Preživnina ločenih staršev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej brez problema priznam, da malce fovšije vmes (in se nebi branila denarja seveda) Ampak sem glede družine v preveč fucked up situaciji, da bi to zahtevala od očeta in ni vredno stranskih posledic.
Ok, dovolj OT.
Ok, dovolj OT.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Uradno, na papirju 145 eur.
Realno pa veliko več, saj drugače ne bi mogla študirati, ma kaj študirati, še jesti ne.
Itak pa je moj tata tak, da bi mi zadnji euro dal iz denarnice, ga moram večkrat prepričevat da ne rabim in da imam in naj raje ima zase - zlati tatko
Žal pa poznam veliko takih kvazi očetov, ki še tistega kar je na papirju ne dajo.
Realno pa veliko več, saj drugače ne bi mogla študirati, ma kaj študirati, še jesti ne.
Itak pa je moj tata tak, da bi mi zadnji euro dal iz denarnice, ga moram večkrat prepričevat da ne rabim in da imam in naj raje ima zase - zlati tatko
Žal pa poznam veliko takih kvazi očetov, ki še tistega kar je na papirju ne dajo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov