Prevaral me je!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Black princess napisal/-a:Vem, da sem neumna, ker mu hočem dat drugo možnost, vsi to govorijo..ampak je tako težko, še posebaj ko se spolnim kako lepo sva se imela!
O bog nehi bit trapasta. Prevaral te je in noče se pobotat.
Verjetno njemu že prej kej ni blo kul (zato te je tut prevaral) in je tole prevaro izkoristu, da bi šla vidva narazen tko, da bi ga ti pustila.
Očitno se že nista mela tko lepo.
Its life. Move on
Čez pol leta boš vesela, da si se znebila enega neresnega tipa in naredila v življenju prostor za "boljše"
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
s0nckic4 napisal/-a:sklepam, da mu je bila tista druga že prej všeč. ker pač ni imel šans pri njej lani, se je odločil it dalje in je bil s tabo. potem je pa očitno dobil šanse pri njej in si ti odletela. zdaj pa verjetno čaka, da se ona odloči ali bosta skupaj ali ne. če ga bo skenslala, bo kmalu nazaj pri tebi.
Točno tak!
+ Čeprav se mi grozno smiliš. Ne predstavljam si tega
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
No tudi jaz sem bila prevarana sem izvedla in bila s tem tipom še eno leto. Bilo je mučno, na začetku sem jokala vsak dan, potem malo manj, nikoli več pa mu nisem zaupala. So ljudje, ki so sposobni jit čez to in smo ljudje, ki nismo.
Kar hočm rečt je, da je bil verjetno zaljubljen vate, tisti čas, ko sta bila skupaj in ko si zaljubljen, je vse oh in sploh popolno, z osebo bi se poročil, izbiraš imena za otroke, načrtuješ skupno prihodnost itd. Po vsej verjetnosti pa je bil zgolj zaljubljen in te nikoli ni ljubil. Potem je odšel in se spet srečal s svojo bivšo oz. tisto punco, do katere je čutil več kot zgolj zaljubljenost in ga z njo vežejo močnejše in globje vezi in spomni itd. Ne vem če je bilo tako, ugibam pač.
No pa tudi, če ni bilo, več kot očitno ti je dal vedet, da te ima rad- zakaj te ne bi imel? Saj nisi nič naredila narobe. Ampak zgolj rad. Kot imam jaz rada svojega bivšega, ali pa prijateljico. Ni pa ti rekel, da te ljubi ali, da bi bil še s tabo. Skratka ne želi si bit več s tabo. In ljubezen je pač odnos med dvema osebama. Žal je tvoja ljubezen trenutno enostranska.
Kaj naredit? Jokaj, obujaj spomine, preklinjaj, pojdi s prijateljico ven in pizdi čez vse tipe itd. Daj vn vse... Lahko tudi sanjariš kako bosta spet skupaj, čez čas boš to počela vedno manj pogosto, spoznala drugega in pozabila.
Zaradi mene gresta lahko tudi spet skupaj, verjetno ne bo dolgo trajal, vsaj spraševala se ne boš, kaj bi bilo, če bi bilo. Ampak mislim, da boš tako samo bolj in dlje trpela.
Kar hočm rečt je, da je bil verjetno zaljubljen vate, tisti čas, ko sta bila skupaj in ko si zaljubljen, je vse oh in sploh popolno, z osebo bi se poročil, izbiraš imena za otroke, načrtuješ skupno prihodnost itd. Po vsej verjetnosti pa je bil zgolj zaljubljen in te nikoli ni ljubil. Potem je odšel in se spet srečal s svojo bivšo oz. tisto punco, do katere je čutil več kot zgolj zaljubljenost in ga z njo vežejo močnejše in globje vezi in spomni itd. Ne vem če je bilo tako, ugibam pač.
No pa tudi, če ni bilo, več kot očitno ti je dal vedet, da te ima rad- zakaj te ne bi imel? Saj nisi nič naredila narobe. Ampak zgolj rad. Kot imam jaz rada svojega bivšega, ali pa prijateljico. Ni pa ti rekel, da te ljubi ali, da bi bil še s tabo. Skratka ne želi si bit več s tabo. In ljubezen je pač odnos med dvema osebama. Žal je tvoja ljubezen trenutno enostranska.
Kaj naredit? Jokaj, obujaj spomine, preklinjaj, pojdi s prijateljico ven in pizdi čez vse tipe itd. Daj vn vse... Lahko tudi sanjariš kako bosta spet skupaj, čez čas boš to počela vedno manj pogosto, spoznala drugega in pozabila.
Zaradi mene gresta lahko tudi spet skupaj, verjetno ne bo dolgo trajal, vsaj spraševala se ne boš, kaj bi bilo, če bi bilo. Ampak mislim, da boš tako samo bolj in dlje trpela.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Če se res noče potrudit, potem nima smisla. Si res želiš nonstop drezat v njega, ko bo kaj narobe oz. boš čutila, da je nekaj v zraku...
Razen če se on drastično ne spremeni, očitno še ni pripravljen na skupno življenje z nekom.
Drugače pa js sem bila že neprijetno presenečena, koliko moških je pripravljeno prevarat svojo punco, potem pa vidiš love slikce na facebooku. Žalostno.
ahahahaha slikca, mail, telefonska...?
Razen če se on drastično ne spremeni, očitno še ni pripravljen na skupno življenje z nekom.
Drugače pa js sem bila že neprijetno presenečena, koliko moških je pripravljeno prevarat svojo punco, potem pa vidiš love slikce na facebooku. Žalostno.
Jochie napisal/-a:
boš morala naprej....brez njega...mimogrede, slovenc je samski in nikoli ne bo varal!
ahahahaha slikca, mail, telefonska...?
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
Vsakič ko fant ima priliko za prevarat punco in jo ne izkoristi v bistvu prevara sam sebe. Fanti potrebujemo čimveč sexat in z čimveč različnimi puncami.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
vrocamucka napisal/-a:Vsakič ko fant ima priliko za prevarat punco in jo ne izkoristi v bistvu prevara sam sebe. Fanti potrebujemo čimveč sexat in z čimveč različnimi puncami.
Me zanima, koliko časa ti bo to uspevalo.
(kaj delaš na tem forumu? idi na seks kliniko al kaj je že...)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], haley