Premalo časa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Jul. 2010 15:31

Nesanica napisal/-a:Kako to da kritiziraš claire ?

Nevem kako je lahko nekdo tako jasnoviden, da lahko s takšno gotovostjo reče, da bo njuna zveza večna in da v praksi ne more razpasti itd... Super, če ne bo razpadla... Ampak če čepeli ne bi imel če na sekretu ne bi čepeli ampak peli... In tudi da lahko nekdo trdi, kaj bo s partnerjem čez pet let....no ja... Stvari se lahko popolnoma spremenijo v tednu dni ali pa v eni uri...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 25. Jul. 2010 15:34

Meni se zdi lepo, če človek vlaga v ljubezenski odnos (naj bo prvi, večni, zadnji, šesti ...) in verjame v uspeh in potencial slednjega. Super je, če so v zvezi dober seks, podobne vrednote, skupni interesi, veliko osebne svobode itd. in mislim, da to ni nič izvenserijskega in se da doseči s kul osebo. To je verjetno tisto, kar želi poudariti Claire, ki pa vse skupaj razlaga zelo razburjeno in napihnjeno - meni gre tovrstno kričanje 'poglej, midva imava to in ono in bova večna' na živce oz. se ga osebno niti ne bi upala polastiti, glede na to, da je že ta forum poln primerov, ko so punce krakale o svojih super duper tipih in zvezah, potem so se pa kar naenkrat zgodbe končale. Malo previdnosti in zdrave skeptičnost ni nikoli odveč :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Jul. 2010 16:09

krogla napisal/-a:Super je, če so v zvezi dober seks, podobne vrednote, skupni interesi, veliko osebne svobode itd. in mislim, da to ni nič izvenserijskega in se da doseči s kul osebo.

meni se pa to kar zdi izvenserijsko. najti partnerja, ki ti res 'paše na dušo' in da je potem še skupna rast v zvezi, nevem no, jaz tega ne videvam na vsakem koraku. je pa res, da očitno uživanje (resnično ali pa fejkano) v nečem česar sami nimamo v večini ljudi vzbuja zavist. :D
pa s tem nisem cilja nate osebno (krogla), ampak govorim na splošno :wink:

ps: in naj se zdajle zaleti vsem, ki imate čast jest dunajca s pomfrijem in pol še palačinke s čokolado za desert, ker sem na mini dieti :evil:
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 25. Jul. 2010 16:24

Ne, nisem mislila, da osebe, s katerimi lahko doživimo poln odnos in fajn zvezo, srečujemo na vsakem koraku - nasprotno, to se mi zdi težko oz. so ljudje, ki ti res 'pašejo na dušo' redki (moje osebno mnenje). Ne zdi pa se mi izvenserijsko, če od zveze pričakuješ določene kvalitete - dober seks, skupne interese ipd. Pravzaprav to vsi pričakujemo, ko vstopamo v odnose, samo doseči je težje :)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 25. Jul. 2010 17:13

McLarnovc napisal/-a:Nevem kako je lahko nekdo tako jasnoviden, da lahko s takšno gotovostjo reče, da bo njuna zveza večna in da v praksi ne more razpasti itd... In tudi da lahko nekdo trdi, kaj bo s partnerjem čez pet let....no ja... Stvari se lahko popolnoma spremenijo v tednu dni ali pa v eni uri...

Jaz se strinjam s tabo. Še vase nisem nikoli 100% prepričana kaj bo mislila, hotela,... čez pet, deset let. V druge pa še toliko manj. In starejši ko si manj verjameš v te pravljice.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 25. Jul. 2010 20:10

Ma saj čez teden mi paše bit sama, konec tedna pa se jezim, ker nima časa.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Jul. 2010 21:11

McLarnovc napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Kako to da kritiziraš claire ?

Nevem kako je lahko nekdo tako jasnoviden, da lahko s takšno gotovostjo reče, da bo njuna zveza večna in da v praksi ne more razpasti itd... Super, če ne bo razpadla... Ampak če čepeli ne bi imel če na sekretu ne bi čepeli ampak peli... In tudi da lahko nekdo trdi, kaj bo s partnerjem čez pet let....no ja... Stvari se lahko popolnoma spremenijo v tednu dni ali pa v eni uri...

se popolnoma strinjam, ampak mislim da si ravno ti napisal da moraš vztrajati v razmerju četudi te ne osrečuje - sicer si se bolj nanašal na zakon z otroci ampak vseeno si bil bolj optimističen glede tega da lahko dva ostaneta skupaj do smrti...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Jul. 2010 21:19

Nesanica napisal/-a:vztrajati v razmerju četudi te ne osrečuje

Preberi še 1x kaj sem napisal takrat. Tega kar si ti zdaj, sigurno ne. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Jul. 2010 21:21

McLarnovc napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:vztrajati v razmerju četudi te ne osrečuje

Preberi še 1x kaj sem napisal takrat. Tega kar si ti zdaj, sigurno ne. :wink:

nisi napisal s temi besedami, ampak posredno sem razumela post tako, saj ravno to me je najbolj zmotilo... Mislim da so otroci blazno pomemben faktor in se splača vztrajati zaradi njih, ampak lastne sreče pa tudi ne moreš zaradi tega zavreči.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Jul. 2010 22:12

Nesanica napisal/-a:nisi napisal s temi besedami, ampak posredno sem razumela post tako, saj ravno to me je najbolj zmotilo... Mislim da so otroci blazno pomemben faktor in se splača vztrajati zaradi njih, ampak lastne sreče pa tudi ne moreš zaradi tega zavreči.

Zaradi otrok se morda res splaca vztrajati...ampak tukaj je potem spet: koliko casa? Oz. ce vztrajas skupaj zaradi otrok, se dejansko odpoves lastni sreci na nek nacin. Kaj torej narediti?
Namrec otroci slej kot prej odrastejo, gredo na svoje in starsev vec ne potrebujejo v tako veliki meri kot prej, ko so bili otroci...se pravi, zivis skupaj 18, 20 let dokler otroci niso samostojni...in gres sele takrat narazen? S tem si na nek nacin zrtvoval lastnih 20, 18 let, ko bi lahko bil se vedno ljubec stars...le z novo boljso polovico in novim lastnim zivljenjem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Jul. 2010 22:51

O moj bog kako ste se ene zapičle v "pravljice" in v to da nekdo verjame, da bo s svojim partnerjem do konca življenja.. Sigurno ste ble vse tut tako pametne pri svojih zvezah.. in se niste nikol vselile z nekom skupaj, ker ste itak vedle da nič ni večno, in ste ble dovolj brihtne, da si niste dovolile tako "sanjat" o prihodnosti.. Mislm tej vaši modrosti kar ni konca.. tut če nekomu ni namenjeno ostat skupaj do konca življenja, pustte ljudi da pridejo sami do tega spoznanja.. Groza.

Claire.. tebi pa svetujem da že kar zdej končaš zvezo s svojim fantom, ker se vama sigurno ne bo izšlo.. prišparaj si trpljenje.. :roll:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 25. Jul. 2010 23:14

v-e-s-n-a napisal/-a:Oz. ce vztrajas skupaj zaradi otrok, se dejansko odpoves lastni sreci na nek nacin.

Ko take berem se res sprašujem, ali ene res mislite, da bodo v zakonu z otroci same rožice al kaj in da boste ve vedno na prvem mestu.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Jul. 2010 1:17

Meni je pr Claire beden začetek te njene veze. Od njegovega 18ega leta sta se 3 leta družila in sexala in vmes še sexala z drugimi, potem pa pri njegovih 21ih sta začela svojo prvo vezo. fuj.
Mogoče pa bosta res ostala skupi. Tip ni nek jebač, mogoče sploh nima šans pr nobenih drugi, ker je "grd". in zgleda da je tud Claire the boss v zvezi.
Mislim da je pr vsakemu od nas prva resna zveza najbolj intenzivna, posesivna, skoraj en drugega poješ in si veliko časa skupaj, misliš da bo trajalo večno.
Je pa po 2 letih veze precej drugače kot po 5ih ali 8ih.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Jul. 2010 8:42

Nesanica napisal/-a:nisi napisal s temi besedami, ampak posredno sem razumela post tako, saj ravno to me je najbolj zmotilo...

Pol si pa mal narobe razumela...jbg..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jul. 2010 11:02

sanjaanja, mklarnovc in sneguljčica. ali vi mislite, da bodo vaše zveza razpadle (če ste v zvezi)? :eek:

ja sneguljčica, ti pač ne veš zase. jaz zase tudi pri 16ih nisem vedela s kom bom. zdaj vem. če pa eni celo življenje ne veste kaj bi radi je pa to vaš problem, ki se ne nanaša na celotno populacijo.

pari, ki jih jaz poznam recimo. točno vem, kdo je dejansko srečen, kdo pa hlini srečo pred drugimi. govorim za tiste pare, ki jih poznam. in ker opažam, da je izredno veliko parov, kjer vsaj eden ni zadovoljen, ne upa biti sam, je "že čas" da se zresni,... zato ne vem, zakaj bi bil odstotek ljudi tudi na tem forumu drugačen. tako nekako si lahko razlagam razburjenje vseh, ki vidijo v zvezi avtomatski razpad (bognedaj da bi pozitivno gledali na stvar), v dobri službi okoriščevanje partnerja (a niti v službi še ni bil ko sem ga spoznala, pa sem že materialistka), v preživljanju prostega časa s parnerjem nepotrebno vloženo energijo in potrato časa (raje čistijo in gledajo tv), v veliko sexa pa že skorajdane bolezensko stanje (ah kje, sex je napor in nujno zlo), v tem da ne gre vsako soboto eden pijančevat sam vidijo fanta na vrvici (niti ne pomislijo, da pa je morda fant RAD s svojo punco). nalašč malo pretiravam.
in taki folk očitno v vsem dobrem vidi slabo, ker se mu zdi nemogoče, da dejansko kdo lahko ljubi in z vsem srcem verjeme, da je to to.
če sem jaz "pravljičarka" ste vi vsi eni veliki luzerji, ki vidite v svojih partnerjih nič drugega kot "da nisem sam/a". kaj? ne ne. nič ne delava skupaj. le tv gledama in spima. aja. sexama pa enkrat na teden.- in to se jim zdi normalna in zdrava veza.

delusional veš, meni pa tako paše. da vem kdo on dejansko je. kakšen je. kako se obaša v družbi, kako se obnaša do prijateljev, do znancev,. kako razmišlja, kaj mu je pomembno na splošno. in zato mi je všeč da sva se spoznavala najprej kot kolega, nato kot prijatelja. med nama je od prvega dneva bila kemija in ker sva bila oba še zelo mlada (in jaz malo prej večkrat razočarana) se pač iz racionalnih razlogov nisva spuščala v resno zvezo. čeprav so kasneje emocije vseeno prevladale, vsak je spoznaval tudi druge in ni ravno tako kot si ti predstavljaš. zato jaz lahko rečem, da dejanko vem s kom sem. poznam ga. ker spoznati človeka je težko. že res, da nikoli nikogar ne poznaš popolnoma, toda tu smo potem spet pri začaranem krogu. zakaj bi potem sploh koga spoznaval? meni je tako razmišljanje tuje.
zdaj če se tebi zdi to fuj, tudi prav. vsakemu svoje. meni je pa 100krat večji fuj se fukat z jebači. in- a to ti pa ni fuj, da spoznaš 28letnega tipa, ki ne veš kje vse je imel svojega tiča? in ki ga ne poznaš pa se spostiš z njim v zvezo? ti boš potrebovala 5let da boš kogarkoli spoznala tako močno kot jaz poznam svojega fanta. in če se bpš samo dvakrat zajebala in po dveh letih pogruntala (spet) da to ni to, bo že lepo stopicljala v 30eta.

zdaj pa zapuščam to temo, ker sem povedala vse kar sem imela za povedati. če koga še kaj zanima me lahko vpraša. odgovorila bom. to je to.
*ljubite se.*
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov