Premalo časa zame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
IloveCoffee napisal/-a: Je pa res, da sem ekstremen primer človeka, ki mu svoboda pomeni več kot vse drugo in ki bolj ceni samoto kot to, da nekoga mam.
no to je pomemben podatek. upam da najdeš primerno deklino (če je seveda še nimaš).

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no, še jaz ti povem, da sem bila tudi v taki zvezi, kot je tvoj tip sedaj.
in kljub temu, da znam bit predana, tak odnos na dolgi rok ne gre.
vsak more met v odnosu svojo svobodo. in kot je že reku Ilovecoffe, ne gre se za to, da bi dejansko nekdo zanemarjal svojo punco in vsak vikend pil, gre se le za občutek, da ti bo nekdo drugi določal, kdaj in koliko časa si smeš vzet zase, koliko je še prav in kaj več ni. In ta občutek omejevanja (ki je na začetku mogoče prostovoljen in paše) z leti raste v nekaj negativnega, dokler enemu ne dopizdi.
in kljub temu, da znam bit predana, tak odnos na dolgi rok ne gre.
vsak more met v odnosu svojo svobodo. in kot je že reku Ilovecoffe, ne gre se za to, da bi dejansko nekdo zanemarjal svojo punco in vsak vikend pil, gre se le za občutek, da ti bo nekdo drugi določal, kdaj in koliko časa si smeš vzet zase, koliko je še prav in kaj več ni. In ta občutek omejevanja (ki je na začetku mogoče prostovoljen in paše) z leti raste v nekaj negativnega, dokler enemu ne dopizdi.
-
claire - Cosmopsiho
^^ jaz ne vem zakaj je tako težko razumeti, da nekdo pač ne rad vse vikende preživi sam. da je nekomu pač užitek biti le v dvoje. sicer sem lahko samska če mi ne bi bilo do tega.
zdi se mi da si res samo fouš. da lepih reči več na tem svetu ni. to je napačno razmišljanje klub temu da si se opekla. tudi jaz sem se. in to zelo. brez skrbi. a sovražiti vrtnice, ker si se enkrat nabodel na trn?
a ti bi res lahko mirno gledala, kako vsak vikend gre tvoj fant sam nekam. smučat, na žur, na koncert, na roj. dan, na piknik, na pivice, napit se... mislim jaz pač takega fanta nebi imela. ker bi se počutila kot druga violina. še vedno sem mnenja da ljudje ki se ljubijo radi preživljajo čas skupaj. in tega časa je ponavadi ravno ob vikendih več.
saj nima veze.
ne da se mi več.
itak se mi pa mudi.
grem na pijačo (in to SAMA!)- o moj bog imam omejen odnos!
zdi se mi da si res samo fouš. da lepih reči več na tem svetu ni. to je napačno razmišljanje klub temu da si se opekla. tudi jaz sem se. in to zelo. brez skrbi. a sovražiti vrtnice, ker si se enkrat nabodel na trn?
a ti bi res lahko mirno gledala, kako vsak vikend gre tvoj fant sam nekam. smučat, na žur, na koncert, na roj. dan, na piknik, na pivice, napit se... mislim jaz pač takega fanta nebi imela. ker bi se počutila kot druga violina. še vedno sem mnenja da ljudje ki se ljubijo radi preživljajo čas skupaj. in tega časa je ponavadi ravno ob vikendih več.
saj nima veze.
ne da se mi več.
itak se mi pa mudi.
grem na pijačo (in to SAMA!)- o moj bog imam omejen odnos!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ne, saj je kul da si želiš preživeti vikend v dvoje, ampak da je to PROSTOVOLJNO. iz resnične želje po temu iz obeh strani. ne pa da ma nekdo filing, da bo kej narobe če bo 2 ali 3 vikende zaporedoma počel kaj drugega. ni rečeno da bo, ampak že misel na to da pa če bi, pa to nekomu ne bi blo prav, tudi meni spravi kocine pokonci.
jaz se nisem opekla. s tem tipom sem bla 4 leta. in sem presrečna, da sem ga odjebala in se ga rešila. čeprav po 2 letih sem mu še dovolila, da je on določal, koliko smem jaz še ven hodit, da on ne bo jezen. pa še sem risala najino stanovanje in videla 3 otroke. v bistvu je hotel, da se omejim samo na njega, da tudi kolegic nimam več. da mi tako sfuka možgane, da si me zagarantira do konca življenja. in vedno bolj ko sem bila omejena na njega, vedno bolj sem bila jezna nase. (in tudi na njega seveda, do te mere da sem ga zasovražila)
še neki mi ni jasno. kako si lahko že pred 19im letom bila tako razočarana nad tipi, da 3 leta nisi hotela it v zvezo?
aja, pa tip ki bi hotel vsak vikend preživet z mano, mi ne bi bil zanimiv
jaz se nisem opekla. s tem tipom sem bla 4 leta. in sem presrečna, da sem ga odjebala in se ga rešila. čeprav po 2 letih sem mu še dovolila, da je on določal, koliko smem jaz še ven hodit, da on ne bo jezen. pa še sem risala najino stanovanje in videla 3 otroke. v bistvu je hotel, da se omejim samo na njega, da tudi kolegic nimam več. da mi tako sfuka možgane, da si me zagarantira do konca življenja. in vedno bolj ko sem bila omejena na njega, vedno bolj sem bila jezna nase. (in tudi na njega seveda, do te mere da sem ga zasovražila)
še neki mi ni jasno. kako si lahko že pred 19im letom bila tako razočarana nad tipi, da 3 leta nisi hotela it v zvezo?
aja, pa tip ki bi hotel vsak vikend preživet z mano, mi ne bi bil zanimiv

-
claire - Cosmopsiho
delusional napisal/-a: še neki mi ni jasno. kako si lahko že pred 19im letom bila tako razočarana nad tipi, da 3 leta nisi hotela it v zvezo?
jebiga. srednješolska ljubaf. saj sedaj če pomislim na tisti sem izgubila le dobrega prijatelja in nič drugo. vse skupaj je bil en velik kaos 3 leta. potem ko sem se odločila dokončno končati ta cirkus, je bila pa panika iz njegove strani. a sem bila močna in rekla ne. večkrat!

naslednja "večja" ljubezen je se je tudi končala "tragično", saj je tip z mano varal svojo punco, kar sem seveda izvedela šele ko sem se totalno vanj zatrapala. bil pa je gobec, jaz pa slepa. in spet sem rekla ne. večkrat!

sicer se pa strinjam s celotnim tvojim zadnjim postom. (saj si čist kul ko si dobre volje)
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Točno to, gre se za občutek, kot pravi delusional. In ko nekdo pravi - "če nekoga ljubiš si želiš biti veliko z njim". Res je, ampak jaz moram met filing, da sem svoboden, če hočem, da sploh lahko ljubim - na dolgi rok.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Uh, po prebranem na nekje zadnjih 6 straneh, lahko jst kr pustim svojga fanta. Pa čeprov po petih letih vse štima. Ampak ne, ker je moj prvi, je zveza pač obsojena na propad - ajde sicer je čist možno, da enkrat prideš to točke ko ne gre več, ampak to se lahko zgodi v vsaki resni zvezi (prvi, tretji, dvajseti ....). Jst se bom rajš pustila presenetit, kot pa da zdej brez pravega razloga ˝zavržem˝ svojo prvo resno zvezo
.

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Claire, jst bi tud napovedala, da vajina zveza ne bo uspela. Navsezadnje
Nekako mi tvoje želje in njegovo delovno mesto ne gresta skupaj...
claire napisal/-a:
vedno rečem, da rajši imam slab avto in nižjo plačo ter veliko od življenja, narave, partnerja. kot pa fanta s fleksibilnim urnikom, veliko denarja in nič časa.
claire napisal/-a: je moj fant tu kjer dela podšef in ne boš verjela katero delovno mesto bo čez 5 let nadomestil. in brez skrbi. ima garantirano.
Nekako mi tvoje želje in njegovo delovno mesto ne gresta skupaj...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov