Premalo časa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 29. Jul. 2010 13:56

ahahahaha fovš smo ti, o hohohoho kako smo ti fovš,... ne vem, če bomo preživele? A ne punce, da ne bomo?

:cry: Čakaj zakaj že bi ti sploh lahko bili fovš :gruebel:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 13:59

ja, lahko povem zase.
jaz sem v lj prišla pri 20ih. 3 leta dodiplomski bolonjc + 2 leti absovlenta. podaljšanje sem dobila zaradi vez. dom imam že 5 let.
diplomirala bom zdaj.
oktobra vpis na magisterij, tako da bo še 2 leti status in dom in državna štipendija.
lena sem. a hitet se mi sploh ne splača.

ti pa si ziher v domu na črno. zoisovo si mogoče mela, ampak je nimaš več.
sedaj bi kvečjemu lahko mela podaljšanga absovlenta, ampak nimaš.
če diplomiraš ko dobiš službo, to najbrž še ne bo tako hitro... boš pa še naprej v domu... na črno, ker drugače ni šans da bi lahko.
jaz hodim na ef in kolikor je meni znano, tudi če bi prej diplomirala, bi lahko čez poletje delala preko študenta. na kak čuden faks ti to hodiš, da bi takoj javili študentskemu servisu?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 29. Jul. 2010 14:03

claire napisal/-a: barbie kaj če bi se ti posvetila otročičku?

Rade volje, pa sem do 15.30 na šihtu :P Sicer pa, vsakomur svoje. Si pa prva, ki jo poznam, da ima diplomo napisano (že pol leta najverjetneje) in zarad statusa vleče študij, razmišlja celo o podaljšanju ter vračilu štipendije...

In tudi prva, ki z staro uni diplomo (ki je ekvivalentna bolonsjkem magisteriju), gre na magisterij.

Čudno dekle, ni kej. Sploh pa, se opravičujem, če sem bila nesramna, samo res ti je težko verjeti. Pa srečno!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 14:11

hja, a ni čudno za tako neambciozno dekle, ki noče met hude službe in visoke plače, da vpiše še magisterij iz neke druge stroke?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 14:22

predvidevam tudi, da je hudič met tako cimro kot si ti, ki je tip skozi pri njej in hoče met sobo zase, da lahko sexa, pa še na črno je noter.

očitno si mela do zdej kako tako, ki je to prenašala, zdej pa te je strah k pride nova.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 29. Jul. 2010 14:33

claire napisal/-a:delam odkar sem na faxu (oz.4. leta faxa-uni), fax delam REDNO in sproti, povprečje imam čez 8,5

To pa že ni nek zahteven faks...če maš čas med faksom redno delat...bolj hobi program pa to... :lol:

delusional nisi ti enkrat pisala, da si na FDV-ju?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 14:45

ne, to je kvčejemu kdo drugi rekel, ki je hotu kao rečt, delusional je glupa, ki ma joške in sigurno hodi na fdv. :D
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 29. Jul. 2010 14:53

barbie_girl_85 napisal/-a:Rade volje, pa sem do 15.30 na šihtu :P Sicer pa, vsakomur svoje. Si pa prva, ki jo poznam, da ima diplomo napisano (že pol leta najverjetneje) in zarad statusa vleče študij, razmišlja celo o podaljšanju ter vračilu štipendije...

In tudi prva, ki z staro uni diplomo (ki je ekvivalentna bolonsjkem magisteriju), gre na magisterij.

Kaj, če bi se ti najprej pozanimala, kako potekajo stvari s Zoisovo in starim sistemom šolanja, in šele potem pisala?

Če podaljšaš absolventa, ti ni treba vračat štipendije, samo za tekoče leto ti ne pripada več. Absolventa lahko podaljšaš le, če nisi prej nikoli ponavljal. Magisterij, na katerega se vpišeš s staro univerzitetno diplomo in bolonjski magisterij nista enakovredna.

In še za konec: seveda si sama lahko imela pri 24ih diplomo v roki in otroka v naročju, če si pa hodila na triletni faks. Pa brez zamere, samo v kaj vse se ne vtaknete. Kaj vas briga, kako dolgo Claire študira!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Jul. 2010 15:05

To bi morala prekint že nevem kok strani prej ampak sem vam pustila mal offtopica, da ne bom kr takoj zamorila teme.. :roll: ampak očitno se je izjemno težko zadržat in osebne izpade uredit drugje..
Odnehajte z offtopicom.

Edit:
Ja pa kaj še. Mislite, da boste kljub temu, da sem opozorila, da prenehate z offtopicom kr svobodno še naprej nakladali? Pet vas je pisalo še za tem, ko sem podala opozorilo, da prenehajte zato zdj spet opozarjam, da nadaljujte S TEMATIKO in ne študijem in osebnim življenjem uporabnic!
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 29. Jul. 2010 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Jul. 2010 18:09

Odgovorno delovno mesto in veliko prostega časa ne gre skupaj.Tu se mora vsaka posameznica odločiti, kaj ima raje: fanta na odgovornejšem položaju in z več denarja, ali pa takega na manj odgovornem položaju, ki lahko vsak dan ob točno določeni uri pride iz službe domov.

In če je tip privatnik, ni nič drugače.Vsi privatniki, ki jih poznam, delajo ko zmešani, nenazadnje delajo za svoj denar.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 29. Jul. 2010 18:34

Džeki napisal/-a:Odgovorno delovno mesto in veliko prostega časa ne gre skupaj.Tu se mora vsaka posameznica odločiti, kaj ima raje: fanta na odgovornejšem položaju in z več denarja, ali pa takega na manj odgovornem položaju, ki lahko vsak dan ob točno določeni uri pride iz službe domov.

In če je tip privatnik, ni nič drugače.Vsi privatniki, ki jih poznam, delajo ko zmešani, nenazadnje delajo za svoj denar.

Vsak dela za svoj denar ;). Večina malih in srednje velikih privatnikov, pa ima res polno zasedene dneve. Večji imajo pa že podrejene, kateri opravvljajo vodstvena dela.

OT. Claire, kater fax delaš?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 18:37

Uni ki delajo v državni upravi, majo pomojem lahko kr visoke plače al pa vsaj solidne, pa 8urni delavnik, pa tud se jim v tistih 8ih urah ni treba kej preveč pretegnit.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Jul. 2010 18:42

delusional napisal/-a:Uni ki delajo v državni upravi, majo pomojem lahko kr visoke plače al pa vsaj solidne, pa 8urni delavnik, pa tud se jim v tistih 8ih urah ni treba kej preveč pretegnit.

mislim da nimajo ravn nke visoke plače,sploh glede na izobrazbo ki jo potrebujejo... po moje da okol 900, 1000... Delajo res ne velik,jih pa zato skoz j.... šefi, pa večina sovraži svojo službo, vsaj glede na izraz na obrazu uslužbencev ko kaj potrebujem. :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 29. Jul. 2010 19:10

A niste čist zašli s teme?

Dajmo se vrnit na temo.
Meni se zdi, da dokler nimaš službe, dokler ne skrbiš sam zase, da imaš več časa za partnerja kot kasneje.
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 29. Jul. 2010 20:08

sanjaanja napisal/-a:Meni se zdi, da dokler nimaš službe, dokler ne skrbiš sam zase, da imaš več časa za partnerja kot kasneje.

Se strinjam. definitivno imajo študentje, ki al živijo pri starših al pa tud za sebe več časa.. pol pa ko imaš skupno stanovanje in gospodinjska opravila, študij, delo hkrati, je čist drugače... pol je težko uskladit prosti čas s fantom, ki tud malo več kot 8ur dela.. če pa imaš sam preveč časa pa valda, da te moti če ga on nima..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov