Pretepi med ženskami?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Jogurt 3,2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Jogurt 3,2 » 28. Jul. 2006 1:40

ja bolhica ring poun blata
pa dve ženski u bikinkah(k grejo u prvem fizičnem kontaktu itak dol)
kaj češ bolšga
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Jul. 2006 8:18

No jst sem se pa tepla ampak je sošolka kr sama neki začela govort kao da sem jo opravljala pa nevem kaj še kar sem mela priče, da se nism ane. no in tk ona začne men tih bod pa nevem kake fore še vse pa sm ji rekla da nebom njej tih in ženska kr popizdila me začela vlečt za lase kar pa jst najbolj sovražm. In jst tk med tem ko me je ona vlekla za lse sem se j0o lotila s pestmi. Uglavnem sva se kr steple ja no in na koncu naju sošolci ločijo jst mela tok energije pa jeze v sebi, da se pol usekala z vso močjo v ,mizo in direkt po členku kar sem mela zarad same sebe en tedn dilco :oops:

Drugač pa sovražm, da se ženske nemorjo lepo špogovort nekatere pa kr kuj napadajo.

nikar pa nebi sama prva začela oz. dala klofuto al pa kej...branila pa itak da se bom ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 28. Jul. 2006 8:54

js sm se klofala v osnovni soli, pa verjetno ze v vrtcu :D . nazadnje sm se pa ornk stepla s svojo sestricno :oops: , obe trezne, obe mele predolg jezik in je blo :twisted: .

drgac pa namerno ze ne bi izzivala, ampk ce bi jih prva dobila brez kakrsnega koli tapravga razloga, bi udarla nazaj.
so pa seveda drugi nacini, brez da se fizicno v karkoli zapletas in te so mi ponavad ljubsi :cool:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 28. Jul. 2006 9:52

No ja, to se je ponavadi na srednji šoli dogajal, sta bli dve mlajši punci, mislim da drugi ali celo prvi letnik in sta mislili da sta tops of the pops očitno, in katera koli ju je samo grdo pogledala sta bli že celi glasni takoj. Dve navadni smrklji sta moji sošolki v četrtem letniku stegovali gobec kako jo bosta razbili, mislim halo? In tista se je potem postavila zase in tamali sta klicali vse bratrance v ne vem katerem kolenu in prijatelje in bla bla bla. Mislim totalna bedarija, sploh pa da se da tok starejšemu folku (njunim bratrancem) ubadat s takimi brezveznimi stvarmi.
How blind can you get and still have eyes?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 28. Jul. 2006 12:28

Ja, če se pa ženske tepejo je pa to res čist minm... :? :box:

Najbol smešno se mi je zdel ko so se dve ženski na naši šoli stepli... mIslm da zarad tipa... :D In to 3. letnik... Drle so se po celem hodniku, naklučni mimoidoči smo se jim pa režal... Une se kr lasajo tam, dokler jih ni ena profesorca narazn zvlekla... :lol:
kriza...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Jul. 2006 16:16

Ja, meni in kolegici je enkrat ena grozila. Sva prodajali karte na enem koncertu in je težila naj ji dava karto zastonj...In sva ji poskušale normalno dopovedat, da mava pač oštevilčene karte in ji ne moreva dat zastonj. Pa ni dojela. Kaj moremo. Za nekatere je pač težje kot za druge. Pol so začele padat izjave o tem, kako bova fasale in kako naju bo počakala za vogalom... :roll: Na koncu seveda ni blo nič.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 29. Jul. 2006 11:23

Sovražim pretepe, pa če se tepeta dve punci, pa še toliko bolj. Če bi prišlo do tega res ne vem kaj bi naredila, ok vsaka si da eno klofuto, več pa ne vem, da bi se prav stepla, ojoj :roll:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 29. Jul. 2006 12:23

Nism sploh se nikol vidla, da bi se steple dve bejbe. Al pa da bi kksni kksna grozila. Jst nevem kam vi hodte da se to okol vas dogaja :razz:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jul. 2006 16:13

................
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Jul. 2006 16:39

Jaz sem se lani (ali je pa blo predlani) skoraj stepla z eno babo,samo so naju nazaj držali!
Sicer nisem pristašica pretepov samo me je taaak razkurila...pa še zakadila se je najprej vame! (biatch). Še zdaj ko jo vidim bi ji najraje pribila eno v faco!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 29. Jul. 2006 17:33

~NIA~ napisal/-a:js bi se pa takoj stepla.. ubistu sm se enx z tipi ampak 4je bosanci prot men.. sm dobila pomoč.. sam pol sm se umaklna ;)

drgač pa takoj k bi mi kera kj zasikala jo pretepem (tovrstne borilne veščine sva z bratom vadla kšnih 10 let vsak dan, včasih tud do krvi...), ampak zdej ne več.. tko da vem kako je treba ;D

ok bedd nisi resna :roll:
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 31. Jul. 2006 9:01

.. ah, dejte, no, lepo vas prosim...
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 31. Jul. 2006 15:01

Sama sem se 1x stepla s punco in to je blo več kot dovolj, da sem razumela da se na tako nizek nivo ne bom spuščala. Mislim, da se probleme da reševat na veliko drugih načinov. Je pa tudi vprašanje kakšni so problemi, ker ene majo prov bedne izgovore.

Bedno je že, če se moški pretepajo, kaj šele če se ženske. Jaz bi se najraje pogreznila v zemljo, če bi še 1x storila kar sem že.
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 22. Avg. 2008 18:27

jst bi jo pa počla če ne bi odnehala in bi še kr neki težila... vse do neke meje, nekaterim moreš pač na drug način kej vbit u glavo kot z lepim besedami. :razz:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Avg. 2008 18:44

Jst s se tud enkrat stepla z enim ženščetom blesavim :D
Modelka mi je utrujala dve leti, mi skos težila, klicarla in zajebavala po teelfonu, skakala v zelje, po stenah pisala da sem ji ukradla fanta itd itd itd..enkrat me je pa najdla pijano in mejčkn tečno.Sam ena napačna beseda je bla dovolj, pa jih je fasala.
tkrt sm si res dala duška in sm jo kr ornk.Ona men ni druzga k spulla kakšen las.Nevem, men se je čist utrgal.
In potem je bil blažan mir in ne duha ne sluha več o njej.stokra pre sm ji rekla, naj m da mir, naj se umiri in vse in ni nehala.In ko mi je stopla na živc v elementu, je pa dobila.
dvakrat sem se še šamarala z dvema kolegicama.enkrat sva z eno pile v portorožu in ga žurale, se vmes skregale, sm jo jst čez fris, je ona mene, pol sva se začele pa smeja in šle nazaj pit :D
drga je bla pa tok pijana, d ani vedla kaj dela in je na eni žurki enmu tipi pred sto folka, sred dnevne fafala.In sm jo zagrabla, začela vlečt stran če je neumna in me je počla.Pol sm jo pa jst mislm da trikrat bolj nazaj.ampak takrt je pršla h seb in nehala počet kozlarije.
enostavno je bla ta ženska taka, da ni vedla kaj dela in je blo treba zmer nanjo pazt ko je bla pijana.pa še un tip je bil bolj tko, kr silu jo je neki, kar smo vsi jasno vidl.
Aja v srednji s se pa še z enim tpom-sošolcem neki prerivala.Spravu se je name pa ker je upil po klasu bosna je maka moja pa sm rekla če je taka majka njegova naj gre dol.In je bil prec v elementu, jst pa tud.sigurn nom pr mer stala :D
No, drugače nism nasiln človek, samo v samoobrambi in ob različnih situacijah, ko se mi utrga.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov