prehitevam sama sebe?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Avg. 2008 11:01

Ok k sm začela brat sm mislna da si stara 30 let ali več.. en pa 23 dej ga no srat, kakšni otroci? Kakšna poroka? Ok da z nekom živiš- nič takega, ni se ti pa treba mudit. Jst bom čez slab mesec 24... mi na kraj pameti ne pade da bi si naštimala otroka... zdej sva z lubijem šla narazen in upam da bom kr neki časa samska in se mal izživela. Za otroke pa v tem trenutku razmišljam da jih mogoče celo ne bi imela. Tko al tko nas je preveč.. mačke rulajo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Avg. 2008 11:22

Boš raj old cat woman :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Avg. 2008 11:28

Ne ... crazy old cat women... Mačke me obožujejo, že tko k se sam vsedem na treraso prletijo vsi sosedovi in pol je scena jst na stolu ležim pa 5 mačk k lenarjo okol mene. Sej pomoje že zdej misljo da je z mano kej narobe... :lol:
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Avg. 2008 12:17

Roberta R. napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Jaz se na tvojem mestu ne bi preselila k fantu iz dveh razlogov:
1) ne po 3 mesecih
2) kako to, da ima on 5letno pupiko in je samski? si tukaj vse razjasnila
in razčistila?

Otrok pri 23ih?
Ne vem na katerem koncu SLO živiš, ampak na našem pri 23ih nima skoraj še nobena otroka. Najprej moraš biti finančno sposoben imeti otroka. Jaz ga pri mojih letih še nimam, niti nimam fanta in niti ga nisem finančno sposobna imeti - otroka.

v našem koncu slovenije imajo punce že v srednji šoli otroke.. 3 punce z moje paralelke majo že male štručke :) tko da bi se že js počas mogla zasekirat, zakaj ga js še nimam :D hec

Pri nas ga pri 19ih ni imela še nobena. Prva os sošolk ga je imela pri 22. Več kot polovica nas je še več. Kako hudirja lahko v srednji šoli preživljaš otroka :eek:
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 22. Avg. 2008 12:31

Meni se mi tudi zdi da prehitevaš...:D

probej malo uživat...sej si še mlada in maš čas še najmajn 5 let predn se dokončno ustališ in si ustvariš družino... :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 22. Avg. 2008 13:25

ne vem če ste prebrale vmes kaj sem napisala-DA ZA ZDAJ ŠE NE MISLIM MET OTROKA, VSAK NEKJE 3 LETA ŠE NE!!!! :) govorim zgolj o koraku naprej, o tem, da grem od doma...to z otroci je bla zgolj opazka, da vse okoli mene majo otroke, pa naj si bodo enako stare kot jaz, al pa mlajše...otrok ni v igri, niti pod točko razno ne!! :)
drgač pa..Orhideja-ma 5 letno pupo ja, pri njemu je čez vikende, čez tedn pri mamici...zakaj niso skupaj? ker se je ona po domače povedano "skurbala"...pa nisme zvedla tega od njega, ampak od soseda njegovega, drgače mojega vredu kolega...pol pa mi je še sam povedal...
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 22. Avg. 2008 15:30

Tko, mal sem brala odgovore drugih, pa je še mene prijelo, da bi dodala svoje mnenje. Jaz mislim, da si pri 23. letih že dovolj zrela, da se lahko sama po lastni presoji odločiš, kaj ti najbolj ustreza. Če si s fantom šele 3 mesece, to še ne pomeni, da moraš čakat pa zdej še 9 mesecev, da se bosta potem po 1 letu preselila v skupno stanovanje zato ker je pri 3 mesecih za nekatere prehitro. Če bi se oba rada preselila skupaj (torej če je tudi on izrazil to željo), se mi ne zdi nič čudnega, če se preselita skupaj. Meni se zdi čudno, da se pari poročajo že po 6-mesečnih zvezah, ampak ti, kot si rekla, ne načrtuješ niti otroka niti poroke, torej jst ne vidim nobenega problema. Res je, da se ti nikamor ne mudi, ampak pač - kot si oba želita.
Glede na to, da imaš za sabo 2 resni zvezi, pa tudi veš, da je na začetku lahko ful lepo, potem pa se vse pokvari. Nikoli ne moreš vedeti, ali bo zveza uspela ali ne. Še po petih letih ne veš ...
Mislim, da je tvoj problem bolj to, da bi rada šla od doma. Jaz te čisto razumem, ker sem se od doma odselila pri 18. in domov hodila le občasno ob vikendih. Kaj pa, če bi si sama našla kako najemniško garsonjerico? Saj ti ni treba živeti s fantom, če hočeš od doma. Ne vem, no. Premisli sama pri sebi in kaj si v resnici želiš in seveda se pogovori tudi s fantom ...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 22. Avg. 2008 17:10

Mene pa moti, da se ene tako grozno zgražate, kako si lahko sploh predstavlja imati otroka (punca je pa stara 23 let). Letudi bi zanosila bi ga verjetno imela s slabimi 24, če ne celo dopolnjenimi. Meni osebno se zdi to čisto lepa starost tako biološko kot čustveno zrelo, kako je finančno sposobna, je pa druga.

Jaz sem stara 22 let pa bi ga tudi imela. Ne smete soditi po sebi, če ste že ve skoraj 30 pa nimate interesa ali financ. Pa ne tega vzeti kot napad.

Sploh pa pravi, da ga še tri leta ne misli imeti.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 23. Avg. 2008 15:41

To je res malo hitro se mi zdi ja. Bolje da še malo počakaš, npr še spoznaš njegovo žlahto, družino in da sploh njega še bolj spoznaš. Sicer pa če tako čutiš saj je možno ampak mislim, da se še vseeno splača počakat. Moje mnenje, sicer pa najbolje veš sama zase :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 26. Avg. 2008 16:05

Bom kar v tole temo napisala svoje težave. Kot nekatere veste, sem se pred dobrima 2 mesecema razšla s fantom s katerim sem bila skupaj 9 let . 8 let je bilo krasnih, zadnje pa katastrofa. Nehala sma se pogovarjati, se pogovarjati, nič od nič in naposled sva se razšla. In sedaj, po dveh mesecih, mi postane en fant ful všeč.Poznam ga že približno eno leto. Pa sma šla na par pijačk, pa kino,.... in mislim, da se zajubljam. Fant je star 28 let, za sabo ima resno vezo (končala sta januarja), ful se štekama,tak podobno razmišljama. In res je ful tak razumevajoč, poslušam se pogovarja. In občuti se, da sva starejša, zrelejša. In tudi seks je oh in sploh. A prehitevam sama sebe? Naj omenim, da ima že tudi bivši fant "prijatejico". Res je nekaj kar sem iskala. IN tudi nisem več neka najstnica (stara sem 26), pa tudi poznam ga že leto dni. Ful me je strah se spustiti v vezo, ker sem bila dodobra razočarana, ampak, potemtakem razmišljanju sem tk lahko celo življenje sama. A se vam zdi prehitro? Malo me je tudi strah odzivov prijateljev. Vaša mnenje, prosim. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Avg. 2008 16:25

Nisem še slišala, da bi obstajalo kakšno pravilo o tem, koliko časa mora biti človek sam po razpadu zveze. Če te ta fant osrečuje, potem ni nič prehitro. In pravi prijatelji ti ne bodo pri tem delali nobenih problemov.
Pomoje moraš pazit samo na to, da ne boš prehitro pričakovala razvoja zveze do stopnje, ki sta jo v vseh teh letih dosegla z bivšim fantom. Upoštevaj, da greš še enkrat od začetka in lepo počasi in s pametjo :)
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 26. Avg. 2008 20:20

Kot ti je odgovorila že Jullia, pravil ni, zavedati se pa moraš, da bo skoraj vsak izustil kakšen komentar v stilu: Joj, že tako hitro je po tako dolgi zvezi z novim. Če ne tebi direktno, pa za hrbtom. Seveda bo tako, samo ne smeš se sekirat. Pa sej tudi ni treba razglašat na veliko okrog, da sta par, bodita malo bolj skrivnostna.
Meni se zdi to sicer prehitro, ampak sama še nisem bila v tej situaciji, imam sicer fanta že 7 let in če bi zdaj končala, si ne predstavljam, da bi bila tako hitro z drugim, ampak ko si v taki situaciji, je seveda drugače, zato ti iz osebnih izkušenj ne morem svetovati.
Če ti je tako, kot je trenutno, fajn, pa če je fajn tudi njemu, pa če ga nimaš samo zato, ker rabiš nekoga ob sebi, ker si se navadila moške bližine, pa če ga nimaš samo za tolažbo, ne vidim razloga za zadržke :) Uživajta in predvsem ne obremenjuj se.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 26. Avg. 2008 22:36

Hvala, punce, za vaša mnenja in nasvete. Tudi jaz sem zmeraj prej mislila, da ne bom molga dolgo, če grema narazen, ljubiti oz imeti nekoga rada. Ampak, glede na to, da sva si bila z bivšim fantom od januarja popolna tujca, da nisma seksala od januarja, junija pa sma šla narazen, da se niti pogovarjala nisma, ampak samo kregala, mislim, da sem ga prebolela med samim razdorom najine veze. On, bivši, baje tudi že ima drugo. Ne punce, pač pa prijateljico. Če mu je prav, pa jo naj definira tako. V glavnem, skušala bom se ne ozirati na druge, kajti ta novi fant mi res stoji ob strani. In vem, da je vreden zaupanja.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 26. Avg. 2008 22:51

Jaz rad stvari obrnem na glavo, je potem lažje razmišljati...
Prehitevaš sama sebe ali zaostajaš sama za sabo?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 26. Avg. 2008 23:19

Razlagalka napisal/-a:Hvala, punce, za vaša mnenja in nasvete. Tudi jaz sem zmeraj prej mislila, da ne bom molga dolgo, če grema narazen, ljubiti oz imeti nekoga rada. Ampak, glede na to, da sva si bila z bivšim fantom od januarja popolna tujca, da nisma seksala od januarja, junija pa sma šla narazen, da se niti pogovarjala nisma, ampak samo kregala, mislim, da sem ga prebolela med samim razdorom najine veze. On, bivši, baje tudi že ima drugo. Ne punce, pač pa prijateljico. Če mu je prav, pa jo naj definira tako. V glavnem, skušala bom se ne ozirati na druge, kajti ta novi fant mi res stoji ob strani. In vem, da je vreden zaupanja.

Ah to naj te nič ne skrbi, kaj bojo drugi mislli al pa rekli.. ti pri sebi veš kaj počneš in zakaj to počneš in da ni s tem nič narobe.. to je pa itak najbolj pomembno.. prijatelji te najbrž ne bodo obsojali, ko približno poznajo situacijo, fant sploh ne.. za druge naj ti bo pa preprosto vseeno.. vso srečo vama želim ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov