Prevaral me je!!!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 20. Jun. 2012 20:11

*Abby** ful lepo napisan. se strinjam z vsem napisanim... :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Jun. 2012 20:22

žal je trenutno tole njegova najljubša pesem...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ytt4C2r4mDk[/youtube]

boš morala naprej....brez njega...mimogrede, slovenc je samski in nikoli ne bo varal!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Jun. 2012 20:36

Black princess napisal/-a:Vem, da sem neumna, ker mu hočem dat drugo možnost, vsi to govorijo..ampak je tako težko, še posebaj ko se spolnim kako lepo sva se imela!

O bog nehi bit trapasta. Prevaral te je in noče se pobotat.

Verjetno njemu že prej kej ni blo kul (zato te je tut prevaral) in je tole prevaro izkoristu, da bi šla vidva narazen tko, da bi ga ti pustila.

Očitno se že nista mela tko lepo.

Its life. Move on :)

Čez pol leta boš vesela, da si se znebila enega neresnega tipa in naredila v življenju prostor za "boljše" :)
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 21. Jun. 2012 15:29

s0nckic4 napisal/-a:sklepam, da mu je bila tista druga že prej všeč. ker pač ni imel šans pri njej lani, se je odločil it dalje in je bil s tabo. potem je pa očitno dobil šanse pri njej in si ti odletela. zdaj pa verjetno čaka, da se ona odloči ali bosta skupaj ali ne. če ga bo skenslala, bo kmalu nazaj pri tebi.

Točno tak!

+ Čeprav se mi grozno smiliš. Ne predstavljam si tega :/
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 09. Avg. 2012 8:02

Ko je mene moj bivši fant prevaral, sem mu vandalizirala avto. Just a hint ;)))))) :D :D :D :D

Sej zdaj vem, da to ni bilo lepo in morda je bilo celo malce otročje, ampak hej, občutek je pa bil fenomenalen :)))
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Avg. 2012 9:19

^^ resno? kaj si pa nardila?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Avg. 2012 10:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 09. Avg. 2012 12:54

No tudi jaz sem bila prevarana sem izvedla in bila s tem tipom še eno leto. Bilo je mučno, na začetku sem jokala vsak dan, potem malo manj, nikoli več pa mu nisem zaupala. So ljudje, ki so sposobni jit čez to in smo ljudje, ki nismo.

Kar hočm rečt je, da je bil verjetno zaljubljen vate, tisti čas, ko sta bila skupaj in ko si zaljubljen, je vse oh in sploh popolno, z osebo bi se poročil, izbiraš imena za otroke, načrtuješ skupno prihodnost itd. Po vsej verjetnosti pa je bil zgolj zaljubljen in te nikoli ni ljubil. Potem je odšel in se spet srečal s svojo bivšo oz. tisto punco, do katere je čutil več kot zgolj zaljubljenost in ga z njo vežejo močnejše in globje vezi in spomni itd. Ne vem če je bilo tako, ugibam pač.
No pa tudi, če ni bilo, več kot očitno ti je dal vedet, da te ima rad- zakaj te ne bi imel? Saj nisi nič naredila narobe. Ampak zgolj rad. Kot imam jaz rada svojega bivšega, ali pa prijateljico. Ni pa ti rekel, da te ljubi ali, da bi bil še s tabo. Skratka ne želi si bit več s tabo. In ljubezen je pač odnos med dvema osebama. Žal je tvoja ljubezen trenutno enostranska.

Kaj naredit? Jokaj, obujaj spomine, preklinjaj, pojdi s prijateljico ven in pizdi čez vse tipe itd. Daj vn vse... Lahko tudi sanjariš kako bosta spet skupaj, čez čas boš to počela vedno manj pogosto, spoznala drugega in pozabila.

Zaradi mene gresta lahko tudi spet skupaj, verjetno ne bo dolgo trajal, vsaj spraševala se ne boš, kaj bi bilo, če bi bilo. Ampak mislim, da boš tako samo bolj in dlje trpela.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Avg. 2012 13:50

Če se res noče potrudit, potem nima smisla. Si res želiš nonstop drezat v njega, ko bo kaj narobe oz. boš čutila, da je nekaj v zraku...

Razen če se on drastično ne spremeni, očitno še ni pripravljen na skupno življenje z nekom.

Drugače pa js sem bila že neprijetno presenečena, koliko moških je pripravljeno prevarat svojo punco, potem pa vidiš love slikce na facebooku. ;) Žalostno.

Jochie napisal/-a:
boš morala naprej....brez njega...mimogrede, slovenc je samski in nikoli ne bo varal!

ahahahaha :D slikca, mail, telefonska...? :P
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 09. Avg. 2012 14:22

Vsakič ko fant ima priliko za prevarat punco in jo ne izkoristi v bistvu prevara sam sebe. Fanti potrebujemo čimveč sexat in z čimveč različnimi puncami.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Avg. 2012 14:38

Seveda, se strinjam. Ker tipi imate primarne živalske nagone, ki vam govorijo da morate oploditi čimveč samic, da se širijo vaši geni in da s tem premagate ostale samce.Jap.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Avg. 2012 14:40

^^ (vrocamucka) be that man ;)

puncam ki jih prevaraš pa zame povej
hej norci :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Avg. 2012 15:13

vrocamucka napisal/-a:Vsakič ko fant ima priliko za prevarat punco in jo ne izkoristi v bistvu prevara sam sebe. Fanti potrebujemo čimveč sexat in z čimveč različnimi puncami.

Me zanima, koliko časa ti bo to uspevalo. :D
(kaj delaš na tem forumu? idi na seks kliniko al kaj je že...)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Avg. 2012 15:18

vrocamucka napisal/-a:Fanti potrebujemo čimveč sexat in z čimveč različnimi puncami.

še posebej tisti, ki še nikoli niso, kajne?:D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Avg. 2012 15:26

marypa napisal/-a:slikca, mail, telefonska...? :P

maš mail na profilu ;) ostalo pa pol..
hej norci :)

Vrni se na Čustva