Pretepi med ženskami?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Dec. 2008 10:12

Yazmeen napisal/-a:Lej, ne morš it stran, če ženska dobesedno skoč nate in te začne mlatit :? Očitn si ne predstavljaš, kako je to zgledal :) Lahko jih edin fašeš, al se pa branš, druge izbire nimaš! Sj sm jst tud mejhna (162), pa bolj drobna, pa sm jo vrgla po tleh k vrečo krompirja, k sm se razpizdila :D

Ne, res si ne predstavljam. :D Sej bi jo jaz v tistem efektu tudi užgala, sam pol vem, da bi batine nazaj dobila, ker nisem ravno zverzirana kar se tiče fajtanja. :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Dec. 2008 10:20

^^Sj jst tud nism, ampak k pride do tega, da se morš pač brant, se branš...saj jst sm tko reagirala :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Dec. 2008 10:20

kamis napisal/-a:Ja zdj se mi zdi da je tud ful odvisn kok maš te samoobrambe v glavi.Moj dragi je kr neki let treneru judo.Pa sm ga enrkat v hecu ugrisnla pa se mu je roka kr sama sprožla.Pa ne zdj mislt da me tepe al pa kej??Sam pač tako se je odzval na bolečino.Kot na traningih.

js mam tut zarad treningov fuuul hitre reakcije, in ce mi kdaj hoce kdo kej na hitr nardit (pa ceprav za hec) jst ful hitr reagiram in se ''branim'' alpa ze skor udarim, predn se spomnem da sm mal prehitr reagirala :D to zna bit problem ja...k me vcasih fant hoce kej pozgeckat pa se tk ubranim da me ne more haha :D
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Dec. 2008 17:01

Tamarra* napisal/-a:
my_self napisal/-a:vse se da rešit s pogovorom samo eni si pač mislijo da se da prej rešit s pestmi..
ful ne morem tistih žensk k skozi govorijo (in teh ni malo, čeprau se mogoče nekatere sploh ne zavedajo k govorijo že podzavestno): "bom razbila tisto pičko" :roll:

Se popolnoma strinjam. Tudi sama poznam take - vem še iz srednje šole, sva bile z eno sošolko dostikrat v konfliktu in mi je vedno govorila, da naj se je naslednji dan pazim, da me bo razbila in ne vem kaj še (čeprav sem jaz bila vedno človek, ki se je vsako stvar raje pogovoril mirno).. Sem šla naslednji dan do nje in sem čakala kaj bo in niti enkrat nič .. Se pravi, da prav drži: Pes ki laja, ne grize :D

sej enih je sam gobec,se strinjam...tud take poznam.pač hoče ustrašit oziroma se nardit frajera.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Dec. 2008 17:08

barbika_444 napisal/-a:MEn se pa zdi da so hujše kšne rahlo iz Slovenije - wanna be čefurke :cool:

takoh je pr nas par bataljonov :D ena p***a se ful igra čefurko in ma muško obnašanje.njena največkrat izgovorjena beseda je "stari"z nekim posebnim naglasom in stavek:"koga je treba danes prefukat?".itak da je tak ko je vdružbi,ko pa je sama je čist nebogljena.mi bli enkrat zunaj v njenem kraju in pijemo na "njenem"teritiriju"in ženska kr nasilno pršla do nas in kr začela grozit in se spravljat na mojo kolegico(ki pa ni zmožna nit muhe ubit,pa bo nekoga udarla nazaj9.pa sm jaz skočla vmes,da nardim red(pa se nism sploh mela namena tepst,nit sm jo počla).to luđakinjo sm sam odtrgala od frendice in jo malo vstran držala,da bo dalal mir.pol pa kr naenkrat grupa čapcov in neki skakat vame.tista pa kr pizdi:ja razbijte jo počla me je...itd.
pol pa to bejbo srečam čez nekej cajta samo brez njenih prjatelčkov.pa sm ji malo na grobo napopevala.kr usrala se me je.od takrat mi da mir.meni in mojim frendicam.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Dec. 2008 17:18

Aha pa mejbi ste me po mojuh prvih dveh komentarjih v tej temi presodli drugač...res m se fajtala...v času odraščanja...
Sam če napišm zgodbo zakaj sm bla tak "psiho" boste mogoče razmišljali drgač.
Mene so ful na OŠ jebali v glavo(skorej celo osemletko).bla sm ful buckasta in vsaka stvar me je lahk spravla v jok...kaj čmo...bla sm občutljiva.Z eno deklco smo ble do 5 razreda ful dobre kolegice...sam pol se je zgodu preobrat...lona se je naenkrat izolirala stran od mene,ni blo jasno zakaj...pač ona je hotla bit IN in se je začela družit s starejšimi,pila kadila,mela odfukane frizure,poslušala metal...Jaz pa sm bla do 7 klasa mirna iha punca,ki je zvesto poslušala Kelly family...in zarad tega,ker se enostavno nism vklapala v večino se je tista punca ful začela spravljat name.verbalno in psihično.skoraj vsak dan v šoli me ej pretepla brez razloga...mi prerezala par torb,uničla mi adidaske in podobne pizdarije.sprva tega nism hotela od sramu nobenmu povedat,pol pa so starši vidli(ko je bla prerezana tretja torba)hoteli vedet kaj se dogaja.in sem povedala.oče je šel osebno na obisk do njene mame,kar pa ni zaleglo.naslednji dan me je v šoli porinla vradiator,da sm morala na šivanje glave.pršlo do ravnatla a ta tud ni kaj dost ukrepal,edino kar je naredu je blo to,da me je premestu v paraalelko.a tu se ni mučenje končalo.v paralelki(klas v kega sm bla premeščena)pa sem mela nekej frendov,ki so ser postavli zame.in še sama sem zbrala poguma,da sem jo enkrat nalopala ko majmuna.in tak se je začelo odbobje:NOBEN ME NE BO VEČ J...L V GLAVO!pač sm mela malo vničeno psiho zarad vsega.Zamislite si,da greste vsak dan v šolo s strahom ter da vsak dan dobite batine sam zarad tega,ker ste drugačni...komu ne bi počlo?
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Dec. 2008 18:48

Ženske če se ne znate tepst!
Prvo pravilo prste zariti v oči kolikor moraš in v grlo z odprtimi prsti tolči, pa bo hitro dala mir! :wink: Dobro orožje, če ste v petkah...jo na polno kolikor močno morate brcnite v koleno v pogačico! :D
V kolikor čutite sočutje do nasprotnice, pa tega ne mislite narediti jo pač za lase cukajte in se ravsajte in to je to...samo obstoji velika verjetnost, da boste zbrcane končale na robu betona in vam bo nasprotnica butala glavo ob robnik pločnika...ja najbolj verjetno boste ugriznile z zobmi v rob pločnika in škrc...gredo zobje. :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 26. Dec. 2008 21:12

merisima napisal/-a:Aha pa mejbi ste me po mojuh prvih dveh komentarjih v tej temi presodli drugač...res m se fajtala...v času odraščanja...
Mene so ful na OŠ jebali v glavo(skorej celo osemletko).bla sm ful buckasta in vsaka stvar me je lahk spravla v jok...kaj čmo...bla sm občutljiva.Z eno deklco smo ble do 5 razreda ful dobre kolegice...sam pol se je zgodu preobrat...lona se je naenkrat izolirala stran od mene,ni blo jasno zakaj...pač ona je hotla bit IN in se je začela družit s starejšimi,pila kadila,mela odfukane frizure,poslušala metal...Jaz pa sm bla do 7 klasa mirna iha punca,ki je zvesto poslušala Kelly family...in zarad tega,ker se enostavno nism vklapala v večino se je tista punca ful začela spravljat name.verbalno in psihično.skoraj vsak dan v šoli me ej pretepla brez razloga...mi prerezala par torb,uničla mi adidaske in podobne pizdarije.sprva tega nism hotela od sramu nobenmu povedat,pol pa so starši vidli(ko je bla prerezana tretja torba)hoteli vedet kaj se dogaja.in sem povedala.oče je šel osebno na obisk do njene mame,kar pa ni zaleglo.naslednji dan me je v šoli porinla vradiator,da sm morala na šivanje glave.pršlo do ravnatla a ta tud ni kaj dost ukrepal,edino kar je naredu je blo to,da me je premestu v paraalelko.a tu se ni mučenje končalo.v paralelki(klas v kega sm bla premeščena)pa sem mela nekej frendov,ki so ser postavli zame.in še sama sem zbrala poguma,da sem jo enkrat nalopala ko majmuna.in tak se je začelo odbobje:NOBEN ME NE BO VEČ J...L V GLAVO!pač sm mela malo vničeno psiho zarad vsega.Zamislite si,da greste vsak dan v šolo s strahom ter da vsak dan dobite batine sam zarad tega,ker ste drugačni...komu ne bi počlo?

Ja to so res žalostne usode teh gnilih javnih šol. Pa kaj ni fotr une kure enkrat po kepi vžgal ? Jst vem, da svojga otroka ne bom nikol dal v javno šolo, ker je čedalje več golazni na njih.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 28. Dec. 2008 23:23

Kikiriki - ta je pa mal smešna...... cel svet je poln golazni.....u vato ga pa tud ne morš zavit.

PS ---- Kok pa je sploh privat OŠ v Sloveniji?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Dec. 2008 12:58

kikiriki napisal/-a:
merisima napisal/-a:Aha pa mejbi ste me po mojuh prvih dveh komentarjih v tej temi presodli drugač...res m se fajtala...v času odraščanja...

Ja to so res žalostne usode teh gnilih javnih šol. Pa kaj ni fotr une kure enkrat po kepi vžgal ? Jst vem, da svojga otroka ne bom nikol dal v javno šolo, ker je čedalje več golazni na njih.

No ja, v Sloveniji pa res še ni tako hudo, medtem ko ponekod v tujini so pa res razlike med javnimi in zasebnimi šolami. Pri nas je večje razlika med srednjimi poklicnimi šolami in gimnazijami. Pa ne da pljuvam po poklicnih šolah, ampak glede na to kar se pojavlja v medijih in to kar so mi povedali tisti, ki so hodili na poklicne šole ... V gimnazijah je res manj takega obnašanja. Ne govorim, da ni nasilja, ampak še vedno ga je manj kot na poklicnih šolah.

Kar se tiče pa pretepov med ženskami ... Na srečo se mi še ni zgodilo, da bi bila kakšna ženska nasilna. Če bi se to zgodilo bi šla stran preden bi do česarkoli prišlo. Če pa bi me ženska dejansko napadla oz. skočila name, potem pa bi najbrž drugače reagirala. Samo mene pri mojem metru in čevap, itak nobna nebi napadla, ker bojda izgledam zelo majčkeno in ranljivo. Ah kako videz vara ... :lol:
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 29. Dec. 2008 15:30

barbika_444 napisal/-a:Kikiriki - ta je pa mal smešna...... cel svet je poln golazni.....u vato ga pa tud ne morš zavit.

PS ---- Kok pa je sploh privat OŠ v Sloveniji?

Ah na žalost (al pa na srečo) vem kako je po javnih šolah.

Odgovora na vprašanje pa ne vem, ampak vedno več jih bo. Pa ne zato, ker bi ustanovitelji hoteli dobro otrokom, ampak zaradi zaslužka :)
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 29. Dec. 2008 18:53

hm...jst s pretepom po vsej verjetnosti ne bi začela, če bi me pa kšna bejba udarla pa bla neki nasilna do mene...bi jo pa nazaj...brez milosti :P
What's meant to be will always find its way...<3
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Dec. 2008 20:48

kikiriki napisal/-a:Ah na žalost (al pa na srečo) vem kako je po javnih šolah.

To nas menda večina ve, ko pa je v Sloveniji (zaenkrat še) največ javnih šol.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 29. Dec. 2008 20:54

A ni zasebna samo ena? Pa še to neka katoliška?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Dec. 2008 20:59

Tisto je srednja šola. Če misliš škofijsko gimnazijo v Lj (v Mariboru pa je škofijska gimnazija oz. Zavod Antona Martina Slomška).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov