupam v kolikor pa osebi lahko zaupaš se mi zdi, da ni potrebe za ljubosumje.
kar se je seveda izkazalo za napako.
Mi je celo rekla, da še ni imela tipa kateri bi bil tako malo ljubosumen kot jaz (so bli verjetno dovolj pri pameti njeni bivši, da so bli malo ljubosumni)
Je pa bila ona kar ljubosumna.
Seks se bi rekel, da je bil vredu in sem vedno počakal, da je njej prvo prišlo, sem čutil tudi krče v vagini poleg tega pa sva se o tem lahko brez problema pogovarjala.

Pa tudi to mi je čudno, da praviš da te je ravno za novo leto prevarala...jaz sem navajena, da ponavadi pari skupaj preživijo novo leto in mi je to ful čudno, da je bila takrat z drugim (ali pa sem samo jaz čudna, ker tako mislim biggrin ).

To se je zgodilo na isti zabavi...

Najbolj mi je smešno, ko si napisal, da si nisi mislil, da te bo po enem letu in pol tako hitro prevarala...a pol si pričakoval, da te enkrat bo al kako?

Jaz osebno sem jo imel rad in nisem mislil na druge punce in tudi sedaj ne mislim vendar statistike kažejo, da 70% žensk prevara svoje partnerje.
Jaz osebno pa sem človek, ki rad razmišlja trezno.
Čeprav vsakdo misli, da se njemu kaj takega ne bo zgodilo...
SE V VEČINI PRIMEROV ZGODI...

A to pomen, da ne bo pila več tuk? smile

To mi je tudi ona rekla, da ko pije se ne zna obnašat in da nikoli več ne bo pila.
Tko, da tuki naj si vsak misli svoje...

Yup, naredil si napako. Zdaj ve, da lahko dela kar hoce, pa ji bos oprostil, ker nimas dovolj jajc, da bi jo permanentno poslal v 3pm ko zaj*be.

Moje mišlenje pri tem je bilo tako, da ji lažji oprostim kakor jo prebolim.

Še vedno pa nisem dobil pravega odgovora katerega bi želel...
KOLIKO JE PO VAŠEM MOŽNOSTI, da se bo to še ponavljalo????

Tudi sam vem, da je še veliko ribic v zraku ampak sem imel rad to katero sem imel do sedaj in jo imam še vedno rad, tako ,da o drugih niti nisem razmišljal....
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Jan. 2010 16:25

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 06. Jan. 2010 16:26

jaz takih zadev nebi nikoli po forumih reševala..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 06. Jan. 2010 16:30

moje mnenje je da si naredil napako, da si ji oprostil, zdej ve da se te lahko privošči in da se lahko igra s tabo, ker boš še zmeraj bil z njo. Osebno neprenašam punc, ki varajo in so nezveste svojemu partnerju, zame so vse tiste ki to počnejo prasice in dvomim da se bo katara spremenila.
Mojega fanta so prevarale 3 ženske, sama pa nisem bila prevarana in tut vem da varala ne bom. Če nekoga imaš rad, potem ne vem kako ga lahko prevaraš.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 06. Jan. 2010 16:36

Američani pravjo: Once a cheater, always a cheater..
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 06. Jan. 2010 17:19

^^ Ja in pol pridejo na Jerry Springer show :D

Drugač pa moje mnenje : Ja narobe si naredu k si ji oprostiu !!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov