Premalo časa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Jul. 2010 22:34

jz prisežem da ko sm prebrala nisem pomislila da bi te fant varal, sploh ne, niti zdej mislim da te... Ampak, nekateri očitno takoj pomislijo na to, sm pa sama tut v zelo podobni situaciji, ker moj tut non-stop dela, je deloholik, tko da te čist razumem in vem kak ti je...
Tko da jz fleksibilnega delavnika ne bi mešala z varanjem, ker nima nobene zveze, če zaupaš partnerju mu zaupaš, če mu ne, pa ti ni nobene pomoči in taka zveza funkcionira s težavo.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 19. Jul. 2010 6:57

Točno tko. Ampak nesnica vedno napeljuje v to smer. Očitno bi rada oprala svojo krivdo in hoče prepričat ljudi, da skoraj vsi varajo, in da je ona rajši tista s katero moški vara kot pa prevarana. Jaz sem pa prepričana, da vsi moški ne varajo.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 19. Jul. 2010 8:40

Mogoče je imela v mislih to, da če imaš fleksibilen urnik, potem še lažje "zapostavljaš" partnerja, sploh če si deloholik - ker nimaš nekih okvirjev znotraj katerih delaš in hitro zgubiš občutek za čas.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 19. Jul. 2010 8:56

ne. mislila je na varanje.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 19. Jul. 2010 9:42

Pri meni ni problem varanje, ker če bi bil to problem ne bi spraševala na forumu in razmišljala kaj naredit, ker bi imela rešitev na dlani.
Problem je samo premalo časa, ki ga partner preživi z mano.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Jul. 2010 10:39

mene bi najbolj od vsega zmotilo to, da bi lahko kdaj manj delal pa noče (tako sem jaz razumela). in bi znorela. priznam. jaz že teden dni ne zdržim tako, da bi se videvala minimalno (zaradi dela), kar se nama tudi zgodi, a to je morda 1,2 dni v mesecu.
saj ne rečem, da bi moral zdaj zaradi tebe delati ful manj, a da nebi ogel vsaj enkrat na 10 dni si vzeti malo fraj in vložiti v vezo.
pa vrag po denarju!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 19. Jul. 2010 10:59

Njemu je to očitno dovolj, oziroma rad bi bil več z mano, a noče delat manj kot ostali in manj zaslužiti od njih.
Potem sem pa še sama trmasta, da dam kontra in kakšen dan, ko ima on čas ga pa jaz načrtno nimam.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jul. 2010 11:08

Sicer si mogočeto povedala že prej v postih, ampak ker nisem čisto vsega full podobrobno brala: Kolko ur na dan pa dela tvoj fant? Če pride zvečer do 20h domov, imata še vedno vsaj 2, 3 ure časa samo zase :)
Midva tako funkcionirava, in je čisto ok...

Kar se pa vikendov in nedelj tiče...pamorata samo kompromis sklenit. Če sicer mora delat v nedeljo pač mora. Če pa dela v nedeljo zato, da bo več zaslužu, pa ubistvu nebi rabu....potem pa se zmenita tako, da dela recimo 1 ali 2 nedelji na mesec, ostalo pa imata vidva zase, da gresta lahko kam.

....pa pri takih tipih, ki veliko delajo....tudi sama občasno rajši vidim, da bi imel kak vikend fraj zame, pa žal ne more....ampak zato toliko bolj cenim tiste 2 uri na dan ko se vidiva :D Daj tudi ti....
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 19. Jul. 2010 11:45

Ja, ampak od 20-23 nimaš glih velike izbire, kaj lahko počneš...
Če imam partnerja, ga imam zato, da tudi počneva kaj skupaj...pač things...
Ne pa, da zgolj vzdržujema gospodinjstvo in spiva skupaj. To lahko počnem tudi sama.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jul. 2010 11:48

modrobela napisal/-a:Njemu je to očitno dovolj, oziroma rad bi bil več z mano, a noče delat manj kot ostali in manj zaslužiti od njih.
Potem sem pa še sama trmasta, da dam kontra in kakšen dan, ko ima on čas ga pa jaz načrtno nimam.

to pa ni najboljše trmarit, boljše bi blo izkoristit vsako minutko in preživet čas skupaj.
Midva tudi non-stop jadrava med njegovim delom in videvanjem, lahko bi manj delal, včasih tut reče da bo manj delal, potem se tega drži kak dan, takoj za tem spet dela cele dneve, ampak dobesedno, od zjutri do zvečer, potem je čist preutrujen takrat ko pride k meni... Potrpežljiva sm, samo zadeva me občasno resno spravi v slabo voljo, tut sama mislim da denar ni vse, bi raje vidla da bi imel manj in posledično več časa za naju, ampak on je tak, deloholik, spremenit ga ne morem, lahko odkorakam proč ali se sprijaznim da je kot je. Včasih razmišljam kako bo ko bova recimo čez 5, 6, ali 7 let imela otroka, on bo non-stop delal, jz pa sama z otročičkom, te misli me najbolj begajo, ker ne mislim bit sama za vse.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jul. 2010 11:57

čuftika napisal/-a:Včasih razmišljam kako bo ko bova recimo čez 5, 6, ali 7 let imela otroka, on bo non-stop delal, jz pa sama z otročičkom, te misli me najbolj begajo, ker ne mislim bit sama za vse.
Verjetno pa rajši zdej dela tolk več, da bo kasneje bolj preskrbljen in tko imel več časa za..vaju?..vas? :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jul. 2010 12:02

ne vem točno, verjetno imaš prav, nikoli se nisva o tem menila... Menila sva se za naprej, ampak o količini dela pa nikol. Se bo treba enkrat mal pomenit :wink:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jul. 2010 12:24

positive vibration napisal/-a:Ja, ampak od 20-23 nimaš glih velike izbire, kaj lahko počneš...

Kino, gledališče, obisk prijateljev na domu, pijača v centru mesta, v teh poletnih dneh in tudi spomladi kak sprehod...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 19. Jul. 2010 12:52

^^meni to ni dovolj. Pijače s kolegi, kino, to je samo instant zapolnitev časa.
Kaj pa skupni interesi, stvari, ki so vaju pripeljale skupaj? Pohodi na Pohorje, učenje kitare, popoldansko kopanje, treningi s kolesom? Pač, samo za primer, vsak ma svoje veselje. Jaz si ne predstavljam, da bi mi moški celo zimo dan na dan delal, da ne bi mogla nikoli skupaj po šihtu skočit na nočno smuko na pohorje. Samo enkrat se živi. Kaj ti bo pri 65 letih koristil kup denarja, če pa ga ne boš mogel niti porabit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jul. 2010 13:22

Se strinjam.

Za to je pa potreben kompromis. Kot sem že povedala:

Če sicer mora delat v nedeljo pač mora. Če pa dela v nedeljo zato, da bo več zaslužu, pa ubistvu nebi rabu....potem pa se zmenita tako, da dela recimo 1 ali 2 nedelji na mesec, ostalo pa imata vidva zase, da gresta lahko kam.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov