Prevara

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 09. Nov. 2008 15:47

res moram to napisat...

KOJI VAM JE k***c?

"bila sem pijana in kar naenkrat hop hop" ma daaaaaaaaaaaaj :eek: :D
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 09. Nov. 2008 19:12

ja itak da alkohol ni izgovor, tako da se na ta način ne opravičuj. :D sama veš kaj si nardila, in tudi veš kako se počutiš,ko si prevaran. zato...bodi iskrena do sebe v prvi vrsti, in mu povej. verjemi da ti bo lažje. skupaj sta mesec dni, in se bosta že pogovorila o tej zadevi. če ga boš izgubila, pa tudi..življenje gre naprej.

ne zatlači pa tega vase, ker dvomim da boš lahko dolgo s tem živela, oz. imela to v podzavesti in hkrati gledala tipa v oči. :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Nov. 2008 19:29

Prevarala si ga.
Sploh ni potrebna nobena druga razlaga, zakaj, kako, bla bla..
sami izgovori.
Pač si ga prevarala. Zdj se pa postav v njegovo kožo, bi rada vedla na njegovem mestu? Seveda bi, če rečeš, da nebi, si lažeš ali pa si neumna.

Povej mu.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 09. Nov. 2008 20:48

najprej preceni, a lahko fant na kakšen način to izve, ali ne.

če lahko, je najbolje, da mu poveš in prepustiš odločitev kako naprej njemu.

če pa ne, potem bi pa jaz zadržala to zase. sama si kriva, da se je to zgodilo in zdaj trpi in naj te razjeda. nima smisla, da s tem še njega obremenjuješ.

vsaj tako je moje gledanje na te stvari. jaz tut ne bi hotla vedet, če bi me fant prevaral in bi mu bilo iskreno žal.

čas zaceli vse rane in tut te tvoje razjede bo. zdaj pa se nauči ceniti kar imaš in ne ponavljaj starih napak !
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 09. Nov. 2008 22:43

Kika napisal/-a:če pa ne, potem bi pa jaz zadržala to zase. sama si kriva, da se je to zgodilo in zdaj trpi in naj te razjeda. nima smisla, da s tem še njega obremenjuješ.

vsaj tako je moje gledanje na te stvari. jaz tut ne bi hotla vedet, če bi me fant prevaral in bi mu bilo iskreno žal.

čas zaceli vse rane in tut te tvoje razjede bo. zdaj pa se nauči ceniti kar imaš in ne ponavljaj starih napak !

se strinjam. če misliš, da sta za skupaj in bi bila vajina zveza lahko uspešna, mu ne povej. pozabila verjetno ne boš, ampak ta "moralna razjeda" se bo hitr zacelila, vejremi.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Nov. 2008 22:44

e.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 09. Nov. 2008 23:09

Jst pa ne morem vrjet, da ste/so eni sposobni kej tazga prikrit partnerju. K ne znate posledic prenašat. Otroc. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Nov. 2008 8:52

ni fora v tem, da ne znaš posledic prenašat. sam res pa ne vidm smisla, da prizadaneš partnerja s tem- to je šele egoistično po mojem mnenju.

če si zajebu, trpi. ne pa se kao 'olajšat' pr partnerju, da pol njega, k ni čist nč kriv zafrustriraš. pol pa pisat kao: 'sem mu povedala, kamen se mi je odvalil od srca.' To je tvoj kamen in sam se sooči z njim :!:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Nov. 2008 9:06

Ja res ni nič kriv, in ravno zato mu je treba povedat. Bi bilo tebi vredu živeti v laži oz. bi ti hotela vedeti, če bi ti partner to naredil? Mislim, da ja :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Nov. 2008 9:12

če bi mi partner to naredil in bi mu blo, poudarjm, ISKRENO žal in bi bla to enkratna zadeva- priznam, ne bi hotla vedet. to pa zato, ker bi me prizadelo ful in bi totalno zgubla zaupanje v njega- pa si v tem primeru najbrž ne bi zaslužil tega. kdor je skuhu kašo, nej jo še poje.

se pa ta situacija razlikuje od tega, da bi me recimo varal nekaj časa. v tem primeru bi hotla vedet, da zadevi naredim konec.

ampak to je samo moje stališče :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Nov. 2008 9:18

Jaz mislim, da če bi mu bilo res zelooo žal, bi to tudi sama opazila, da je nekaj narobe in pol bi se jaz sekirala kaj je narobe, ker mi on pač ne bi hotel povedat.. Jaz mojega preveč dobro poznam, da bi mi lahko kaj takega skril pa tudi njemu se preveč hitro vidi če kaj narobe naredi :D Strah itak da bi me bilo, da se še bo kdaj ponovilo, sam bi še mela zaupanje v njega, če bi res iskreno obžaloval.. da pa bi čez nekaj časa zvedela da se je to še kdaj ponovilo bi pa pomoje isto sekundo letel skoz okno :evil:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Nov. 2008 9:32

glede na to, da si se dečka napol usmilila in začela hodit z njim in da ti je sicer v tem mesecu prirasel k srcu in si ga vseeno prevarala (po enem mesecu, ko ima človek ponavadi oči samo za ljubljeno osebo in drugih pripadnikov nasprotnega spola sploh ne opazi) si prepričana da je sploh vredno vztrajat z dotičnim dečkom?
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 10. Nov. 2008 9:41

taki bi jaz prlepu en šamar pa šu naprej... :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Nov. 2008 11:20

kako ze pravijo o tem, da naj tisti, ki je brez greha, vrze kamen.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 10. Nov. 2008 11:45

floribunda napisal/-a:kako ze pravijo o tem, da naj tisti, ki je brez greha, vrze kamen.

No no..ne take vn vozt :D K to je pa res velik greh. No kaj je greh je itaq relativno ;) Usi k varajo/varate ste za nagačt ;) Drgač pa to, da nekomu neb povedou ker bi ti blo iskreno žou..Mislm, da prvo kot prvo sploh to neb nekdo naredu, če bi use štimalo v zvezi.Krivično se mi pa zdi, da se na račun prevaranga pol še izkorišča, da se ne pove ker ti je žou blablabla..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov