Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz se še nisem stepla in upam, da se tudi ne bom, ker mi je to zelo primitivno.
Sem pa že bila priča babjemu fajtu. Letos na after maturancu sem vidla pretep med babami; dve južni, čist pametni proti eni. So jih prvo varnostniki ločil, pa sta unidve spet začele sikat neki in so se še dvakrat steple. Mislim, kr neki. Najbolj bedni so pa tipi, ki jih spodbujajo, namesto da bi jih ločil.
Sem pa že bila priča babjemu fajtu. Letos na after maturancu sem vidla pretep med babami; dve južni, čist pametni proti eni. So jih prvo varnostniki ločil, pa sta unidve spet začele sikat neki in so se še dvakrat steple. Mislim, kr neki. Najbolj bedni so pa tipi, ki jih spodbujajo, namesto da bi jih ločil.
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
p!ka napisal/-a:^^ Men se to zdi ful otročje in tega ne odobravam. Pol bi jih pa fasala pa bi bla najbolj boga.
pravzaprav ne.. če bi se steple, bi se pač. Čeprav men bi blo neumno zarad take bedarijee , ampak okej..
Sem pač med ta avšastimi, če je alko prisoten pač ne morem utihniti, je pa velik folka, ki so zategnjeni in ne zastopijo humorja. Da greš zajebavat drogeraše morš bit pa orng nažgan, da greš njim kaj takega zinit kot sm js takrat. Zato se pa zdej takih kotičkov izogibam
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
psenica napisal/-a:rachka_ napisal/-a:joj nikoli nebom pozabila...
fak, ej...one kolegice pa so vrjetno cel čas zraven gledle, ne? kolk pa so bli približno stari?
nevem če so cel čas gledle.. saj pravim, da sem prišla ko je blo že skor fertig. vrjetno so bile res zravn ja.. ampak pomoje ji niti nebi mogle bogvekaj pomagat kr tiste bejbe so že izgledle tako, da jim raje nebi prekrižala poti . so pa bli pomoje ena srednja šola.. kakšn 2., 3. letnik.
in res..najbolj scary je bil skor tisti folk okrog.. pa oni smrkavci z mobiteli. pač enemu folku se to zdi vrjetno ko en reality-show samo da je v tem primeru v živo. radi vidijo razplet in čustva udeleženih.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Meni je pa to za popizdit smešno gledat. 2 babi, ki se grizeta, praskata, cotata, cvilita... Ne, niti najmanj zanimivo mi ni to, glupa predigra .
Ma da bi se šla pa prav pretepat... Komu se pa da, če lahko človeka umiriš z enim pravim prijemom ali udarcem ?
Ma da bi se šla pa prav pretepat... Komu se pa da, če lahko človeka umiriš z enim pravim prijemom ali udarcem ?
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
*purple* napisal/-a:pokličeš policijo pa je mir
ja men gre tud to naživce, ker folk ne zna uporabit besed in se rajš fizično spravi nad nekoga, ki je ponavadi še šibkejši, in drugega ne znajo...
absurd res...
in sploh ženske...ker si rekla njeni kolegici, da je ona naumna (ker je res neumna) pa zdej kar domov pride in te bo pretepla in grožnje in in in...a dej dej, take se samo utiša na tak način, da se jih ne boji in da se jim to pokaže..Pa naj privleče še očka in mamico sabo pa se bodo kregali..pa halo, necivilizirani ljudje so to zame,ker se sploh spuščajo na tak nivo..in sploh še starši ker se gredo kregat zarad ene bearije ker je ena rekla drugi da je budala.....
ma dej, in kaj je zgrešila če se gre potem ona z takim načinom spravljat nate?čist res je budala.......
sama sem se enkrat stepla z žensko, šlo je zarad mojega bivšega, ženska mi je utrujala dve leti in nekrat ko sm bla pijana mi ej počiu filem in sva se steple-sm jo kar fajn namahala pa zlasala in od takrat naprej ej bil mir...
nisem taka, da bi se tepla in imam zlo dolgo mejo prenašanja raznih jadebud...ampak takrat se mi je pa res odpelo...
pri taki stvari se vedno da naredit kej...samo razložiš ji, da če še eno samo zine, da jo boš stožila da še za papir za burek zavit nebo mela več in bo kajkmalu dojela da resno misliš..sam jasno in glasno moraš povedat in se ji upret..ne se bat takih, ker ponavad so jih samo besede..nardit si jih večina nič ne upa...
če gre pa tako daleč da ti res nonstop težijo grozijo, hodijo na tvoj dom ipd...pa samo policijo poklicat...in če maš dost denarja stožit!
folk res nima drugega dela in druge zabave, in se samo še spravlja na druge vsepovsod...
ma kva bi jo jst ej...joooj....kr živc mi potegne k sploh pomislm nato......
pa maš mir dokler policija ne zapiše in vrže na kup v predalu
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men osebno gre tut na živce, če se rešuje oziroma "brani" človk s pestmi. Sicer takrt vem da v glavi nima vse pošlihtano in se ne zna konkretno skregat.
Js pač raje koga besedno "udarim", ker to mislim da še vedno najbolj zaboli oziroma bolj osramotiš človeka z besedo kot z udarcem.
Je pa res da bi js tut svoje branla s pestmi, mislm če bi se kdo spravu fizično na moje frende, familijo, tipa..... Ne bi samo stala in gledala, pač skočila bi nazaj.
Sicer sm zlo eksplozivna oseba, ampak pretepov ne maram. Ampak znam hitr eksplodirat in temu primerno reagirat, če se kdo fizično spravi name al pa na osebe k mi pomenjo velik v življenju.
Js pač raje koga besedno "udarim", ker to mislim da še vedno najbolj zaboli oziroma bolj osramotiš človeka z besedo kot z udarcem.
Je pa res da bi js tut svoje branla s pestmi, mislm če bi se kdo spravu fizično na moje frende, familijo, tipa..... Ne bi samo stala in gledala, pač skočila bi nazaj.
Sicer sm zlo eksplozivna oseba, ampak pretepov ne maram. Ampak znam hitr eksplodirat in temu primerno reagirat, če se kdo fizično spravi name al pa na osebe k mi pomenjo velik v življenju.
- onasladka3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Jaz pa poznam eno punco x ko je velikrat tarča drugih da jo j****** v glavo in pol to punco x velikrat pretepejo brez razloga ker ne upa rečt nazaj ali pa se branit ona šibki člen je.Pol pa okolica velikrat pokliče policijo pa prijavi.Policaji ji pa rečejo te x osebi a že spet ti?Kod da je ona kriva?Jaz ne vem kako ji naj svetujem kaj naj naredi.
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
freak angel napisal/-a:če se ženski ne da dopovedat nj neha jo pač morš saj klofutnt...če pa še ne dojame nj da mir se pa lohk fajn na njo spravš.. saj jst bi tku nrdila... sam ne prec... neki cajta pač prenašaš k ti je pa dost...
Ok si že primer ene take ženske zgleda nimaš dovolj moči in samozavesti da bi z njo opravla z pogovorom, pol se pač nad žensko spustiš z pesmi.. to zame delajo sam slabiči ki se ne morjo z enim pogovorom zmenit.. da nekoga udariš je najslabša vrjanta in sram je lahk tistga ko to naredi!! sploh pa se ponavadi pretepi začnejo zarad tako brezveznih stvari da je človeku lahk kr slabo ko pol zve zaka je bla ena ˝tepena˝... pa največja finta je da se vedno 5 ženska na eno spraji.. kr ena sama si tk nikol nč ne upa pol pa itak una boga reva kr ornk pokasira.. al pa ena 80 kilogramska na 40 kg
punce umirte se mal..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bucka_* napisal/-a:zgleda nimaš dovolj moči in samozavesti da bi z njo opravla z pogovorom, pol se pač nad žensko spustiš z pesmi.. to zame delajo sam slabiči ki se ne morjo z enim pogovorom zmenit..
ok glede raznih bedarij se tud jst strinjam, da se je neumnost kloftat.Ampak povej mi bucka, kaj pa storiš ko te nekdo zalezuje dve leti, piše po stenah neke wonabi grožnje o tebi, te kliče dnevno stokrat na telefon in ponoči, ti grozi, da te bo ubila ker si ji speljala tipa katerga ji sploh nisem (pa tud če bi ga ji, so fuking what sej nista bla skupej!), ko naperi nate polovico družbe in polovica isto dela (razlog je biu speljan tip po njeno), ko ti na mobitelu rečejo, da morm poklicat policijo če hočem da ji bloknejo telefon, ko ti policaj reče, da bo mulo že enkrat minilo in da trenutno ne more nič, ko ti nekdo pošilja pisma in grozi, ko zamnješa pet številk pa svako zvoha...Mislm nevem, s pogovorom, z grožnjami nazaj ne ničemer se ji ni dalo dopovedati ama nič!In ko sem jo skloftala, ko je šla s krvavo glavo domov, takrat je bil pa mir.in verjamem, če tega nebi nardla, še zdej nebi imela mira!
včas se ti pač film strga in nimaš kej.
sem proti ansilju,proti vsakodnevnim blesavim pretepom sredi ljubljane i vsem podobnim, ampak razumem pa tud človeka, da mu zna prav zares počt živc.In v te primeru si je gospodična čist sama kriva.nima ona men kej grozit niti kej druzga niti kait moj prebljubi mir!
In ja je šlo več kil na manj, ampak kaj me briga, dost sm trpela dve leti in poslušala njene kuzlarije
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov