Premalo časa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Jul. 2010 18:06

Jaz bi na tvojem mestu pomislila, da mogoče pa pač rad toliko dela in mu čisto odgovarja, da se tako malo vidita?
Ker spremeniti tega ne boš mogla.Ali ti bo počilo in boš šla stran ali pa se boš navadila, da vama je namenjen samo dan ali dva na teden.
Zdaj si pa predstavljaj.Kdaj bo imel sploh čas v prihodnosti za kaj bolj resnega?Za stanovanje itd?
The world is as you are.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Jul. 2010 18:10

modrobela napisal/-a:Vem, da se moram sama odločit pa vseeno, kaj bi storile ve? Kaj vam več pomeni?

Jst bi se najprej pogovorila z njim in mu povedala, da mu ne dajem nobenga ultimata, ampak da zveze ne morva nadaljevat če bo tolk delal. Deloholiki pač niso "my thing", niti tisti, ki delajo k budale in šparajo za neko oddaljeno prihodnost, za katero sploh ne vedo, če se bo res zgodila. Če razumeš. To je ameriški stil življenja in mi ne sede, da si lahko kupiš vse, le časa ne. Samo 1 je življenje.
To je moje mnenje.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 18. Jul. 2010 18:23

Ne vem no, men se tip ne zdi deloholik, če ima pogodbo da je vedno na razpolago, in je plača odvisna od tega koliko dela.. ja naj pa dela manj, delodajalec bo pa našel nekoga drugega, ki bo pripravljen delat toliko kolikor se od njega zahteva.. Služb je malo in se je ne da kr tako menjat, zato ker mogoče ne ustreza najbolj tvojem časovnem razporedu.. niti ne vemo, mogoče je to njegova "sanjska služba" in je ne bi rad izgubil..
Mogoče je to samo obdobje, da prišpara nekaj denarja.. uglavnem ne vemo..
Glavno je, da se morta vidva usest dol, se pogovorit (brez ultimatov) kakšni so vajini načrti, želje in ugotovita ali je ta veza vredna truda ali ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 18. Jul. 2010 21:00

No ljudje smo si različni. Jaz pravim boj se punce, ki ima veliko (preveč) časa in si želi vsak prosti trenutek preživet s tabo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Jul. 2010 21:07

Zakaj?

Ti še nisi bil v nobeno tko zaljubljen, da si hotu ves čas bit z njo in ona s tabo?
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 18. Jul. 2010 21:10

Roberta R. napisal/-a:Ne vem no, men se tip ne zdi deloholik, če ima pogodbo da je vedno na razpolago, in je plača odvisna od tega koliko dela.. ja naj pa dela manj, delodajalec bo pa našel nekoga drugega, ki bo pripravljen delat toliko kolikor se od njega zahteva.. Služb je malo in se je ne da kr tako menjat, zato ker mogoče ne ustreza najbolj tvojem časovnem razporedu.. niti ne vemo, mogoče je to njegova "sanjska služba" in je ne bi rad izgubil..
Mogoče je to samo obdobje, da prišpara nekaj denarja.. uglavnem ne vemo..
Glavno je, da se morta vidva usest dol, se pogovorit (brez ultimatov) kakšni so vajini načrti, želje in ugotovita ali je ta veza vredna truda ali ne..

Se strinjam.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2010 21:13

IloveCoffee napisal/-a:No ljudje smo si različni. Jaz pravim boj se punce, ki ima veliko (preveč) časa in si želi vsak prosti trenutek preživet s tabo.
delusional napisal/-a:Zakaj?

Ti še nisi bil v nobeno tko zaljubljen, da si hotu ves čas bit z njo in ona s tabo?
Ne gre se tolk za to kolk je kdo zaljubljen, ampak kolk tak, ki nima svojega življenja, se obesi nate.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Jul. 2010 21:16

jah, če tako dojemaš... kot obešanje na nekoga in da te duši... pol res kriza.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Jul. 2010 21:19

To se zna hitro zgoditi.Nekaterim partnerji pomenijo vse v smislu preživljanja časa itd.Ok, saj je normalno da si največ časa s partnerjem, ampak ko začneš ves prosti čas namenjati partnerju, kolegi počasi odpadajo veš, da si zagotovo zabredel :wink:
The world is as you are.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 18. Jul. 2010 21:27

delusional napisal/-a:Zakaj?

Bil, seveda, ampak vem pa tudi kako je potem, ko ta zaljubljenost mal popusti in so frustracije tako na eni, kot na drugi strani hude (na eni strani premalo posvečenega časa, na drugi, ker ne uspeš sfolgat take veze).

Meni se zdi to ena najpomembnejših determinant neke uspešne veze - to, da mata oba pribilžno iste potrebe po skupaj preživetem času.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 18. Jul. 2010 22:07

Nesanica napisal/-a:jz bi na to samo rekla: punce bojte se fantov ki imajo fleksibilne delovnike in so vedno zasedeni...

Zakaj bi se jih mogle bat?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Jul. 2010 22:09

^^predvidevam, da zato, ker ne hodijo ob fiksni uri domov ampak vedno različno, in v ta delovni čas lahko zakamuflirajo tudi čas, preživet z ljubico... :D
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 18. Jul. 2010 22:15

Mogoče ima ona te probleme, ampak to še ne pomeni, da jih imamo vsi. Potem bi se morali izogibati skoraj vseh ljudi.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Jul. 2010 22:23

glede na to da je Nesanica ljubica poročenemu moškemu bi vam moglo bit jasno, očitno res drži da so tisti, ki sodelujejo pri varanju še najbolj paranoični in nezaupljivi glede drugih in svojega partnerja...

Avtorici temi pa svetujem da naj se poskuša nekak prilagodit delovniku svojega tipa, če je to mogoče, najdit kak kompromis, mogoč se tut med tednom videt za kako urco zvečer, ker potem ne bi bla taka "tragedija" da celoten vikend ne preživita skupi. :wink:
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 18. Jul. 2010 22:28

Aha to je tista ja, ki deli neke čudne nasvete drugim iz svojega drugačnega razmerja. Jaz nimam problemov z zaupanjem fantu. Če bi me nekdo hotel prevarat bi me lahko tudi, če bi bil brezposelen in cel dan doma.

Gre sem mi predvsem za nedelje. Tista ura čez teden mi ne bi toliko pomenila.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov