Premalo časa zame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst skozi opažam, da ona po eni strani govori, da ni materialistka, po drugi strani pa ma kar dosti materialističnih izjav. večkrat.
claire, mene firbca kaj študiraš, da ti uspe tako dolgo vlečt status in dom in planiraš to še naprej.
claire, mene firbca kaj študiraš, da ti uspe tako dolgo vlečt status in dom in planiraš to še naprej.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ imam raje nižjo plačo in več časa. ne pa večjo plačo in manj časa. ampak večje plače in veliko časa se pa ne branim.
a ni to logično? potem se pa delajmo tupe...
delusional- jaz nič ne vlečem. niti enega leta nisem potegnila. letos sem bila redno absolventka. zdaj bom poskušala podaljšati status, ker sem materialistka in mi gre za keš. (kot vsem ponavljalcem, padalcen, študentom na sploh). ko dobim šiht, nimam več statusa. izi.
človek je materialist če je z nekom ZARADI denarja, službe, ne pa če njegov partner dobi dobro službo, plačo ( a boš ti pustila tvojega če dobi dober šiht?- ne spreglej spet vprašanja!). pišete pa tudi kot da je multimilijonar. saj- bog usliši vaše prošnje! ne bi se branila res ne.

delusional- jaz nič ne vlečem. niti enega leta nisem potegnila. letos sem bila redno absolventka. zdaj bom poskušala podaljšati status, ker sem materialistka in mi gre za keš. (kot vsem ponavljalcem, padalcen, študentom na sploh). ko dobim šiht, nimam več statusa. izi.
človek je materialist če je z nekom ZARADI denarja, službe, ne pa če njegov partner dobi dobro službo, plačo ( a boš ti pustila tvojega če dobi dober šiht?- ne spreglej spet vprašanja!). pišete pa tudi kot da je multimilijonar. saj- bog usliši vaše prošnje! ne bi se branila res ne.
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Jul. 2010 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ona sanja in naklada. Drugače pa ja saj ima veliko od življenja, fant dobro zasluži in bo še več, ona pa lepo lenari doma in neumnosti piše, zvečer jo pa še 3x nabije. Samo me zanima koliko časa jo bo fant prenašal takole.
-
delusional - Cosmopsiho
tip ima zgleda službo v državni upravi... dela 8 ur in bo mel dobro plačo.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ko boš enkrat iz študentskih klopi prilelzla v poslovni svet, boš videla, da veliko denarja (odgovorno delovno mesto šefa) in veliko prostega časa pač ne gre skupaj. Ali pa izgubiš položaj. To je svet levov, hitro te pohopsajo mlajši z manj omejitvami in več časa za delo, ki bo koristilo firmi.
Sploh pa ....koliko si stara?
Sploh pa ....koliko si stara?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
torej 24 let? A zoizovo dajejo tistim, ki ponavlajo in pavzirajo? Moja sestra jo je zgubila, ko ji je povprečje padlo pod 8, ne pa da bi jo mela po 5. ali 6. letih faksa.... Še posebej danes, v času bolonjcev....
-
delusional - Cosmopsiho
sej zato mi ni jasno kaj študira, da se lahko tako zajebava.
-
Pa še Zoizovo štipendijo ma
Sicer pa, če v enem letu absolventa nisi uspela napacati diplome, potem nisi Bog ve kako brihtna. Al si pa izjemno lena. Priporočam, da skrajšaš hobije s fantom in zmanjšaš seks, ter končaš študij. Jst sem pri tvojih letih že imela diplomo v roki, s tem da sem bila že 1 leto na porodniški, dala vmes porod....
Mal manj tlele viset, pa se bolj v roke vzet. A absolventa sploh še kje podaljšujejo? Ker hitro se bo iztekel tvoj čas, in boš končala s srednješolso izobrazbo....ti pametna mala štipendistka. Boš vračala štipendijo, al ti tud to ne bo treba, glede na to, da faks nisi zaključila v roku?
Sploh pa je zdej nimaš več, ker si absolventka. Se motim?

Mal manj tlele viset, pa se bolj v roke vzet. A absolventa sploh še kje podaljšujejo? Ker hitro se bo iztekel tvoj čas, in boš končala s srednješolso izobrazbo....ti pametna mala štipendistka. Boš vračala štipendijo, al ti tud to ne bo treba, glede na to, da faks nisi zaključila v roku?
Sploh pa je zdej nimaš več, ker si absolventka. Se motim?
-
claire - Cosmopsiho
ana27 napisal/-a:Ona sanja in naklada. Drugače pa ja saj ima veliko od življenja, fant dobro zasluži in bo še več, ona pa lepo lenari doma in neumnosti piše, zvečer jo pa še 3x nabije. Samo me zanima koliko časa jo bo fant prenašal takole.
pa tebe misico bo pobralo če boš še malo razmišljala o tem kako meni dobro gre, kako lenarim itd.
P***a ti materina foušljiva. delam odkar sem na faxu (oz.4. leta faxa-uni), fax delam REDNO in sproti, povprečje imam čez 8,5, imam zoisovo štipendijo, doma sem čez počitne le in zgolj zato, ker NE MOREM delati zaradi določene situacije! plačujem si vse dopuste sama, vse si plačujem sama, ne okoriščam se s fantovim denarjem. sexam toliko ker nimam sindroma stare nikoli dobro pofukane babe, ki v postelji le leži ker je lepa (beri:ti). zdaj pa pojdi in si še stokrat ponovi, da moj fant bo šef čez pet let, imela boma vikend na morju, dva nova avdija v garaži, jahto in 4 mesece dopusta na leto. srečna bom, ti pa umrla od svoje bajne lepote fotomodela in same nevoščljivosti.
da te ni sram. slovenceljni in njihova "jaz imam boljše kot sosed" možganska naravnanost.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:pa tebe misico bo pobralo če boš še malo razmišljala o tem kako meni dobro gre, kako lenarim itd.
Dobro? Daj, da ne počim od smeha. Če si pri 24ih brez službe, brez šole in se cel dan dolgočasiš pred računalnikom ti pa res dobro gre.
Če se tukaj kdo hvali kaj ima in kaj bo imel si to samo TI. Kdo je potem fovšen.
-
delusional - Cosmopsiho
čaki malo, potem si že diplomirala ali boš ravnokar?
zakaj se boš potem vpisala na magisterij, če boš že imela 7.stopnjo izobrazbe? saj ga moreš plačat v tem primeru in tudi študentskega doma ne moreš več imet, razen na črno.
zakaj se boš potem vpisala na magisterij, če boš že imela 7.stopnjo izobrazbe? saj ga moreš plačat v tem primeru in tudi študentskega doma ne moreš več imet, razen na črno.
-
claire - Cosmopsiho
res me zabavate s svoji izpadi (oh kaka nula si- to je sedaj obrambni mehanizem), po drugi strani pa ste fouš do neba vsemu mojemu sexu, prostemu času, lepoti, zdaj po novem še službi fanta, in celo mojemu faxu.
umirite se in raje sebe vprašanjte koliko časa porabite na forumu. jaz imam zdaj res čas do določene ure, zaradi določene situacije.
ampak a ti delusional ne pišeš diplome? barbie kaj če bi se ti posvetila otročičku? ana ti pa svoji manekenski karieri?
ve boste meni pamet solile, ki dejansko imam čas, da ga zabijam tule.
(barbie diplomo imam pa že napisano, zato bom tudi že začela pošiljati prošnje za šiht, ko ga dobim diplomiram- vpišem magisterij..., sem pač preračunljivka- da. če takoj diplomiram, nimam statusa, zdaj lahko vsaj še delam prek štud. servisa, tudi ti si računala kdaj se ti splača zanositi, zdaj boš pa se meni norca delala- norec norcu.)
umirite se in raje sebe vprašanjte koliko časa porabite na forumu. jaz imam zdaj res čas do določene ure, zaradi določene situacije.
ampak a ti delusional ne pišeš diplome? barbie kaj če bi se ti posvetila otročičku? ana ti pa svoji manekenski karieri?
ve boste meni pamet solile, ki dejansko imam čas, da ga zabijam tule.

(barbie diplomo imam pa že napisano, zato bom tudi že začela pošiljati prošnje za šiht, ko ga dobim diplomiram- vpišem magisterij..., sem pač preračunljivka- da. če takoj diplomiram, nimam statusa, zdaj lahko vsaj še delam prek štud. servisa, tudi ti si računala kdaj se ti splača zanositi, zdaj boš pa se meni norca delala- norec norcu.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov