Pretepi med ženskami?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Avg. 2008 9:47

Jst sm se bla primorana stepst z eno, ene 5 let nazaj, pa še zdj ne vem, zakva me je sploh napadla, ker je niti ne poznam, ne nč. Nek smo ga žural in ta psiho baba kr uleti do mene in mi vsa razpizdena reče:"Tebe bom pa ubila, pi*da ti materna!" in jst tko njej:"Zakva, kva pa je?! :eek: ", ona me pa sam užge po glavi in se zakadi vame, da sm komi dojela, kva se dogaja! In pol sm se pač mogla brant, tko da sm jo pač mogla polomt :D Vem, da sm jo vrgla po tleh, k vrečo kropirja in da je ležala na tleh, pa vpila, da sam še en trening da skoz, pa me bo :rofl: Pol so jo pa še redarji ven zvlekl in ji niso več not pustil. Krmača ena! :evil:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 11:49

Mene je neka punca zašamarila še v OŠ, ker sm ji kao rekla, da je bosanka. Kr od nekje je neki me zadelo v obraz. OMFG, ko sm ratala jezna. Me udari in pol je stekla proč. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Avg. 2008 11:52

Če govorimo o pretepih, ki niso del kakršnih koli treningov, potem se mi to zdi pod vsakim nivojem. Že pri moških se mi zdi to nizkotno, pri ženskah pa še bolj!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Avg. 2008 11:54

Men tud drgač, nikol se ne bi začela sama pretepat, ampak brant se pa pač morš, če ena skoč vate :nixweiss:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 23. Avg. 2008 12:41

Se ne spuščam na tko nizek nivo.. tudi meni se zdi primitivno .. poznam eno k se za vsak drek tepe (ponavadi zarad tipou, se je pa zgodilo tudi zto k ji je ena rekla da ma fejk torbo od D&G in take neumnosti)
Ko sm bla pa majhna sva se z eno sošolko v 1. razredu skooozi neki cukale, pa oblivale z belilom in take.. in v 7. razredu sm oblila s čajem (pred učitelji) eno sošolko k mi je šla tkooo na živce k ga je skozi omenjala in take (ja, kriv je biu tip :D )
me dosti krat prime da bi kšno udarla in to tudi povem, samo tega ne bi nrdila..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 23. Avg. 2008 12:53

Nikoli še, razen otroški pretepov :D . Mi pa od "prijatelja" bivša nekaj grozi, češ kak bo ona mene, tak, da pa če bi me, bi se znala ubraniti. 10 let treniranja rokometa je pustilo posledice :D (mišice :D ). Samo me malo obremenjuje, se mi že sanja o tem. Saj bo. :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Avg. 2008 13:40

[vanessa] napisal/-a:Se ne spuščam na tko nizek nivo.. tudi meni se zdi primitivno .. poznam eno k se za vsak drek tepe (ponavadi zarad tipou, se je pa zgodilo tudi zto k ji je ena rekla da ma fejk torbo od D&G in take neumnosti)

:lol:
Kšna kokoš!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Avg. 2008 15:26

Lani septembra ste se pred našo šolo stepli ena fazanka pa ena k je ponavlala prvi letnik. Tamala je mislm da staknla pretres možganov in se pol tud prepisala na eno drugo šolo. Ta druga je pa itak že splošno znano da je čudna ker bi se kr za usak drek tepla :stupid:, sploh ne vem zakaj je napadla tamalo.

Pa v prvem letniku je moja bf hodla po ulci v Domžalah in so šle ene ˝iz doli˝ mem in je K. sam pogledala jih..ena od njih pa njej: Kaj gledaš? In jo je začela za lase vlečt pa brcat :stupid: . Mislm krneki hodš po ulci in te krena začne tepst.

Aia drgač se pa nism še nikol z žensko tepla in se tud nimam namena.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Avg. 2008 15:33

joj nikoli nebom pozabila enga dogodka lani septembra.. blo je v podhodu pri Merkatorju na bežigradu. fak.. takrat je moj bil pri meni in sva skadla en joint..pol pa sem ga hotla spremit na železniško. no in pridema pač dol v podhod in je blo fuul folka.. sploh nevem kdo je bil..vglavnem ful folka je blo z nekimi papiri in vsi so neke snemali z telefonom.. no in pol vidiva, kako so tri bejbe pretepale eno. dve sta jo držali, tatretja pa udarjala s polno pestjo vanjo prisežem, da sem najprej mislila, da nekaj snemajo, mogoče za preverjeno kr je res zgledlo grozno. midva sva sicer prišla par sekund preden se je to končalo..ampak faaaak :eek: punca je bla popolnoma krvava, jokala in klicala na pomoč! one 3 so spizdle.. folk se je razkropil, eni so ostali (pomoje kakšni sošolci) in se smejali in primerjali videoposnetke.. midva sva šla do nje in ji hotla pomagat ampak so ble tam neke kao kolegice in so pač one pristople.. đizs. najbolj pa me je šokiral folk, kr saj ne rečem za kolegice.. one res nevem kolko bi lahko pomagale, kvečjemu bi same fasale. ampak odrasli moški pa so hodli kr mimo pa pač pogledli in šli dalje. :eek: adeejo.. pol sem mela ful slabo vest kr nisva vskočila ampak itak sva prišla ko je blo že konec, poleg tega sem bila še čist napohana in se sploh nisem zavedala prav kar se dogaja.. vglavnem grozza, najkasneje od takrat se bojim podhodov
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 23. Avg. 2008 16:20

rachka_ napisal/-a:joj nikoli nebom pozabila...

:eek: :eek: fak, ej...one kolegice pa so vrjetno cel čas zraven gledle, ne? kolk pa so bli približno stari?
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 23. Avg. 2008 16:47

ja jst sm bla izpostavlena eni situaciji..blo je namreč tko d smo s kolegicam sedele u enmu trgovskem centru..in jedle sladoled.moja ena kolegica prbija take, d sm se jst res režala na vs glas, ker je res take prbijala d joj...in medtem k sm se jst smejala, je šla ena bejba mimo...in šla po tekočih stopnicah gor in jst sm se očitno smejala z obrazom v njeni smeri..in ona se zadere dol k nam: " šta se smiješ?" pa jst unu: "kaj?" in una prleti dol...najbol smešno je blo to,ker je hotla dol pridt po stopnicah dol k so kontra njej tekle gor...in je kr rabila časa d je dol pršla :lol:
no in pol se postav ene 30 cm pred mano in začne se tm dret, d kaj jst mislm d sm, d se bom njej smejala, d ji bom jst take frise spuščala, šmrkla usrana...Jst pa njej lepo."Prvo kot prvo..Ne vem kdu si sploh.Drugo..s tabo nimam en procent veze trejte pa bi te lepo prosila, da se mi odstranš izpred oči, ker uživam v svojem prostem času s kolegicami!" ampak čist mirno...in ji ni blo pou kurca jasno, d je pol prbila d me čaka zunej..jst pa njej sam "Fajn se mej":D do pretepa ni nikol pršlo, ker je ni blo...če bi pa slučajno kej hotla, bi pa sam rekla kero stran ti nastavm,če bi me užgala pa sam 113...se ne spuščam na ta nivo!
pomojem bi udarla kero samo v primeru, da bi branila koga k ga mam rada..to je to.
Free your mind...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 16:49

rachka_ napisal/-a:joj nikoli nebom pozabila enga dogodka lani septembra.. blo je v podhodu pri Merkatorju na bežigradu. fak.. takrat je moj bil pri meni in sva skadla en joint..pol pa sem ga hotla spremit na železniško. no in pridema pač dol v podhod in je blo fuul folka.. sploh nevem kdo je bil..vglavnem ful folka je blo z nekimi papiri in vsi so neke snemali z telefonom.. no in pol vidiva, kako so tri bejbe pretepale eno. dve sta jo držali, tatretja pa udarjala s polno pestjo vanjo prisežem, da sem najprej mislila, da nekaj snemajo, mogoče za preverjeno kr je res zgledlo grozno. midva sva sicer prišla par sekund preden se je to končalo..ampak faaaak :eek: punca je bla popolnoma krvava, jokala in klicala na pomoč! one 3 so spizdle.. folk se je razkropil, eni so ostali (pomoje kakšni sošolci) in se smejali in primerjali videoposnetke.. midva sva šla do nje in ji hotla pomagat ampak so ble tam neke kao kolegice in so pač one pristople.. đizs. najbolj pa me je šokiral folk, kr saj ne rečem za kolegice.. one res nevem kolko bi lahko pomagale, kvečjemu bi same fasale. ampak odrasli moški pa so hodli kr mimo pa pač pogledli in šli dalje. :eek: adeejo.. pol sem mela ful slabo vest kr nisva vskočila ampak itak sva prišla ko je blo že konec, poleg tega sem bila še čist napohana in se sploh nisem zavedala prav kar se dogaja.. vglavnem grozza, najkasneje od takrat se bojim podhodov

Fak, to je grozno ! Slika :eek:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 23. Avg. 2008 17:37

^^

Zelo grozno. In veliko preveč je tega. Meni je enkrat na rokah skorajda umrl starček - infarkt, sredi ljubljanske tržnice, dopoldan, ko je veliko ljudi.
Prosil je za pomoč, potem se je zgrudil po tleh - ljudje pa odprta zijala in to je bilo vse. Ko sem pristopila, mi ni nihče pomagal, samo gledali so. Pozneje mi je pomagala neka STAREJŠA BRANJEVKA, ko je poklicala reševalno vozilo, in ponudila senco in obleke, na katere sva ga posadili v polsedeč položaj. Ljudje pa so se zbirali in gledali.

Pa kaj je ljudem? Se tako bojijo? Očitno se ne znajo postaviti v kožo človeka, ki se mu je to zgodilo in se zavedati, da bi lahko bili na njegovem mestu. Škoda, da je preveč tako boječih ljudi.
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 23. Avg. 2008 17:51

Jst sm jih že nekikrat skor ''fasala'' ker sm taka lapa da dol padeš :D ..
Pred kakih 3 leti smo jaz kolegica in 3je kolegi šli skozi park, ki je že znan da je malo bolj nevaren. Js sm bla pod vplivom alkohola tak da se me ni dalo utišat. Ena p***a je rekla mojmu kolegu, če pride neki povohat. Jaz itak čist neka pametna pribijem: ''Kaj pa, tvojo rit?! :D '' Ženska je popizdla. Prid sm, pras*** ipd. Kolegi so me kr nesli :lol: Pridemo do avta pa pride una z eno svojo kolegico za nami. Baba se je kr hotla mlatit, kolegi so crkovali od smeha, ker sm ji še kr nazaj pribijala če ji rit smrdi, pa če ji mormo jo prit obrisat, (jao nism mogla utihnit :? ) Pol so me dali v avto in smo se odpeljali.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 17:57

^^ Men se to zdi ful otročje in tega ne odobravam. Pol bi jih pa fasala pa bi bla najbolj boga.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov