Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:kikiriki napisal/-a:Ah na žalost (al pa na srečo) vem kako je po javnih šolah.
To nas menda večina ve, ko pa je v Sloveniji (zaenkrat še) največ javnih šol.
Jah očitno tega ne ve večina, ker drugače ne bi pisali, da je pri nas še vse dokaj uredu.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj ni nihče napisal, da je v slovenskih srednjih (pa tudi osnovnih) šolah vse v najlepšem redu. Govora je pač o tem, da je v poklicnih šolah opazno več nasilja. Jaz sem dala skozi obe vrsti šole in lahko primerjam stanje na eni in drugi. Na gimnaziji v dveh letih nisem doživela, da bi se zgodil kak incident, ker so tamkajšnji dijaki bolj kulturni in socializirani. Medtem ko je na drugi šoli kamor sem hodila, bilo na vsakem koraku nasilja, kot da bi stopil v đunglo. Skratka, napol neciviliziran svet. Seveda ne bom posploševala, ker so se tudi na drugi šoli našli normalni dijaki, zreli za svoja leta.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
kikiriki napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:kikiriki napisal/-a:Ah na žalost (al pa na srečo) vem kako je po javnih šolah.
To nas menda večina ve, ko pa je v Sloveniji (zaenkrat še) največ javnih šol.
Jah očitno tega ne ve večina, ker drugače ne bi pisali, da je pri nas še vse dokaj uredu.
No še vseeno je pri nas veliko manj nasilja kot v nekaterih javnih šolah v tujini. Sem imela možnost primerjati našo srednjo šolo z javno (in prav tako zasebno) šolo v tujini. Razlike so ogromne. Razlika med obnašanjem v javnih in zasebnih šolah, je približno taka kot pri nas na poklicnih in gimnazijah.
Katere privatne srednje šole pa v Sloveniji sploh obstajajo? Euro šola je privatna, ne? Kolikor vem, se tudi tam dogaja nasilje. Celo več kot v "javnih" šolah.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Torej zdaj niso varne niti javne niti zasebne šole?
Kje je torej sploh problem...očitno ni fora v javni ali zasebni šoli ampak nekje drugje. Morda družba?
Kje je torej sploh problem...očitno ni fora v javni ali zasebni šoli ampak nekje drugje. Morda družba?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Eh kje je pa danes še varno. Povsod se najdejo težaki in nasilneži, tako na javnih kot zasebnih šolah. Ker je pa tema o nasilnih ženskah, pa lahko povem, da z njimi nisem imela opravka ne v javnih, ne zasebnih šolah. Tako da očitno moraš met kar srečo, da na tako babo naletiš.
Eh kje je pa danes še varno. Povsod se najdejo težaki in nasilneži, tako na javnih kot zasebnih šolah. Ker je pa tema o nasilnih ženskah, pa lahko povem, da z njimi nisem imela opravka ne v javnih, ne zasebnih šolah. Tako da očitno moraš met kar srečo, da na tako babo naletiš.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Torej zdaj niso varne niti javne niti zasebne šole?
če izzivaš, jih dobiš na javni al pa zasebni šoli. podnevi al pa ponoči. sred mesta al pa nekje bogu za hrbtom na samem.
js do zdej še nisem bila priča primeru, ko bi se stepli (ali pa skregali) tisti, ki so neprepirljivega značaja. kajti za prepir / pretep sta vedno potrebna dva. okej, drugo je, če se neki norci spravijo na nekoga čist XY, potem res ni kriv, ampak to je v 1% primerov. v vseh drugih primerih pa je vedno še neko ozadje. tako da, nekaj malega družbe, ostalo pa vzgoja in razmišljanje ter obnašanje posameznika IMO.
Make music, not war
-
Beya - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
- Kraj: Maribor
http://www.youtube.com/watch?v=T-9hKFt8P4g
ta je še hujša. Punca večja od nje, gre na kolena, uniči svoj ponos?
Mislim, halo! Kam smo prišlii??
Baby, you're the best part of my day .. <3
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Beya sej si ni uničla ponosa. Ne v svoji glavi. Vsaj upam. Js bi si sam mislna svoje. Sam pol k jo je pa porinla na tla..
Men se zdi, da te bejbe k začenjajo..da se samo neki vn mečejo. Kolk je ona zej huda izpadla pred vsemi temi tipi... Pač ne greš tega delat na najbl zagužvanem mestu.
Še prej k pa bejbo, ki mene mahnla, bi pa mahnla te tipe k to snemajo.. Ka si ga pol meče na roko k to doma gleda?
Men se zdi, da te bejbe k začenjajo..da se samo neki vn mečejo. Kolk je ona zej huda izpadla pred vsemi temi tipi... Pač ne greš tega delat na najbl zagužvanem mestu.
Še prej k pa bejbo, ki mene mahnla, bi pa mahnla te tipe k to snemajo.. Ka si ga pol meče na roko k to doma gleda?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni so vse te ženske, ki se tepejo pritimitve...sploh ne vem kako jih lahko dečkoti obrajtajo. Take ženske tudi povohal ne bi...katera ima take blodnje v glavi kot jih imajo tele frače...pa filmov sploh pogledal nisem...samo vem da so sigurno bedarije posnete, ki nimajo ne repa ne glave okoli pa folk navija in se smeji.
Ženska mora biti za moj okus ženska ne pa neka zafrustrirana možača, ki misli, da si bo s pretepanjem prislužila spoštovanje in ne vem kaj. Sploh ne vem od kje jim je ta misel prišla, da je pa zdaj spoštovana in frajerka, če se jo ženske bojijo, da jim ne bo nosa zlomila ali pa jih s nohti iznakazila.
Meni je to pač čisto adijo scena in pač primitivno.
Ženska mora biti za moj okus ženska ne pa neka zafrustrirana možača, ki misli, da si bo s pretepanjem prislužila spoštovanje in ne vem kaj. Sploh ne vem od kje jim je ta misel prišla, da je pa zdaj spoštovana in frajerka, če se jo ženske bojijo, da jim ne bo nosa zlomila ali pa jih s nohti iznakazila.
Meni je to pač čisto adijo scena in pač primitivno.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Beya napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=T-9hKFt8P4g
ni uničla svojega ponosa, ampak samo pokazala da ima več pameti v glavi kot tista druga punca ...
drugače nisem pristačica nobenega -izma, ampak tukaj pa morem rečt, da južnjakinje zelo rade probleme rešujejo z nasiljem, v nasprotju s slovenskimi puncami ...
Let's swim to the moon .....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ja, tole z južnjakinami se tud meni zdi, da use hočejo pokazat kolko so jake. Žalostno se mi zdi to, da slovenske punce, ki se družijo z južnjakinjami poberejo to foro, da so nevem kolko jake. Ampak seveda ne use (hvala bogu!)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
kikiriki napisal/-a:Časi se menjajo in ženske se sedaj tepejo za pozornost moških. Seveda le neumne ženske za neumne moške.
zarad tipa pa nikoli!res da sm se znala fajtat še huje kot kak tip(sam nism več nit malo ponosna na ta dejanja)se nism nikoli tepla zarad tipa...to pa je res glupost
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov