Pretepi med ženskami?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 22. Avg. 2008 18:47

Js se nikoli ne pretepam in tega ful ne maram.Edino 1x sem eno punco klofnila ker mi je poču živc.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Avg. 2008 19:20

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 22. Avg. 2008 19:36

Ne tepem se z ženskami (ker mi je bedno), niti ne s fanti (ker so močnejši :wink: ). Sm se pa 1x stepla z eno sošolko 1. tedn 1. razreda, ker sva se skregali zarad nekega koščka gline (wtf?). Scukali sva si vse lase in še zdej se spomnem, da sm kr naenkrat držala en velik čop njenih las v rokah :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 22. Avg. 2008 19:59

Obup. Pr nas na šoli sta se dve ženski preteple in ta pretep so dali na youTube-mislim resno groza. Ne maram se pretepat-naumnost. Razn s tamalo se kdaj tko za hec:)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 22. Avg. 2008 20:57

ma men je ena taspodna enkat sikala + polhn njenih sester+ prijateljev + bratov.. in vsi so začel vame skakat da me bodo ubil in nevemkaj.. začel se je pa ker sm jo čudn pogledala al kaj že.. mislm brezveze. pa še taka zabita p**** da pomoje štet ni znala.. čez 10 let mi bo pa vsa pametna pisarno pometala..

sm bla pa takrat tok živčna, da če bi bla sama z njo bi jo tok zbila mulo gnilo..

drugače se pa ne pretepam ali sikam kot zgoraj omenjeni ljudje.. brezveze.. nekak se znam z besedam zmenit kar eni čudaki ne razumejo..
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 22. Avg. 2008 21:48

js sm se s sestro ko sem bila še manjša dostkrat stepla.pa tko, dost zares. če smo se kej skregale, smo se kr tepst začele :D
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Avg. 2008 22:30

no men je pa kr mal grozno ko gledam te odgovore kok ste polne agresije in podobno =) mene tut ne gane ce bi mi ena zenska na polno tezila da me bo razbila pa nevem kaj...kvecjemu bi se mi smilila, ne pa da bi se sla ubadat z njo :roll: mislim eni res niso vredni...sem se tepla ko sem bla mlajsa z bratom in sestro. zdej pa se ne vec.

je pa zanimivo ker ce bi se hotla bi fajn znala :D 6 let sem trenirala karate, zdej pa kung fu :P ampak mislim da ravno na treningih tolk agresije spustim ven, da sem potem popolnoma miren in potrpezljiv clovek :lol:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 22. Avg. 2008 22:34

Jaz se tepem samo z moškimi. :lol: No, vsaj sem se v OŠ in v 1. in 2. letniku SŠ. :D
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Avg. 2008 23:09

Jaz sem se stepla samo s sestrama, pa še to ko sem bila mlajša, sedaj pa ne več. V bistvu je skoraj vedno padla samo kakšna klofuta, kaj več pa že ne. Ponavadi sem bila jaz tista, ki sem pokasirala kakšno praskanje, vlečenje za lase in mlatenje od sester (sta pa mlajše od mene). Jaz sem njima ponavadi samo primazala klofuto, če sta me res razjezili. Največkrat sem potem še več dobila nazaj.
Sicer pa nisem preveč konfliktna oseba; traja kar nekaj časa, da me kdo razjezi, ko pa me, se pa začnem dreti in pizditi, da bi pa koga pretepla, pa ne.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 22. Avg. 2008 23:54

red_rose napisal/-a:no men je pa kr mal grozno ko gledam te odgovore kok ste polne agresije in podobno =) mene tut ne gane ce bi mi ena zenska na polno tezila da me bo razbila pa nevem kaj...kvecjemu bi se mi smilila, ne pa da bi se sla ubadat z njo :roll: mislim eni res niso vredni...sem se tepla ko sem bla mlajsa z bratom in sestro. zdej pa se ne vec.

je pa zanimivo ker ce bi se hotla bi fajn znala :D 6 let sem trenirala karate, zdej pa kung fu :P ampak mislim da ravno na treningih tolk agresije spustim ven, da sem potem popolnoma miren in potrpezljiv clovek :lol:

verjem da bi bla živčna če bi te odrival pa vate skakal 20 mul za brezveze.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 23. Avg. 2008 1:30

Jst pa še nisem videl babjega pretepa u živo :D . Sem pa prvič vidu kako si babe sikajo zdej na tekmi v MB-ju, ko so Mariborčanke (vijolice) prcale Ljubljančanke (zmajčice) in moram rečt, da je bilo patetično in hkrati hecno za videt. Vmes je bla ograja in ni šlo dlje od prcanja s strani štajerk, ki pa bi sigurno potegnile takratko če bi prišlo do kakega klofotanja :P . So pa ženske res bolj obupne ko jih vidiš da se tako obnašajo kot moški...Une tajužne so pa itak zgodba zase, ker se vidi takoj do kod jim pamet seže. Če take fasajo tudi ni dosti škode...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Avg. 2008 6:48

Še nikoli in se mi zdi ful primitivno.
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 23. Avg. 2008 7:21

Meni se zdi to najbolj primitivna stvar, ki jo lahko naredi ženska, da pretepe drugo žensko.. Ok, ne rečem, da se jaz nisem nikoli stepla, sem včasih v OŠ kakega fanta nasekala, al pa brata, ampak ženske pa nikoli..Poznam eno tipico, ki je stara 22 let in misli, da je ful IN, če se pretepa in vsem povprek grozi.. In se ima za full intelegentno.. pa ja.. Razumem pa, če katera kateri najeda in teži in bla bla, in ji potem popustijo živci.. Mislim pa, da se mora vsaka pizdrija najprej z besedami začeti reševati, ne pa z grožnjami in takoj za tem s pestmi..
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 23. Avg. 2008 8:43

Nikoli se nisem z zensko tepla ker vem da se nebi dobro koncalo za njo. S tipi pa sem se dosti krat. Drugace mi pa je zabavno gledat chick fight :D Ko se vlecejo za lasee fiuu :) haha
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 23. Avg. 2008 9:20

Meni pa so ful seksi ženske v borilnih veščinah :D Mogoče bom pa kdaj začela trenirat kaj takega :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov