Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
h3x0r89 napisal/-a:Jaz nevem ampak, ko vidim en dober pretep med ženskami mi je prav všeč.
Po napisanem sodeč, bi rekla, da si ened unih _____, ki žvižgajo in navijajo in snemajo, ko se punce lasajo, namest, da bi jih dali narazen.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
*purple* napisal/-a:bucka_* napisal/-a:zgleda nimaš dovolj moči in samozavesti da bi z njo opravla z pogovorom, pol se pač nad žensko spustiš z pesmi.. to zame delajo sam slabiči ki se ne morjo z enim pogovorom zmenit..
ok glede raznih bedarij se tud jst strinjam, da se je neumnost kloftat.Ampak povej mi bucka, kaj pa storiš ko te nekdo zalezuje dve leti, piše po stenah neke wonabi grožnje o tebi, te kliče dnevno stokrat na telefon in ponoči, ti grozi, da te bo ubila ker si ji speljala tipa katerga ji sploh nisem (pa tud če bi ga ji, so fuking what sej nista bla skupej!), ko naperi nate polovico družbe in polovica isto dela (razlog je biu speljan tip po njeno), ko ti na mobitelu rečejo, da morm poklicat policijo če hočem da ji bloknejo telefon, ko ti policaj reče, da bo mulo že enkrat minilo in da trenutno ne more nič, ko ti nekdo pošilja pisma in grozi, ko zamnješa pet številk pa svako zvoha...Mislm nevem, s pogovorom, z grožnjami nazaj ne ničemer se ji ni dalo dopovedati ama nič!In ko sem jo skloftala, ko je šla s krvavo glavo domov, takrat je bil pa mir.in verjamem, če tega nebi nardla, še zdej nebi imela mira!
včas se ti pač film strga in nimaš kej.
sem proti ansilju,proti vsakodnevnim blesavim pretepom sredi ljubljane i vsem podobnim, ampak razumem pa tud človeka, da mu zna prav zares počt živc.In v te primeru si je gospodična čist sama kriva.nima ona men kej grozit niti kej druzga niti kait moj prebljubi mir!
In ja je šlo več kil na manj, ampak kaj me briga, dost sm trpela dve leti in poslušala njene kuzlarije
purple ne rečem v tvojem primiru bi jih od mene tud dobla za dve leti ˝jebanja v glavo˝ sam v večini primerov gre pa za razne bedarije pr nas se to dogaja vsak dan tud zarad tega kr je ena posodla eni pas pa ji ga ona ni vrnala ona jo pa nabije.. men je ena ženska z nožem grozila ker pač sm šla mimo njenga fanta v lokalu.. mislim to so za mene žvali ne pa ljudje...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ah, pretepi so brez zveze... vem pa, da ne bi ravno bila vesela, ce me kaksna zenska napade, ona bi bila pa se manj, ce bi ji jaz vrnila... ampak ne, to ni zame, sploh pa, zakaj bi se konflikti resevali s pretepi? saj obstajajo besede...
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
sovražim prepire, pretepe in vse kar spada zraven!! pa naj se pretepata dve punci ali dva fanta...vseen zdi se mi glupo za umret, da en civiliziran človek ni sposoben rešit stvari z pogovorom...vem, da obstajajo tud ljudje, ki prav iščejo klofuto in pol ko se na nekoga spravijo mislijo, da so džeki...fuuj pa taki ljudje...sam mislim, da pa so še bolj neumni tisti ljudje, ki se začnejo zbirat okrog in pol še navijat...ah..škoda besed
ma ne te "sreče" še nisem imela, da bi videla dve punci kako si skočita v lase...in vem da tud jaz ne bi nikoli fizično napadla ženske pa tud fanta ne (ok samoobramba v nevarnosti je čisto druga stvar)...se dajo stvari uredit tud na bolj civiliziran način...če pa ne bi šlo pa obstajajo tud ljudje, ki take džeke spravijo hitro k pameti
ma ne te "sreče" še nisem imela, da bi videla dve punci kako si skočita v lase...in vem da tud jaz ne bi nikoli fizično napadla ženske pa tud fanta ne (ok samoobramba v nevarnosti je čisto druga stvar)...se dajo stvari uredit tud na bolj civiliziran način...če pa ne bi šlo pa obstajajo tud ljudje, ki take džeke spravijo hitro k pameti
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Tako izgleda pretep pravih! žensk...
http://www.youtube.com/watch?v=GbtyRwBmH18
http://www.youtube.com/watch?v=GbtyRwBmH18
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Meni gre recimo lasanje in ščipanje na živce,zelo rad pa vidim,če se fajn dve pupiki skloftata in gresta vsaka svojo pot-tukaj mislim,da se malo nabrišeta ena drugo okoli kepe,brez krvi in hujših posledic.Sem že doživel na križišču,kjer je neka voznica drugi izsilila prednost,ta ki je bila oškodovana je stopila iz avta in ji prisolila klofuto,kar tam na sredi križišča.Mislite kar si hočete,ampak to se mi je zdelo zelo rajcljivo,ko je fina damica dobila po ličkah od druge še bolj fine gospodične
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Moram rect, da se mi zdi to skrajno debilno obnasanje..pa da ne bo pomote tud moskih pretepov ne razumem, razen da recem da ocitno testosteron skodi.
Jaz se nikol nisem pretepala niti mi na kraj pameti ne pade, da bi se.
Tud v moji druzbi se zenske ne lasajo, pretepajo, tepejo, scipajo...
Jaz se nikol nisem pretepala niti mi na kraj pameti ne pade, da bi se.
Tud v moji druzbi se zenske ne lasajo, pretepajo, tepejo, scipajo...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
MA KAJ, NČ TAKEGA...ISTO KOT DA BI SE TIPI
v tistih ludih cajtih pubertete sm bla tak razbojnik, da sm hotla premlatit vse kar mi je pot prekrižalo bla sm hujši pretepač od tipov, ki so se me bali babji fajti so verjemte še hujši od moških.
pa ne da se hvalim s temi neumnostmi...sam vem, da glih ne zgleda...sam je.i ga...aja ko je ena napisala, da smo babe napadalne sam pod gasom...ja sm bla trezna i pijana i napušena...ko me je kaj razpallo sm tresnla pa kaj...pa še skos bi.
v tistih ludih cajtih pubertete sm bla tak razbojnik, da sm hotla premlatit vse kar mi je pot prekrižalo bla sm hujši pretepač od tipov, ki so se me bali babji fajti so verjemte še hujši od moških.
pa ne da se hvalim s temi neumnostmi...sam vem, da glih ne zgleda...sam je.i ga...aja ko je ena napisala, da smo babe napadalne sam pod gasom...ja sm bla trezna i pijana i napušena...ko me je kaj razpallo sm tresnla pa kaj...pa še skos bi.
- Black Kitty
Da bi se z žensko tepla?
Pa kaj ženskam ni jasno .. To je pa res primitivno, brezvezno, itd. Splooooh če je povod tip
Pa kaj ženskam ni jasno .. To je pa res primitivno, brezvezno, itd. Splooooh če je povod tip
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ti merisima, a si ti slučajno ena od tajužnih? Ker s tem se večinoma hvalijo samo oni, pa še to jim človek ne verjame, ker so v resnici glih oni največje prpe. Pa še to si upajo kaj samo ko so na kupu in v številčni premoči.
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
prepire oz. nesoglasja se da rešit tui na drug način ku pa s pestmi..
meni mi ni lepo videt če se dve ženski tepeta...dobro...kašna klofuta to že...pač ...ji je poču film...ma da bi se prow lasale in tko...meni mi je grozno...
meni mi ni lepo videt če se dve ženski tepeta...dobro...kašna klofuta to že...pač ...ji je poču film...ma da bi se prow lasale in tko...meni mi je grozno...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]