Premalo časa zame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz bi na tvojem mestu pomislila, da mogoče pa pač rad toliko dela in mu čisto odgovarja, da se tako malo vidita?
Ker spremeniti tega ne boš mogla.Ali ti bo počilo in boš šla stran ali pa se boš navadila, da vama je namenjen samo dan ali dva na teden.
Zdaj si pa predstavljaj.Kdaj bo imel sploh čas v prihodnosti za kaj bolj resnega?Za stanovanje itd?
Ker spremeniti tega ne boš mogla.Ali ti bo počilo in boš šla stran ali pa se boš navadila, da vama je namenjen samo dan ali dva na teden.
Zdaj si pa predstavljaj.Kdaj bo imel sploh čas v prihodnosti za kaj bolj resnega?Za stanovanje itd?
The world is as you are.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
modrobela napisal/-a:Vem, da se moram sama odločit pa vseeno, kaj bi storile ve? Kaj vam več pomeni?
Jst bi se najprej pogovorila z njim in mu povedala, da mu ne dajem nobenga ultimata, ampak da zveze ne morva nadaljevat če bo tolk delal. Deloholiki pač niso "my thing", niti tisti, ki delajo k budale in šparajo za neko oddaljeno prihodnost, za katero sploh ne vedo, če se bo res zgodila. Če razumeš. To je ameriški stil življenja in mi ne sede, da si lahko kupiš vse, le časa ne. Samo 1 je življenje.
To je moje mnenje.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ne vem no, men se tip ne zdi deloholik, če ima pogodbo da je vedno na razpolago, in je plača odvisna od tega koliko dela.. ja naj pa dela manj, delodajalec bo pa našel nekoga drugega, ki bo pripravljen delat toliko kolikor se od njega zahteva.. Služb je malo in se je ne da kr tako menjat, zato ker mogoče ne ustreza najbolj tvojem časovnem razporedu.. niti ne vemo, mogoče je to njegova "sanjska služba" in je ne bi rad izgubil..
Mogoče je to samo obdobje, da prišpara nekaj denarja.. uglavnem ne vemo..
Glavno je, da se morta vidva usest dol, se pogovorit (brez ultimatov) kakšni so vajini načrti, želje in ugotovita ali je ta veza vredna truda ali ne..
Glavno je, da se morta vidva usest dol, se pogovorit (brez ultimatov) kakšni so vajini načrti, želje in ugotovita ali je ta veza vredna truda ali ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No ljudje smo si različni. Jaz pravim boj se punce, ki ima veliko (preveč) časa in si želi vsak prosti trenutek preživet s tabo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Zakaj?
Ti še nisi bil v nobeno tko zaljubljen, da si hotu ves čas bit z njo in ona s tabo?
Ti še nisi bil v nobeno tko zaljubljen, da si hotu ves čas bit z njo in ona s tabo?
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Roberta R. napisal/-a:Ne vem no, men se tip ne zdi deloholik, če ima pogodbo da je vedno na razpolago, in je plača odvisna od tega koliko dela.. ja naj pa dela manj, delodajalec bo pa našel nekoga drugega, ki bo pripravljen delat toliko kolikor se od njega zahteva.. Služb je malo in se je ne da kr tako menjat, zato ker mogoče ne ustreza najbolj tvojem časovnem razporedu.. niti ne vemo, mogoče je to njegova "sanjska služba" in je ne bi rad izgubil..
Se strinjam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
IloveCoffee napisal/-a:No ljudje smo si različni. Jaz pravim boj se punce, ki ima veliko (preveč) časa in si želi vsak prosti trenutek preživet s tabo.
Ne gre se tolk za to kolk je kdo zaljubljen, ampak kolk tak, ki nima svojega življenja, se obesi nate.delusional napisal/-a:Zakaj?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jah, če tako dojemaš... kot obešanje na nekoga in da te duši... pol res kriza.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
To se zna hitro zgoditi.Nekaterim partnerji pomenijo vse v smislu preživljanja časa itd.Ok, saj je normalno da si največ časa s partnerjem, ampak ko začneš ves prosti čas namenjati partnerju, kolegi počasi odpadajo veš, da si zagotovo zabredel 

The world is as you are.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
delusional napisal/-a:Zakaj?
Bil, seveda, ampak vem pa tudi kako je potem, ko ta zaljubljenost mal popusti in so frustracije tako na eni, kot na drugi strani hude (na eni strani premalo posvečenega časa, na drugi, ker ne uspeš sfolgat take veze).
Meni se zdi to ena najpomembnejših determinant neke uspešne veze - to, da mata oba pribilžno iste potrebe po skupaj preživetem času.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
glede na to da je Nesanica ljubica poročenemu moškemu bi vam moglo bit jasno, očitno res drži da so tisti, ki sodelujejo pri varanju še najbolj paranoični in nezaupljivi glede drugih in svojega partnerja...
Avtorici temi pa svetujem da naj se poskuša nekak prilagodit delovniku svojega tipa, če je to mogoče, najdit kak kompromis, mogoč se tut med tednom videt za kako urco zvečer, ker potem ne bi bla taka "tragedija" da celoten vikend ne preživita skupi.
Avtorici temi pa svetujem da naj se poskuša nekak prilagodit delovniku svojega tipa, če je to mogoče, najdit kak kompromis, mogoč se tut med tednom videt za kako urco zvečer, ker potem ne bi bla taka "tragedija" da celoten vikend ne preživita skupi.

- modrobela
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Aha to je tista ja, ki deli neke čudne nasvete drugim iz svojega drugačnega razmerja. Jaz nimam problemov z zaupanjem fantu. Če bi me nekdo hotel prevarat bi me lahko tudi, če bi bil brezposelen in cel dan doma.
Gre sem mi predvsem za nedelje. Tista ura čez teden mi ne bi toliko pomenila.
Gre sem mi predvsem za nedelje. Tista ura čez teden mi ne bi toliko pomenila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov