Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Sama sem že doživela, da sta se dve punci pred mano stepli, spljuvali... Nevem kaj ni jasno tem ženska oz. puncam, da se tepejo. A ne poznajo bolj učinkovitejšega, predvsem pa lepšega načina reševanja problemov? Zame je drugače najbolje rešen problem tako, da če ti kdo kaj teži ali kar koli govori, da se obrneš pa greš. S tem boš najbolj zabil nazaj nasprotnika, ki ima preveč za povedat.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Tema: "chicken" fight
No, čist resno: se še nikoli nisem stepla s kako punco oz. me še nobena ni sprovocirala do te teme, da bi se je fizično lotila, ker se mi to ne zdi pravi način obračunavanja s tistimi, ki te tako ali drugače napadejo (ponavadi se začne z verbalnim napadom).
Ne bi se npr. stepla s kako punco, ki bi se obešala po mojem fantu, ker če bi ji to dovolil, pol bi se mogla vprašat, kaj delam z njim. Verjamem pa, da se najdejo tud take zelo vsilijve punce, ki imajo rade tuje fante. Bi ji pač na prijazen način povedala, da je on moj in da naj se kar lepo vrne v tisto hole in the ground iz katere je prilezla. Torej, IMHO, ni ga čez dober verbalni spopad, kjer nasprotnika zabiješ na inteligenten način, brez da bi si mazal roke.
Če bi pa kdo hotel pretepsti koga od mojih bližnjih oz. bi grozil s tem, bi se takoj obrnila na policijo, ki je pristojna za take zadeve.
Da bi koga usekala, po domače povedano, bi se moglo zgodit ne vem kaj, ker sem zelo miroljuben človek in ne maram nasilja. Mogoče v kaki life and death situation. Ne vem. Mislim, da je zelo težko povedati, kako bi reagiral v določeni situaciji, ker če še v njej nikoli nisi bil, pol res ne moreš vedet, kako bi resnično reagiral.
Aja, "pretepi" s sestro, ko sva bili majhni in se kregali za vsako figo, pa menda ne štejejo, kajne?
Lp,
K.
No, čist resno: se še nikoli nisem stepla s kako punco oz. me še nobena ni sprovocirala do te teme, da bi se je fizično lotila, ker se mi to ne zdi pravi način obračunavanja s tistimi, ki te tako ali drugače napadejo (ponavadi se začne z verbalnim napadom).
Ne bi se npr. stepla s kako punco, ki bi se obešala po mojem fantu, ker če bi ji to dovolil, pol bi se mogla vprašat, kaj delam z njim. Verjamem pa, da se najdejo tud take zelo vsilijve punce, ki imajo rade tuje fante. Bi ji pač na prijazen način povedala, da je on moj in da naj se kar lepo vrne v tisto hole in the ground iz katere je prilezla. Torej, IMHO, ni ga čez dober verbalni spopad, kjer nasprotnika zabiješ na inteligenten način, brez da bi si mazal roke.
Če bi pa kdo hotel pretepsti koga od mojih bližnjih oz. bi grozil s tem, bi se takoj obrnila na policijo, ki je pristojna za take zadeve.
Da bi koga usekala, po domače povedano, bi se moglo zgodit ne vem kaj, ker sem zelo miroljuben človek in ne maram nasilja. Mogoče v kaki life and death situation. Ne vem. Mislim, da je zelo težko povedati, kako bi reagiral v določeni situaciji, ker če še v njej nikoli nisi bil, pol res ne moreš vedet, kako bi resnično reagiral.
Aja, "pretepi" s sestro, ko sva bili majhni in se kregali za vsako figo, pa menda ne štejejo, kajne?
Lp,
K.
Zadnjič spremenil Claudia22, dne 27. Jul. 2006 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
no ja, sj smo se učas mal zlasale pa to... ampak v osnovni šoli da bi se pa kdaj s kerokol stepla pa a-a... nism jz taka... rajš par pikrih povem, pa je pol mir... ne bi se kr tko mal tepla.... to mi je res brezveze... tko da jz tega ne prakticiram in ne odobravam
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, nisem še doživela tega, da bi se kaka punca hotela stepst z mano .. Tko da se tut nikoli nisem stepla z nobeno (v vrtcu sem bila pa itak največji sramežljivček, kar jih je, tko da sem se tepla sam z bratcem) .. Večinoma nisem dost okoli takih punc, sploh če katera že zgleda tko primitivna, se mi je niti poslušat ne da in sem že zaradi tega mal bolj stran. Tut ne vem az nobeno od punc s katerimi se družim, da bi se kdaj kej tepla oz. mela kake probleme tko .. Ne vem, men je to do konca neumno - tko kukr so mi tut neumni pretepi med tipi. Zakaj bi se sploh mogu/hotu tepst .. Brezveze.
Sam Jogurt, če ne bi šlo drgač, kukr da bi res mogu koga udart, pomojem tut punce nismo tok zlo švoh, da se ne bi dal.
Sam Jogurt, če ne bi šlo drgač, kukr da bi res mogu koga udart, pomojem tut punce nismo tok zlo švoh, da se ne bi dal.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
sej mislu sm tko to
to bl tipi delajo k če ste opazl tipi se ne kregajo pred fajtom pou ure
ampak se zgarbajo prvo in se pol kregajo k jih narazn vleče se
če sploh
drgač pa ja zakaj ne sam nevem
tko no ni lih značiln za ženske
to bl tipi delajo k če ste opazl tipi se ne kregajo pred fajtom pou ure
ampak se zgarbajo prvo in se pol kregajo k jih narazn vleče se
če sploh
drgač pa ja zakaj ne sam nevem
tko no ni lih značiln za ženske
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Zvoncica napisal/-a:joj renatka kaj si faca, tok sm se nasmejala
upam da te ne bom kdaj srečala pijane pa ti na kakšen žulj stopila
Ma ne sj ni glih tak. Pač če sm pijana pač z grdimi besedami napadem (če kdo emne ane, al pa če mi gre kdo na k***c ga grdo gledam). Sam da pa men ena al pa en zateži pa neki rine umene je pa bv. Za ono babo mi gre pa res na žiuce, že enih 2× sm jo hotla it poiskat ampak pol zmeri moj tip me pomiri Za njo sm rekla, da če bi njo srečala pijana bi zihr jo prebutala
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Nism se še tepla ker še ni blo razloga. Sam enkrat sm enmu tipu en velk šamar zalimala ker so mu roke mal prevečkrat na moj telo zašle čeprou sm mu večkrat rekla nej neha....no pol je dojel
Drgač bi se pa zihr stepla če bi kera kej sikala keri moji kolegici al pa če bi se kera slučajno začela po mojmu tipu obešat...tle pa prej niti pomisnla ne bi
Drgač bi se pa zihr stepla če bi kera kej sikala keri moji kolegici al pa če bi se kera slučajno začela po mojmu tipu obešat...tle pa prej niti pomisnla ne bi
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
kar je pa najbl debilno je pa to
da ena ženska pošle enga tipa nad drugo žensko
to sm slišu enkat pa se mi je zdel totalno debilno
da ena ženska pošle enga tipa nad drugo žensko
to sm slišu enkat pa se mi je zdel totalno debilno
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
ma dej to sam zato ker je prpa pa si ne upa sama it do une bejbe
kaj pol tud jst pokličm svojga kolega
kaj pol tud jst pokličm svojga kolega
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Dej dej to je bv. More bit glih kontra. Če je kermu kolegu baba zatežila al pa ga udarla je on men zatožu, kr on je ni mogu nazaj Drugač pa jz tut kontra ane. Kolegu oz. lubiju. Sam to je redko. Ponavadi sm se vedno sama zmenla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jah recimo da me kera tko razkur k kašne slabe stvari o men okol govori..k na koncu konceu še clo resnične niso..da bi jo takrat najraj prjela za lase..pa jih ji fajn počesala
drugače, da bi se pa teple..?? fantje bi užival, če bi se za njih..alpa če bi šov nardile
drugače, da bi se pa teple..?? fantje bi užival, če bi se za njih..alpa če bi šov nardile
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Nikoli nisem se nic dobila. Ce pa bi, pa bi vrnila na cisto drugacni nacin. Resnica je, da udarec mine, besede/dejanja/pizdarije pa se ne pozabijo.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov