Premalo časa zame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 228 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Džeki napisal/-a:Odgovorno delovno mesto in veliko prostega časa ne gre skupaj.
to pa nebo držalo.je prej izjema kot pravilo. ravno direktorji/politiki/ministri ne delajo "nič". plače pa gromozanske.
če pa govorimo o malih privatnikih pa drži.
je pa spet relativno kaj splh kdo smatra pod visoko plačo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
claire napisal/-a:Džeki napisal/-a:Odgovorno delovno mesto in veliko prostega časa ne gre skupaj.
to pa nebo držalo.je prej izjema kot pravilo. ravno direktorji/politiki/ministri ne delajo "nič". plače pa gromozanske.
če pa govorimo o malih privatnikih pa drži.
je pa spet relativno kaj splh kdo smatra pod visoko plačo.
Ja, itak. Bi rada videla ministra (ali pac poljubnega politika), ki ne dela "nic" in ima popoldneve ter vikende frej.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Lahko, da politik ne dela nič, ampak to pa še ne pomeni, da ni dolgo v službi. Torej nima časa zate.
Odgovorno in dobro plačano delovno mesto običajno zahteva veliko časa v službi in včasih še doma. Tako, da Claire imam občutek, da pojma nimaš kaj je to služba.
Odgovorno in dobro plačano delovno mesto običajno zahteva veliko časa v službi in včasih še doma. Tako, da Claire imam občutek, da pojma nimaš kaj je to služba.
-
claire - Cosmopsiho
^^ briga me kaj is misliš o politiki. "nimaš pojma kaj je to služba", je pa zame žalitev. niso samo kletvice žaljenje nekoga.
sem tudi delusional poslala zs, da naj si več ne drzne pisati da sem kje na črno, ker to je zame kot da me obtožuje kraje.
lahko pa pišete o moji nesposobnosti, o tem kako bom šla s fantom narazen, ker mi dol visi, ker je to subjektivno mnenje. da pa nikoli nisem delala pa ni tvoje subjektivno mnenje! (bolj ste stare bolj ste čudne)
sem tudi delusional poslala zs, da naj si več ne drzne pisati da sem kje na črno, ker to je zame kot da me obtožuje kraje.
lahko pa pišete o moji nesposobnosti, o tem kako bom šla s fantom narazen, ker mi dol visi, ker je to subjektivno mnenje. da pa nikoli nisem delala pa ni tvoje subjektivno mnenje! (bolj ste stare bolj ste čudne)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Potem, če te ne briga kakšno je naše mnenje, je bolje, da ne sodeluješ na forumu, ker ima vsak pravico napisati kar si misli glede te teme. Ne gre se za politike, gre se za prosti čas, ki je različen glede na vrsto službe.
Če delusional nima pravice pisat tistega kar sklepa iz tvojih opisov, tudi ti nimaš pravice pisat, da ti je kdo fovš, ker si lahko brez skrbi prepričana, da ti ni nihče.
Glede službe najbrž več vemo tiste, ki smo že kar nekaj let redno zaposlene, kot tiste, ki delate preko študenta.
In jaz osebno nisem nikjer napisala, da bosta šla s fantom narazen, sem pa mjenja, da nikoli ne moreš bit za nikogar siguren, da z njim pa 100% ne boš šel narazen.
Če delusional nima pravice pisat tistega kar sklepa iz tvojih opisov, tudi ti nimaš pravice pisat, da ti je kdo fovš, ker si lahko brez skrbi prepričana, da ti ni nihče.
Glede službe najbrž več vemo tiste, ki smo že kar nekaj let redno zaposlene, kot tiste, ki delate preko študenta.
In jaz osebno nisem nikjer napisala, da bosta šla s fantom narazen, sem pa mjenja, da nikoli ne moreš bit za nikogar siguren, da z njim pa 100% ne boš šel narazen.
-
claire - Cosmopsiho
^^ in spet bluzimo...
pa ja saj. piši kar te je volja, miss zaposlena.
zdaj pa smo spet tam. da študentke nimamo pojma, da tamlade nimamo pojma, da...
napiši da ti nisi v nič 100%. sem te tudi že vprašala. a meniš da boš šla s fantom narazen (v koikor ga imaš)? in ni odgovora. logično. ker je tvoj odgovor -ne. tam se pa meni norca delaš da nič ni stoprocentno. tak da čudno da si sploh v službi, če te lahko odpustijo.
adijo ta tema, vsa foušija in nič ni 100% teorije.
pa ja saj. piši kar te je volja, miss zaposlena.
zdaj pa smo spet tam. da študentke nimamo pojma, da tamlade nimamo pojma, da...
napiši da ti nisi v nič 100%. sem te tudi že vprašala. a meniš da boš šla s fantom narazen (v koikor ga imaš)? in ni odgovora. logično. ker je tvoj odgovor -ne. tam se pa meni norca delaš da nič ni stoprocentno. tak da čudno da si sploh v službi, če te lahko odpustijo.

adijo ta tema, vsa foušija in nič ni 100% teorije.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Važno, da jaz bluzim, ti pa ne.
Zaposlena miss? Nisem zaposlena kot miss in niti ne vem, če si lahko zaposlen kot mis? Se mi zdi, da tisti, ki je že zaposlen najbrž bolje ve kdaj in koliko mora delat od tistega, ki ni zaposlen.
Res je v nič nisem 100%, razen v to, da bom nekoč tudi jaz umrla. Ne vem zakaj bi šla po tvoje s fantom narazen, vsekakor pa ne morem bit 100%, da ne bom. Mislim, da je povsem jasno zakaj hodim v službo.
Fovšijo pa itak samo ti omenjaš.
Upam, da sem ti na vse odgovorila, in da se lahko konča s tem.
Zaposlena miss? Nisem zaposlena kot miss in niti ne vem, če si lahko zaposlen kot mis? Se mi zdi, da tisti, ki je že zaposlen najbrž bolje ve kdaj in koliko mora delat od tistega, ki ni zaposlen.
Res je v nič nisem 100%, razen v to, da bom nekoč tudi jaz umrla. Ne vem zakaj bi šla po tvoje s fantom narazen, vsekakor pa ne morem bit 100%, da ne bom. Mislim, da je povsem jasno zakaj hodim v službo.
Fovšijo pa itak samo ti omenjaš.
Upam, da sem ti na vse odgovorila, in da se lahko konča s tem.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
claire napisal/-a:sem tudi delusional poslala zs, da naj si več ne drzne pisati da sem kje na črno, ker to je zame kot da me obtožuje kraje.
buahahaha a se bojiš, da kaka "prava" oseba bere tale forum?

delusional bravo....eno, ki je na črno v domu si že razkrinkala... Mogoče bi mogla it kriminalistiko študirat....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
claire - Cosmopsiho
^^ oglaša se en piflarski študent, ki vidi samo knjige, ni mu jasno kako lahko nekdo še celo dela zraven faxa, nima enega poznanstva v lj, čeprav živi v št. domu in sodi žensko po petkah.
ti boš glasen. naj me kar kdo preveri. ni problema.
ti boš glasen. naj me kar kdo preveri. ni problema.
Prvi neprebran prispevek • 228 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov