Pretepi med ženskami?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
vse se da rešit s pogovorom samo eni si pač mislijo da se da prej rešit s pestmi..
ful ne morem tistih žensk k skozi govorijo (in teh ni malo, čeprau se mogoče nekatere sploh ne zavedajo k govorijo že podzavestno): "bom razbila tisto pičko"
ful ne morem tistih žensk k skozi govorijo (in teh ni malo, čeprau se mogoče nekatere sploh ne zavedajo k govorijo že podzavestno): "bom razbila tisto pičko"
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
the big red machine napisal/-a:ti merisima, a si ti slučajno ena od tajužnih? Ker s tem se večinoma hvalijo samo oni, pa še to jim človek ne verjame, ker so v resnici glih oni največje prpe. Pa še to si upajo kaj samo ko so na kupu in v številčni premoči.
Ne nim ena od južnih a veš.pa tud glih se ne hvalim da ti je jasno.pa skos sm se fajtala sama in brez kritja.pa ti dol ne ocenjuj videza...tud suhe pa žilave obstajamo.
pač bla sm pankurka in kaj pol...jebi ga tud take smo, ki smo se teple.sam nikol mi ni bil povod za fajt tip.ponavad sm tepla v samoobrambi.pa nism bla ena unih, ki se spravljajo na šibkejše.nikoli!pa sama.nikol kritja.
...bio sam tučen i ja sam tukao....(ribklja čorba).
pa branla sm tud marsikoga.veš, neki je mogl bit, nekdo se je mogu spravit name, da sm se jaz na njega.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ah daj no, ne splača se branit brezveze. Tukej so deklice, ki pri napadu obrnejo drugo lice in rečejo "Izvoli."
Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
It was forever..but it didnt last long..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
..Evelyn.. napisal/-a:Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
Jz to razmišljam že dosti časa. Mislim, da bi se počutla dosti boljše, ko bi hotila zvečer sama, ker bi vedla, da sm se sposobna branit s pravo obrambo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
densy napisal/-a:^ točno tako.
ne verjamem da je kera tukaj ki bi v primeru, ko bi jo ena na tla spravila pa lasala mirovala in ji odgovorila "ne napadaj me, pogovoriva se"
Še nikoli v življenju nisem bila v situaciji, ko bi bilo vsaj približno možno, da bi me kakšna ženska pretepla. V bistvu sploh še nikoli nisem videla ženske, ki bi se tepla. Ne družim se z njimi, ne poznam jih, sploh ne vem, kam zahajajo. Imam pač to srečo, da sem obkrožena z normalnimi ljudmi, ne pa s primitivci.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja, imaš srečo. To je vse. Marsikdo pa te sreče nima in ne izbira primitivcev okoli sebe. Lahko jih stakneš v šoli, v službi, kjerkoli, pa nisi odgovoren zanje.
It was forever..but it didnt last long..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:Ah daj no, ne splača se branit brezveze. Tukej so deklice, ki pri napadu obrnejo drugo lice in rečejo "Izvoli."
živa bedarija!
pregovor "nastavi mu še drugo lice" je držal v Kristusovih časih, ko so bili ljudje po Kristusko zaslepljeni.danes če boš komu nastavil lice, boš kvečjemu, iskal koščke svojih zob naokoli in jih limal s sekundim lepilom, ali pa ležal v bolnišnici, če ne celo urml na prašni umazani cesti!
Tri pravila so: razjarjenemu človeku se težko težko kaj dopove, kar pomeni, da obstaja zelo velika možnost da ob tvoji želji po pogovoru, še bolj izgubi živce. Druga možnost je modro molči in čimprej pobraj svoje pete daleč stran in tretja možnost je, da laufaj laufaj, kolikor te nesejo noge!
Prosim dekleta, svetniške pogovore in podobne zadeve si odmislte ko boste enkrat v resni situaciji ki vašemu prelepmu našminkanemu obrazu grozi pest, za katero ne veste al je mehka al prekleto trda!
Še slabše, če na drugi strani stoji razjarjen moški.
samoobramba je dandanes res pomembna.Toliko je ropov in napadov in vsega, da je že dobro majčkeni usaj vedet, kam koga užgat in kako se branit.Ko vas bo dohitel posiljevalec, boste storile kaj?se pogovorile z njim in filozofsko razčistile naj vas ne posili?ja ja malo morgen!
kar se pa tiče pretepov.so pretepi za brezveze in so pretepi kjer ti dejansko poči živc.In takrat ko kšnmu poči živc bo človeku stokrat bolj nevaren, kot tak ki se tepe iz hobija, tako kot to počne velika večina nedoraslih osebkov po nočnih lokalih!
skratka,če pridete do take situacije se spomnite mojih treh nasvetov in pretehtajte v najkrajšem možnem času, kateri je najboljši za vas!
In the big red machine..ne tepejo se samo južnjakinje!
- Black Kitty
Sem hodila na samoobrambo, ampak ko me je en tip v lokalu začel davit, se nisem spomnila kaj točno moram narediti (bila sem v šoku). In če bi se katera name spravila, bi jo že umirila s kakšnim prijemom, če pa to ne bi šlo, bi se pa konkretno branila. Ampak ponavad pustim tak folk namir, tako da tudi težav še nisem imela.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jullia_ napisal/-a:densy napisal/-a:^ točno tako.
ne verjamem da je kera tukaj ki bi v primeru, ko bi jo ena na tla spravila pa lasala mirovala in ji odgovorila "ne napadaj me, pogovoriva se"
Še nikoli v življenju nisem bila v situaciji, ko bi bilo vsaj približno možno, da bi me kakšna ženska pretepla. V bistvu sploh še nikoli nisem videla ženske, ki bi se tepla. Ne družim se z njimi, ne poznam jih, sploh ne vem, kam zahajajo. Imam pač to srečo, da sem obkrožena z normalnimi ljudmi, ne pa s primitivci.
ma nevem v naključnem lokalu se loh ena psica vate zažene.. sj bi še kej povedala, samo pol bom pa spet rasist
hihi purple, ja itak en te posiljuje, ti pa se mirno pogovoriš z njim in predlagaš drugo pozo
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Black Kitty napisal/-a:Sem hodila na samoobrambo, ampak ko me je en tip v lokalu začel davit, se nisem spomnila kaj točno moram narediti (bila sem v šoku).
to se je meni zgodilo letos na mortadeljadi
sem bolj male sorte in ne zgledam ravno nek višek potencjalne moči, ampak ko mi pa poči pa hudo poči in ko je treba, se mi ni problem branit tud na tak način.
A nej bi mu rekla Ej spust moj vrat pa se bova pogovorila kaj te je zmotlo da si sploh skoču name?
No, nism tega nardila, ampak se mi je samo sprožila desna roka, katero je tip fasu na gobec. Pa še enkrat, potem se je v mene zakadila še njegova bejba, je tud ona fasala batine, potem so naju pa (moji!) kolegi spravli narazen.
Zdej če sm zarad te situacije primitivna, tud prov. Sam men ne bo noben po glavi skaku pa jo cel odnesu
densy napisal/-a:hihi purple, ja itak en te posiljuje, ti pa se mirno pogovoriš z njim in predlagaš drugo pozo
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
densy napisal/-a:
ma nevem v naključnem lokalu se loh ena psica vate zažene.. sj bi še kej povedala, samo pol bom pa spet rasist
80% hodim v en in isti lokal, kjer se že zadnjih 5 let ni nihče stepel. Poleg tega pa občasno kakšen kafič za Ljubljanico. Torej si upam trdit, da te naključne možnosti ni.
To je tako, kot da bi se bala, da me bodo v petek zvečer pomečkali v diskoteki. Seveda obstaja teoretična verjetnost, da se mi to zgodi. Ampak glede na to, kam hodim ven, sem pa praktično gledano povsem varna tudi s tega stališča.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
*purple* napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ah daj no, ne splača se branit brezveze. Tukej so deklice, ki pri napadu obrnejo drugo lice in rečejo "Izvoli."
živa bedarija!
pregovor "nastavi mu še drugo lice" je držal v Kristusovih časih, ko so bili ljudje po Kristusko zaslepljeni.danes če boš komu nastavil lice, boš kvečjemu, iskal koščke svojih zob naokoli in jih limal s sekundim lepilom, ali pa ležal v bolnišnici, če ne celo urml na prašni umazani cesti!
Tri pravila so: razjarjenemu človeku se težko težko kaj dopove, kar pomeni, da obstaja zelo velika možnost da ob tvoji želji po pogovoru, še bolj izgubi živce. Druga možnost je modro molči in čimprej pobraj svoje pete daleč stran in tretja možnost je, da laufaj laufaj, kolikor te nesejo noge!
Prosim dekleta, svetniške pogovore in podobne zadeve si odmislte ko boste enkrat v resni situaciji ki vašemu prelepmu našminkanemu obrazu grozi pest, za katero ne veste al je mehka al prekleto trda!
Še slabše, če na drugi strani stoji razjarjen moški.
samoobramba je dandanes res pomembna.Toliko je ropov in napadov in vsega, da je že dobro majčkeni usaj vedet, kam koga užgat in kako se branit.Ko vas bo dohitel posiljevalec, boste storile kaj?se pogovorile z njim in filozofsko razčistile naj vas ne posili?ja ja malo morgen!
kar se pa tiče pretepov.so pretepi za brezveze in so pretepi kjer ti dejansko poči živc.In takrat ko kšnmu poči živc bo človeku stokrat bolj nevaren, kot tak ki se tepe iz hobija, tako kot to počne velika večina nedoraslih osebkov po nočnih lokalih!
skratka,če pridete do take situacije se spomnite mojih treh nasvetov in pretehtajte v najkrajšem možnem času, kateri je najboljši za vas!
In the big red machine..ne tepejo se samo južnjakinje!
purple supr si napisala sej je fajt brezvezn in primitvn kot so pisali,sam jebi ga...jaz sm udarla ko sm totalno pošizla al ap me je kdo tak izzval da nism na drugo misnla.sj zdej sm pridna,že dolgo nism rabla tepst .
hm...samoobramba...ja dobro je kaj znat,sam če te kak napade sej res nimaš cajta razmišljat kaj nardit v tisti situacijio...kaj nardiš kaj ti prvo pade na pamet in probaš čim hitreje pobegnit z mesta dogodka.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
my_self napisal/-a:vse se da rešit s pogovorom samo eni si pač mislijo da se da prej rešit s pestmi..
Se popolnoma strinjam. Tudi sama poznam take - vem še iz srednje šole, sva bile z eno sošolko dostikrat v konfliktu in mi je vedno govorila, da naj se je naslednji dan pazim, da me bo razbila in ne vem kaj še (čeprav sem jaz bila vedno človek, ki se je vsako stvar raje pogovoril mirno).. Sem šla naslednji dan do nje in sem čakala kaj bo in niti enkrat nič .. Se pravi, da prav drži: Pes ki laja, ne grize
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov