Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ne tepem se z ženskami (ker mi je bedno), niti ne s fanti (ker so močnejši ). Sm se pa 1x stepla z eno sošolko 1. tedn 1. razreda, ker sva se skregali zarad nekega koščka gline (wtf?). Scukali sva si vse lase in še zdej se spomnem, da sm kr naenkrat držala en velik čop njenih las v rokah
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Obup. Pr nas na šoli sta se dve ženski preteple in ta pretep so dali na youTube-mislim resno groza. Ne maram se pretepat-naumnost. Razn s tamalo se kdaj tko za hec:)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ma men je ena taspodna enkat sikala + polhn njenih sester+ prijateljev + bratov.. in vsi so začel vame skakat da me bodo ubil in nevemkaj.. začel se je pa ker sm jo čudn pogledala al kaj že.. mislm brezveze. pa še taka zabita p**** da pomoje štet ni znala.. čez 10 let mi bo pa vsa pametna pisarno pometala..
sm bla pa takrat tok živčna, da če bi bla sama z njo bi jo tok zbila mulo gnilo..
drugače se pa ne pretepam ali sikam kot zgoraj omenjeni ljudje.. brezveze.. nekak se znam z besedam zmenit kar eni čudaki ne razumejo..
sm bla pa takrat tok živčna, da če bi bla sama z njo bi jo tok zbila mulo gnilo..
drugače se pa ne pretepam ali sikam kot zgoraj omenjeni ljudje.. brezveze.. nekak se znam z besedam zmenit kar eni čudaki ne razumejo..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
no men je pa kr mal grozno ko gledam te odgovore kok ste polne agresije in podobno =) mene tut ne gane ce bi mi ena zenska na polno tezila da me bo razbila pa nevem kaj...kvecjemu bi se mi smilila, ne pa da bi se sla ubadat z njo mislim eni res niso vredni...sem se tepla ko sem bla mlajsa z bratom in sestro. zdej pa se ne vec.
je pa zanimivo ker ce bi se hotla bi fajn znala 6 let sem trenirala karate, zdej pa kung fu ampak mislim da ravno na treningih tolk agresije spustim ven, da sem potem popolnoma miren in potrpezljiv clovek
je pa zanimivo ker ce bi se hotla bi fajn znala 6 let sem trenirala karate, zdej pa kung fu ampak mislim da ravno na treningih tolk agresije spustim ven, da sem potem popolnoma miren in potrpezljiv clovek
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz sem se stepla samo s sestrama, pa še to ko sem bila mlajša, sedaj pa ne več. V bistvu je skoraj vedno padla samo kakšna klofuta, kaj več pa že ne. Ponavadi sem bila jaz tista, ki sem pokasirala kakšno praskanje, vlečenje za lase in mlatenje od sester (sta pa mlajše od mene). Jaz sem njima ponavadi samo primazala klofuto, če sta me res razjezili. Največkrat sem potem še več dobila nazaj.
Sicer pa nisem preveč konfliktna oseba; traja kar nekaj časa, da me kdo razjezi, ko pa me, se pa začnem dreti in pizditi, da bi pa koga pretepla, pa ne.
Sicer pa nisem preveč konfliktna oseba; traja kar nekaj časa, da me kdo razjezi, ko pa me, se pa začnem dreti in pizditi, da bi pa koga pretepla, pa ne.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
red_rose napisal/-a:no men je pa kr mal grozno ko gledam te odgovore kok ste polne agresije in podobno =) mene tut ne gane ce bi mi ena zenska na polno tezila da me bo razbila pa nevem kaj...kvecjemu bi se mi smilila, ne pa da bi se sla ubadat z njo mislim eni res niso vredni...sem se tepla ko sem bla mlajsa z bratom in sestro. zdej pa se ne vec.
verjem da bi bla živčna če bi te odrival pa vate skakal 20 mul za brezveze.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst pa še nisem videl babjega pretepa u živo . Sem pa prvič vidu kako si babe sikajo zdej na tekmi v MB-ju, ko so Mariborčanke (vijolice) prcale Ljubljančanke (zmajčice) in moram rečt, da je bilo patetično in hkrati hecno za videt. Vmes je bla ograja in ni šlo dlje od prcanja s strani štajerk, ki pa bi sigurno potegnile takratko če bi prišlo do kakega klofotanja . So pa ženske res bolj obupne ko jih vidiš da se tako obnašajo kot moški...Une tajužne so pa itak zgodba zase, ker se vidi takoj do kod jim pamet seže. Če take fasajo tudi ni dosti škode...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Še nikoli in se mi zdi ful primitivno.
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
Meni se zdi to najbolj primitivna stvar, ki jo lahko naredi ženska, da pretepe drugo žensko.. Ok, ne rečem, da se jaz nisem nikoli stepla, sem včasih v OŠ kakega fanta nasekala, al pa brata, ampak ženske pa nikoli..Poznam eno tipico, ki je stara 22 let in misli, da je ful IN, če se pretepa in vsem povprek grozi.. In se ima za full intelegentno.. pa ja.. Razumem pa, če katera kateri najeda in teži in bla bla, in ji potem popustijo živci.. Mislim pa, da se mora vsaka pizdrija najprej z besedami začeti reševati, ne pa z grožnjami in takoj za tem s pestmi..
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Nikoli se nisem z zensko tepla ker vem da se nebi dobro koncalo za njo. S tipi pa sem se dosti krat. Drugace mi pa je zabavno gledat chick fight Ko se vlecejo za lasee fiuu haha
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov