Pretepi med ženskami?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Dec. 2008 23:32

Tamarra* napisal/-a:Sem šla naslednji dan do nje in sem čakala kaj bo in niti enkrat nič .. Se pravi, da prav drži: Pes ki laja, ne grize :D

Žal ni vedno tako in se drugače konča. Določene punce imajo tako malo samospoštovanja, da posledično tudi do drugih nimajo nobenega spoštovanja in niso sposobne rešit konflikta s pogovorom (če pa nekoga tako zelo sovražijo oz. ne marajo, pa ga naj ignorirajo). Name se ni še nobena spravila, tudi jaz se nisem na nikogar fizično spravila, ker se mi to zdi pod vsakim nivojem (isto pri moških). :roll: Se pa izogibam kakšnih bolj razbojniških oz. nekulturnih oseb, ki prav rade iščejo probleme tam kjer jih ni in če se ne giblješ v takih krogih, tudi v nič ne moreš biti vpleten. :wink:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 24. Dec. 2008 23:43

...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 25. Dec. 2008 1:13

*LittleBug* napisal/-a:Men gre osebno zlo na žiuce č mi kšna grozi oz komu od mojih bližnjih sam itk nimaš nč za nardit k ti pol še pou familije prpele pa tko :roll: ?kaj mislte o tem?ste že kdaj vidle,dožvele to?

Js pa mislm, da so tko sposobne grozit sam ksne rahlo iz juga :D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 25. Dec. 2008 10:28

MEn se pa zdi da so hujše kšne rahlo iz Slovenije - wanna be čefurke :cool:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Dec. 2008 10:34

mucamaca5 napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Men gre osebno zlo na žiuce č mi kšna grozi oz komu od mojih bližnjih sam itk nimaš nč za nardit k ti pol še pou familije prpele pa tko :roll: ?kaj mislte o tem?ste že kdaj vidle,dožvele to?

A res? Hmmm, čudn, da je mene pol slovenka napadla za brezveze (a si morte mislt...slovenka?!? :eek: ) in še zdj ne vem zakaj, sam pršla je k men, mi neki zagrozila, da me bo ubila in me udarla direkt v glavo :stupid: in pol še skočila name! Pol sm jo bla primorana razbit k kanto za smeti :D Me zanima, kera tlele bi jo sam gledala in ji rekla:"Punce se ne smejo pretepat, dejva se rajš poment!" Sm jo pa zgleda kr presenetla, ker sm jo vrgla na tla in je vsa v šoku vpila, da sam še 2x gre na trening, pa me bo lahko razbila :D Še zdj ne vem, zakva se je takrat spravla name, tud sanja se mi ne.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Dec. 2008 10:57

Yazmeen napisal/-a:in pol še skočila name! Pol sm jo bla primorana razbit k kanto za smeti

:lach: A si jo drugače poznala??

No kakorkoli - meni so že grožnje s pretepom skrajno primitivna zadeva..
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Dec. 2008 11:11

^^Sam na videz...res se mi še zdej ne sanja, kva ji je blo, da me je kr napadla :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Dec. 2008 11:32

Yazmeen napisal/-a:
mucamaca5 napisal/-a:

A res? Hmmm, čudn, da je mene pol slovenka napadla za brezveze (a si morte mislt...slovenka?!? :eek: ) in še zdj ne vem zakaj, sam pršla je k men, mi neki zagrozila, da me bo ubila in me udarla direkt v glavo :stupid: in pol še skočila name! Pol sm jo bla primorana razbit k kanto za smeti :D Me zanima, kera tlele bi jo sam gledala in ji rekla:"Punce se ne smejo pretepat, dejva se rajš poment!" Sm jo pa zgleda kr presenetla, ker sm jo vrgla na tla in je vsa v šoku vpila, da sam še 2x gre na trening, pa me bo lahko razbila :D Še zdj ne vem, zakva se je takrat spravla name, tud sanja se mi ne.

Jaz bi šla vstran, ker če bi jo udarla nazaj (sem bolj majhna in me ni dosti :oops:), bi me po mojem razčef*****. Se raje umaknem in odidem, čeprav še tega nisem doživela. No, v oš mi je enkrat en težil, ker nisem hotela biti z njim in toliko da me ni prisilil, da greva VSAJ na sok. Pa me je že hotel porinit ali nekaj takega in sem sam šla vstran. Pol mu je pa blo itak žal kasneje. :P Drugače pa... tisto kar je Poison Girl omenla... jaz sem enkrat na netu vidla posnetek iz ene od poklicnih šol, ko so se spravle punce (mislim da dve) na eno punco iz šole, jo porivale in brcale, da je že na tleh bla :eek:, pol je pa (končno!) prišel mislim da nek profesor, pa so vsi sam izginili nekam. Prej je pa folk kar zraven gledal, se smejal pa še navijal so za one punce. :roll: Ne vem kaj je punca nardila, mogoče nič takega, mogoče je res bla kakšna biatch, sam se ne moreš (ne glede na razlog) na nekoga kar tako spravit. Kultura na nuli mislim!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Dec. 2008 11:35

Lej, ne morš it stran, če ženska dobesedno skoč nate in te začne mlatit :? Očitn si ne predstavljaš, kako je to zgledal :) Lahko jih edin fašeš, al se pa branš, druge izbire nimaš! Sj sm jst tud mejhna (162), pa bolj drobna, pa sm jo vrgla po tleh k vrečo krompirja, k sm se razpizdila :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Dec. 2008 11:44

Eni ljudje so tako primitivni in agresivni, da bi se bilo lažje z medvedom mirno pogovorit, kot z njimi. Takrat ti najbrž res ne preostane drugega, kot da jih razbiješ kot kanto za smeti :D
Če ti uspe, seveda. Meni najbrž ne bi, ker se še nikoli nisem tepla, tako da bi bila verjetno jaz prva na tleh.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Dec. 2008 11:51

jst nevem kaj ve delate, men se ni se nikol kaj takega zgodilo, se gibljem v krogih ljudi na nekem nivoju z obnasanjem :roll:

drgac mam pa za sabo 6 let karateja pa ze leto in (se vedno) treniram kung fu, tk da mislim da bi se znala branit :D :D

ljubim borilne vescine, ampak zanimivo da tepst se mi pa u realnem zivljenju ni treba, niti se nocem, pravzaprav preziram take ljudi, ki tezave resujejo s pestmi
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Dec. 2008 11:54

Ja sej, zdj bom nazadnje jst čudna izpadla, ker se je ena skrajno primitivna ženska brez razloga spravla name :roll: Tud jst se ne gibljem v takih krogih in se ne pretepam, sm bla pa takrat zuni, smo ga žural v enem lokalu, kjer je blo ogromn folka in očitn sm se ji jst najbolj 'dopadla'. Vrjetn si ne izbereš sam, da te začne en psihič mlatit :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Dec. 2008 12:20

red_rose napisal/-a:jst nevem kaj ve delate, men se ni se nikol kaj takega zgodilo, se gibljem v krogih ljudi na nekem nivoju z obnasanjem :roll:

Saj ni rečeno, da se bo nate spravil nekdo iz tvojega kroga. Moji prijatelji se nikoli ne tepejo. Ampak stojiš na čiku pred lokalom, kaj veš, kdo pride mimo.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 26. Dec. 2008 9:08

Ja zdj se mi zdi da je tud ful odvisn kok maš te samoobrambe v glavi.Moj dragi je kr neki let treneru judo.Pa sm ga enrkat v hecu ugrisnla pa se mu je roka kr sama sprožla.Pa ne zdj mislt da me tepe al pa kej??Sam pač tako se je odzval na bolečino.Kot na traningih.Sej od takrat je tud on bl previdn,jst pa tud :D Ampak če boš ti na tečaju samoobrambe en let ti ne bo nč ostal.Razn če te bojo dal z nekom u par pa se bosta non stop butala z istimi udarci pa boš vedla kam udart,se boš tudi v zunanjih okoliščinah tako oddzvala na udarec.Ne vem teli enomesečni tečaji se mi zdijo res brez veze.Ti pokažejo udarc,ja in pol???Valda da zmrzneš sej nisi navajena enga kr toučt,sploh pa z udarcem k si ga ponovila na blef ene stokrat.
Drgač pa še nikol se nism tepla,mislm da še nobenmu nism dala klofute.Sam če bi mi pa kdo preveč najedu bi pa najbrž res udarla.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Dec. 2008 9:23

Yazmeen napisal/-a:Lej, ne morš it stran, če ženska dobesedno skoč nate in te začne mlatit :? Očitn si ne predstavljaš, kako je to zgledal :) Lahko jih edin fašeš, al se pa branš, druge izbire nimaš! Sj sm jst tud mejhna (162), pa bolj drobna, pa sm jo vrgla po tleh k vrečo krompirja, k sm se razpizdila :D

vreča krompirja. :lol:

mene je tut enkrat hotla ena pretepst, ker sem se na hodniku v srednji šoli pogovarjala in zajebavala z ""njenim tipom""... (da ne pozabim oment, da je bil ta NJEN tip MOJ brat, in da jo je on komej poznal, in sta si napisala par smsov, ona je pa kar govorila okol da je njen fant. :lol: )

In če bi me začela tepst bi jo tud jaz tepla nazaj. :D

Sem bla tut enkrat priča ko so se staple 2 zdravstvenici, in s jih potem moral profesorji narazen vlečt.... svašta :box:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov