Prevara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sej ne usiljujem svojga. Pač povem, kr si mislm. In vem dobr, da lajf ni pravljica..in kuk ljudem ne morš zaupat. Te presenetjo tisti, k bi si najmanj mislu. Strinjam se, da česar ne veš ne boli.Sam je pa še useen hujš, če sploh ne veš.Pa da te nekdo okol prenaša.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Tamarra* napisal/-a:Jaz mojega preveč dobro poznam, da bi mi lahko kaj takega skril pa tudi njemu se preveč hitro vidi če kaj narobe naredi
Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
Se seveda na določenih ljudeh hitro vidi, da se nekaj dogaja, da se on vede drugače. Ampak da pa potrdiš svoja sumničenja oz. pa da bo partner to priznal, je pa druga stvar.
Sama sicer ne podpiram varanja. Ampak nekako imam občutek, da je lahko v njeni podzavesti tisti dejavnik, ki je njej zadal toliko bodic s strani prejšnjih partnerjev, da jo preveč teži. Seveda, se je pa to, kot da bi hotela vrnit, zgodil v vezi s sedajšnjim fantom.
Kako se bo odločila, mora presoditi sama. Verjetno ob vseh varanjih tudi izgubiš zaupanje, mogoče ga tudi sama ni imela in pozna sedaj obe strani. Če je po tem spoznala, kaj čuti do fanta, naj razmisli, ali bo ta greh obrdržala v sebi in se od tega trenutka naprej "srčno" posvetila le še njemu in ga ljubila ter cenila to, kar ima, ali pa mu povedala in verjetno doživela razhod.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Snow flake napisal/-a:Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
Se seveda na določenih ljudeh hitro vidi, da se nekaj dogaja, da se on vede drugače. Ampak da pa potrdiš svoja sumničenja oz. pa da bo partner to priznal, je pa druga stvar.
Zlo dobro povedano in čista resnica.
Yada, yada, yada...
- foals
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Ma meni samo ni jasno kako lahko nekdo nekaj takega skriva oz. se dela kot ,da se ni nič zgodilo... samo pomisli,da bo on enkrat celi družbi razlagal kako on ve da ti njega ne bi nikoli prevarala in kako si ti res nekaj posebnega nakar nekega dne kot strela z jasnega bo tvoja prevara prišla na dan in kaj boš potem in verjemi mogoče ne danes mogoče ne jutri ampak enkrat bo,misliš da bo tisti fant tiho? I don't think so
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Snow flake napisal/-a:Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
Ne rečem, da ni možno, sam glede na to da sva midva na isti šoli, ga dosti videvam in dejansko vem da je tam.. ko pride domov, me pokliče, pol gre pa na trening.. pride zvečer domov, se spet slišiva.. v bistvu sva nekako stalno na liniji, če pa se kdaj kakšne pol urce ne slišiva, pa dvomim, da bi ravno takrat odšel k kateri drugi. Razen če se ponoči plazi ven, kar pa tudi dvomim, ker vem, da vedno cel zmatran komaj čaka tistih par ur spanca, ki si jih lahko prvošči
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- levchica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2008
- Kraj: maribor*
Snow flake napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Jaz mojega preveč dobro poznam, da bi mi lahko kaj takega skril pa tudi njemu se preveč hitro vidi če kaj narobe naredi
Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
ironija kak sem jas svojemu bivšemu razlagala kaki bed mi je ko poznam tolko parov, ko smo vsi mislili da sta srečna pa sta šla pol zaradi kake bedarije narazen pa se je potem razvedlo da je nekdo nekoga itaq že vmes prevaral....in sva šla narazen zaradi neke bedarije in sedaj po 3h mescih zvem da je me varal...verjemi takšne stvari se enkrat razvejo in potem ti noben oprosti ne bo pomagal
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tamarra* napisal/-a:Snow flake napisal/-a:Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
Ne rečem, da ni možno, sam glede na to da sva midva na isti šoli, ga dosti videvam in dejansko vem da je tam.. ko pride domov, me pokliče, pol gre pa na trening.. pride zvečer domov, se spet slišiva.. v bistvu sva nekako stalno na liniji, če pa se kdaj kakšne pol urce ne slišiva, pa dvomim, da bi ravno takrat odšel k kateri drugi. Razen če se ponoči plazi ven, kar pa tudi dvomim, ker vem, da vedno cel zmatran komaj čaka tistih par ur spanca, ki si jih lahko prvošči
lohk ga maš ceu čas na ""ketni"" pa če bo hotu bo že najdu tiste pol ure za poseksat enoKonc koncev lahko zadeva traja tud deset minut.
Jst nikol nism u nobenga tkole prepričana.jst tud lohk rečem, da vem skoraj za usak delček dneva, kje se moj potika, ampak useeno, še vedno obstaja možnost in vedno bo.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jao najhujš je to, k pol zveš..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Tamarra* napisal/-a:Snow flake napisal/-a:Tukaj bi jaz samo dodala, da smo na tem forumu že bili "priča" vezi, v kateri naj bi bilo vse super, ljubezen in povezanost med partnerjema je bila izjemna, pa se je potem slučajno izkazalo, da je on občasno svoje srce odnašal še na en konec. Tu je bila ona povsem prepričana, da je vse ok, mu zaupala. In ga je dobro poznala.
ravno v tem je finta, da si 100% prepričana, da te ne bi mogel prevarati, ker te kao nima kdaj. potem pa (lahko) nekoč zveš, da te je prevaral.
sevada so fantje, ki dejansko ne varajo. ampak sama ne bom zagovarjala svojega, da sem 100% prepričana, da me ne bi nikoli prevaral, ker tega enostavno ne vem. zaupam mu že, vidim, da me ima rad, da imam jaz njega. ampak, vse prevečkrat se zgodi, da če preveč hvališ svojo zvezo oz. si stoprocenten, da je v zvezi vse najbolj kul in to veselo razglašaš okrog, da se hitro najde kaj, kar pripelje do konca. in morda je to ravno prevara.
ne vem no, po moje ravno tisto 100procenten ne moreš biti za partnerja. lahko si zgolj zase!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*purple* napisal/-a:lohk ga maš ceu čas na ""ketni"" pa če bo hotu bo že najdu tiste pol ure za poseksat enoKonc koncev lahko zadeva traja tud deset minut.
Ampak najbolj smešno je to, da ene mislijo, da morajo met fanta na ketni, da jih ne bo prevaral. Fant te bo prevaral, če mu bo pašalo (in obratno), ni treba, da ga ti zdej zasleduješ na vsakem koraku, ker to ni zagotovilo, da te ne bo. S tabo ne bo zdržal samo zaradi usmiljenja, ampak bo opravil svojo potrebo, če bo moral.
*purple* napisal/-a:Jst nikol nism u nobenga tkole prepričana.jst tud lohk rečem, da vem skoraj za usak delček dneva, kje se moj potika, ampak useeno, še vedno obstaja možnost in vedno bo.
Zakaj je dobro, da fantu ne zaupaš? Js nevem za usak delček dneva, kje se potika, lahko pa vem, da me ne bo prevaral... In lahko izpade še kako naivno, ampak pri nama to zaupanje deluje.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Jaz sem (naivno ali ne...bmk ). Po drugi strani pa sploh ne razmišljam o tem. V mojih mislih ni neprestano misel: "O fak, zdej je šel na žur, mogoče me pa prevara!", ker mi je to res bolano. Je*eš, kar se zgodi se zgodi. Ne bom postala depresivna ali kakorkoli samomorsko-nastrojena, če me prevara. Poskušala bi se pogovorit, izvedet razloge za to... Po mojem mnenju se da vse zmenit s pogovorom.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Sej nimam jaz njega na ketni nikoli ne zahtevam, da mi pove kje je, kaj dela, ampak sva pač navajena da se slišiva in da si poveva vse
res, da ne morem biti nikoli 100%, da se prevara ne bo zgodila, (sem pa zelo zelo blizu te številke) vem da se lahko v 10minutah kaj zgodi, sam meni se vseeno zdi, da on nima takšnega karakterja.. sva bla dobra kolega, še preden sva začela hodit in je že takrat bil zelo iskren, vedno mi je povedal, če je kaj narobe, poleg tega pa je on mene 'učil', kaj je prav, kaj ne, ker je takrat ravno bil en tak čuden del mojega življenja in ravno zaradi tega se mi zdi da ne bo delal takih stvari, za katere je tudi meni rekel da niso vredu. upam, no
res, da ne morem biti nikoli 100%, da se prevara ne bo zgodila, (sem pa zelo zelo blizu te številke) vem da se lahko v 10minutah kaj zgodi, sam meni se vseeno zdi, da on nima takšnega karakterja.. sva bla dobra kolega, še preden sva začela hodit in je že takrat bil zelo iskren, vedno mi je povedal, če je kaj narobe, poleg tega pa je on mene 'učil', kaj je prav, kaj ne, ker je takrat ravno bil en tak čuden del mojega življenja in ravno zaradi tega se mi zdi da ne bo delal takih stvari, za katere je tudi meni rekel da niso vredu. upam, no
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]