Premalo časa zame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- novapunca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
sarchika09 napisal/-a:Pomoje je boljše, da se ločiš, če v zakonu ni tak kot bi moglo bit in se non-stop prepiraš, ker delaš s tem otroku več škode kot koristi-mislim, da nobenemu otroku ni fajn gledat starša, ki se prepirata in sta čisto hladna drug do drugega (tudi, če se npr. ne prepirata pred njim, pomoje otrok čuti, da ni vse tak kot bi moglo bit). Pa tud za partnerja je boljše-lahko potem vsak zaživi svoje življenje in je dejansko srečen, kot pa da celo življenje trpi v zakonu zaradi otrok.
Sem istih misli.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
tmis_ napisal/-a:Ti sploh ne štekaš mojega posta in kaj sem hotla povedat, ker ne pogledaš na problem malo bolj na široko. Že to, da praviš, da js trdim, da se je vedno treba prepirat pred otrokom (šlo je namreč za vprašanje,v mojem prvem odgovoru pa za sarkazem) mi da vedet, da you just don't get it.
Ok, priznam, tistega sarkazma v tvojem prvem odgovoru nisem zaznala/prepoznala, ampak sem ti kljub temu razložila kaj sem mislila in s tistim kreganjem pred otrokom sem šla mogoče malo preveč v absurd, i know; potem si me vprašala, če se mi zdi kreganje zadosten razlog za ločitev, sem ti tudi to razložila...zdaj pa praviš, da ne gledam na problem dovolj široko in sploh ne razumem tvojih postov. Pa mi razloži, kje je po tvojem širina problema (že to, da si se sprva vpičila v mojo omembo kreganja, ki sploh ni bila bistvenega pomena v mojem odgovoru v-e-s-n-i, si lahko jaz razlagam, kot, da ti ne razumeš tisto kar jaz pišem

Drugače pa mislim, da sva malo OT...vsaj glede na začeten problem.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
sanjaanja napisal/-a:claire napisal/-a:sanjaanja, mklarnovc in sneguljčica. ali vi mislite, da bodo vaše zveza razpadle (če ste v zvezi)?
Vprašam te zakaj?
ko odgovoriš ti, ti bom tudi jaz. ne odgovarjam z vprašanji kot ti.
kofi- ja kar najdi si tako punco, ki bo vesela da boš ti vse vikende pil s kolegi, ona bo pa samo za posexat med tednom mogoče dvakrat.
delusional jaz ne bom ostala sama, tako da ne vem kako bi bilo če bi...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Moj tip nima skoraj nič časa: se zbudi, dela doma, gre delat preko študentskega servisa in pride potem k men. Ne pričakujem, da bo po 14 urah dela vedno pripravjen sexat, bo dobre volje ali si bo vzel čas zame - ker rabi počitek. In ne dela malokrat 14 ur, pač tako imava. Je malo drugačna veza, ker se ne vidiva non-stop in ne sexava vsakič, ko se vidiva (nadoknadiva, ko je energija), ne hodiva skupaj na različna praznovanja, ker nima časa. Pomembno mi je, da ko ima čas, da se res posveti nama in se imava takrat super
A goal without a plan is just a wish.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
claire, preveč neposredno gledaš na zadeve...
Ne gre se za pitje s kolegi vsak vikend... gre se za to, da nikoli več nočem partnerke ob kateri bom vedel, da imam neke "omejitve" (I know, good luck with that) - da bo panika, če bom pa par vikendov zapored hotu počet neki drugega sam (pa magar pivo s kolegi, kot izpostavljaš) in da ne bo takoj vik in krik v bajti. In vseskup je še slabše, če maš žensko, ki pravi "valda počni kar hočeš", ko maš neko navidezno svobodo, v resnici ma pa točno določena merila in potem zganja nek teror nad tabo, če nardiš kej kar ji ni prav oz. kej izvenserijsko.
Pa da smo si na jasnem - briga me, kakšna si ti, pa kerakol druga kle na forumu. Samo delim svoj (moški) pogled na situacijo, ker se mi zdi, da (vsaj ne pred 25. letom) folk res nima nobenga občutka za te stvari.
Ne gre se za pitje s kolegi vsak vikend... gre se za to, da nikoli več nočem partnerke ob kateri bom vedel, da imam neke "omejitve" (I know, good luck with that) - da bo panika, če bom pa par vikendov zapored hotu počet neki drugega sam (pa magar pivo s kolegi, kot izpostavljaš) in da ne bo takoj vik in krik v bajti. In vseskup je še slabše, če maš žensko, ki pravi "valda počni kar hočeš", ko maš neko navidezno svobodo, v resnici ma pa točno določena merila in potem zganja nek teror nad tabo, če nardiš kej kar ji ni prav oz. kej izvenserijsko.
Pa da smo si na jasnem - briga me, kakšna si ti, pa kerakol druga kle na forumu. Samo delim svoj (moški) pogled na situacijo, ker se mi zdi, da (vsaj ne pred 25. letom) folk res nima nobenga občutka za te stvari.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
claire napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:claire napisal/-a:sanjaanja, mklarnovc in sneguljčica. ali vi mislite, da bodo vaše zveza razpadle (če ste v zvezi)?
Vprašam te zakaj?
ko odgovoriš ti, ti bom tudi jaz. ne odgovarjam z vprašanji kot ti.
Ja pa boš morala prvo ti, ker nisem nikjer zapisala, da bo moja zveza razpadla.
-
claire - Cosmopsiho
sanjaanja napisal/-a: ker fantje nimajo garancije.
sanjica zato.
kofi glej. jaz vem točno kaj ti misliš in vidim da nisi ti sploh v kategoriji "fantov, ki bi popivali", le tvoja reakcija s kocinami me je presenetila. in jaz vem kakšne punce dandanašnji so.
jaz mislim, da mora vsak par sam zase dobiti nek občutek za "samostojne izhode". sploh mimo mi je recimo to (konkreten primer, slišan včeraj od dobre znanke na kavi)- KER je njen tip bil to soboto pri sodelavcu na pikniku in se je ta piknik pač rahlo zavlekel, bo ona šla SAMA to soboto, ki prihaja ven, čeprav ve, da bi tudi on ful rad šel tja (pač ena večja zadeva, ki je le enkrat letno...). in on ima "tiho prepoved". tega mi sicer ni rekla, a dejansko sva šla s fantom stavit, ali bo njen fant "upal" iti tudi spet s kolegi ven. ti povem v nedeljo. (jaz sem stavila "ne")- no tale primer je meni nekako to, kar si opisoval ti "nesvoboda pod krinko svobode".
imam še en primer- ne res, jaz vem kakšni pari danes so. recimo. sma z mojim na pijači s še enim parom. midve klepetava, onadva klepetata. ona sliši vsako stvar, ki ji ni po volji. npr. stavek mojega fanta njenemu: "a prideš jutri na fuzbal?" takoj bo trznila in poslušala kakšen bo odgovor, rekla pa nič ne bo. tadrugemu je bad: "ja itak!" in ne moreš verjeti. ona meni naslednjo sekundo: "kam pa midve greva?" what? a je to boj med spoloma? ne štekam. mislim, če mi bo bom koga poklicala, če ne grem na kolo, če ne pa brat knjigo. na silo je treba it nekam. in vem jaz te trike. to je samo in le zato, da njen gospodič ne bi slučajno po fuzbalu šel še na kako pivo (ker bo ona v tisti gostilni).
itd.itd.itd...
in to so meni adijo pari. na zunaj uj uj , znotraj pa fuj, fuj.
zato vi o meni in mojem razmerju mislite kar hočete, a jaz ne spadam v kategorije zgoraj opisane, četudi me hočete prepričati v nasprotno.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
hahahahahah, ne spadaš v zgoraj opisane, a se s takimi družiš?? zakaj le se štekata s takimi pari? zakaj se tvoj razume s takimi tipi, ki imajo take punce? zato ker si ti ista.
in Claire, do 30ega leta lahko tudi crkneš, ne pa samo ostaneš brez tipa.
in Claire, do 30ega leta lahko tudi crkneš, ne pa samo ostaneš brez tipa.
-
delusional - Cosmopsiho
res je, ker jaz ne morem pljuvat po ljudeh s katerimi se družim. ker družim se z enako mislečimi ali pa z nobenim.
in tvoj tip ima težke omejitve.
in tvoj tip ima težke omejitve.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kocine so mi šle po konci, ker sem bil lih v eni taki podobni vezi, ko sem bil tok star kot ti oz. tvoj tip in me kr zmrazi, če zdej pomislim na kakršnekoli omejitve. Tut take, kot ti omenjaš - par vikendov zapored brez razloga. Ampak vseeno cenim, da sem dal tako šolo skos.
Sicer pa kakor kdo hoče. Kokr si postljaš tako spiš. Je pa res, da sem ekstremen primer človeka, ki mu svoboda pomeni več kot vse drugo in ki bolj ceni samoto kot to, da nekoga mam.
Sicer pa kakor kdo hoče. Kokr si postljaš tako spiš. Je pa res, da sem ekstremen primer človeka, ki mu svoboda pomeni več kot vse drugo in ki bolj ceni samoto kot to, da nekoga mam.
-
claire - Cosmopsiho
EDIT: (za post višje) ja. revček. treba ga malo pobožat pa vrvico odtegnit. :runningdog:
bi kar takoj, a ne vem kje je.
ti pa očitno nimaš problema le z najti tipa. tudi prijateljic nimaš. verjetno zato, ker si ti tako fajn, vsi drugi pa zanič.
no jaz pa komot šimfam ljudi s katerimi se družim in niso v kategoriji prijatelj. razne svoje nadrejene, čudne sošolke, mamo ko me razjezi, sosedo,...povem prijateljicam. pa z marsikom od teh ljudi tudi komot spijem kavo in se ne obremenjujem kaj vse bodo o meni govorili.
kaj tudi kdo šteje pod šimfanje je vprašanje. eno je šimfanje= opravljanje (zame), drugo pa hinavsko/zlobno govorjenje za hrbtom nekoga- s takimi ne hodim na kafe.
bi kar takoj, a ne vem kje je.

ti pa očitno nimaš problema le z najti tipa. tudi prijateljic nimaš. verjetno zato, ker si ti tako fajn, vsi drugi pa zanič.
no jaz pa komot šimfam ljudi s katerimi se družim in niso v kategoriji prijatelj. razne svoje nadrejene, čudne sošolke, mamo ko me razjezi, sosedo,...povem prijateljicam. pa z marsikom od teh ljudi tudi komot spijem kavo in se ne obremenjujem kaj vse bodo o meni govorili.
kaj tudi kdo šteje pod šimfanje je vprašanje. eno je šimfanje= opravljanje (zame), drugo pa hinavsko/zlobno govorjenje za hrbtom nekoga- s takimi ne hodim na kafe.
-
delusional - Cosmopsiho
Claire, kmetica gre lahko iz vasi, a kaj ko vas iz nje nikoli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov