Premalo časa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 25. Jul. 2010 9:44

Punce, če mislite, da se moškega dobi samo z dobrim sexom se zelo motite.
Drugače pa Claire ti precej pretiravaš. Po tvoje je važno, da imaš dovolj hobijev in dovolj sexa, ampak to ni na prvem mestu. Mogoče, da ti nimaš nikakršnih drugih obveznosti, ampak nekateri jih pa imamo. In nihče ni 24 ur na dan v službi, ampak če napiše, da je cel dan je recimo mogoče tole 12 ur, ker poleg službe je treba tudi spat, jest, se umivat, nakupovat, kuhat, pospravljat, prat, likat, skrbet za družino, gradit hišo, študirat, hodit na seminarje,... pač marsikaj od tega. Potem šele pridejo na vrsto hobiji. Daj razumet, da eni nimajo časa zanje, ali pa so preprosto preutrujeni, da bi se jim dalo še kaj drugega počet. Nekaterim je bolj pomembno kar sem naštel, drugim pa je mogoče bolj pomemben prosti čas in zanemarjajo ostale stvari.
Enako je nekaterim dovolj en dober sex vsake dva dni in ne potrebujejo treh na dan. Ne vem, če si ti tako dobro zadovoljena kot praviš, glede na to, da čez par ur spet rabiš. In ne bodi tako 100% prepričana v svojega fanta, ker 100% stvari v tej smeri sploh ni.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Jul. 2010 10:17

^^ meni je fant pomembnejši od praha. tudi raje grem tečt kot likat. ali pa eno uro likam, drugo tečem, ne pa eno likam, drugo gledam tv. pač isti čas, porabljen zdravo.
tudi sex je pomemben da. komu pa ni? kaj ste mi vsi fouš tega sexa?

in jaz sem 100% prepričana v svojega fanta- to vas bo tudi pobralo. sicer z njim ne bi bila. zakaj bi se torej spuščali v zveze, če mislimo le najslabše? potem tudi na fax brezveze hodit. ni ziher da diplomiraš, še manj ziher da dobiš šiht.
tako razmišljanje je sicer racionalno, ni pa meni po godu, zato se s takimi stvarmi ne obremenjujem. vi se kar.

in še to: ne vem od kod vam ideje, da kdor slabo sexa, sexa večkrat??? jaz zase vem, da bi se ravno slabega sexa ogibala. dobrega pa se ne nasitimo. torej lahko tudi jaz sodim, da ti sexaš slabo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 25. Jul. 2010 10:56

go claire, go claire Slika
Bejba, jz te čist v vsem podpiram, kar si napisala. Ostali pa naj živijo v svojih sterilnih stanovanjih, v katere itak hodijo samo spat, ker cele dneve delajo :D

Rajš z biciklom na kurvarijo, kot z mercedesom na delo, al kak že pravijo.

Oziroma, jaz rečem, rajš z golfom II na fajn se met, kot pa celo mladost pregarat in se sploh ne zavedaš, da živiš.

Gledanje TV-ja je pa itak največja potrata časa ever.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Jul. 2010 11:31

claire napisal/-a:ne skrbi, da bi najina zveza razpadla, ker ne bo. ne poznaš ne njega ne mene. v teorii je to možno, v praksi ne.

buahahaha koliko nebuloz vsamo eni vrstici.... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Jul. 2010 11:59

@ mclarnovc
men je pa osebno bolj všeč, da se o svoji zvezi pozitivno razmišlja.
bi me mal živciral, da bi fant vsak stavek o najini prihodnosti začel: "če bova še vedno skupaj, bi lahko šla drug mesec na morje/v španijo/najet kredit za avto..." neka vero v skupno prihodnost pa tud more bit :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Jul. 2010 12:04

mclarnovc a nisi ti ful zagovornik monogamije in zvestobe? Kako to da kritiziraš claire ?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 14:51

claire napisal/-a:^^ meni je fant pomembnejši od praha. tudi raje grem tečt kot likat. tudi sex je pomemben da. komu pa ni? kaj ste mi vsi fouš tega sexa?

in jaz sem 100% prepričana v svojega fanta- to vas bo tudi pobralo. sicer z njim ne bi bila. zakaj bi se torej spuščali v zveze, če mislimo le najslabše? potem tudi na fax brezveze hodit. ni ziher da diplomiraš, še manj ziher da dobiš šiht.

in še to: ne vem od kod vam ideje, da kdor slabo sexa, sexa večkrat??? jaz zase vem, da bi se ravno slabega sexa ogibala. dobrega pa se ne nasitimo. torej lahko tudi jaz sodim, da ti sexaš slabo.

Meni je tud fant pomembnejši od prahu, zato pa pobrišem prah, da ne bo prišel v moje zanemarjeno stanovanje in si mislil kaka lena baba sem, da se mi še prahu ne da pobrisati. Pa tudi zlikana rada hodim okrog, ker da si takšen kot bi te iz stroja potegnil je veliko grše kot, če nimaš na sebi pol kilograma pudra.
Zanimivo mi je tudi, da misliš, da smo ti fovš sexa. Le smešna si nam. Sicer pa kot berem nisi dala ne vem kaj še skozi glede sexa. In ne bo nas pobralo, če si 100% prepričana v svojega fanta, ampak tebe, če te slučajno nekoč pusti, ker fantje nimajo garancije. A ti misliš, da tiste, ki se ločijo gredo v poroko z moškim s katerim vedo, da se bodo ločile. Mislim, da ne, in da so ravno tako prepričane, da je to moški njihovega življenja in za večno, zato se poročijo z njim.
To a bom diplomirala na faxu ali ne je pa odvisno predvsem od mene in ne od drugih. Na faks sem se vpisala zato, da diplomiram. Medtem ko fant pa ni bil kar prvi pravi zame, niti ne drugi, ne tretji,...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jul. 2010 14:58

Res ne vem kaj je narobe z mišljenjem, da boš s fantom do konca življenja?

V tej temi sem čisto na strani claire :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 15:00

*mala* napisal/-a:Res ne vem kaj je narobe z mišljenjem, da boš s fantom do konca življenja?

Čisto nič. Večina dela na tem. Otročje je samo to, da je 100%, da ne obstaja varianta, da kdaj v življenju pride kaj vmes in se sezideta.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jul. 2010 15:03

So what? Sej se bo v tej situaciji ona opekla, ne ti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 15:07

In tudi ne ti, da komentiraš naju tukaj!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jul. 2010 15:09

Uuuu, dva klicaja :D Evil me.

Sploh pa tema ni o claire, ker se mi zdi, da nima isti problem kot avtorica teme.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 15:13

Pa kdo je tebe kaj vprašal o komu je tema? Claire je pisala o sebi, torej jo komentiramo. Če si ugotovila, da tema ni o njej, potem ne vem kaj jo omenjaš?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jul. 2010 15:17

Omenjam jo, ker se strinjam z njo :D

Damn, si tečna dons, še bolj k ponavad.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 15:24

Jaz pa zato, ker se ne strinjam z njo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov