Praznovanje rojstnega dneva- single birthday party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
zanima me sledeče kakšno maste mnennje o "SBP" krajšano...
zakaj glede na to da se sam približujem 30 let sem pomislil, da za spremembo od standardnih praznovanj oz. žuranj naredim neki drugače... povabim samo tiste kolegice ki so trenutno samske "saj tudi sam sem".... seveda pridejo tudi "kolegi in kolegice recimo najbolj tesni, da bo vsaj nekdo me možnost ne "
sam vsaj tisto noč ali dan kakorkoli bi rad da se vrti mal drugače pač zabava...
"seveda vabljeni pari ob pogoju da pripeljejo tudi kolegico recimo temu kot flayer "
"ostali pa bi prišli drugače na vrsto ali prazovali oz. nazdravili " da me ne razumete slabo da ostali niso vabljeni sam ne za ta dogodek če tako rečemo"
vrjetno enim se zdi smotano drugim ne meni se zdi dober način spoznavat folk, pa vse...
Naslov sem ti preimenovala in napisala z majhnimi črkami. ..Evelyn..
zakaj glede na to da se sam približujem 30 let sem pomislil, da za spremembo od standardnih praznovanj oz. žuranj naredim neki drugače... povabim samo tiste kolegice ki so trenutno samske "saj tudi sam sem".... seveda pridejo tudi "kolegi in kolegice recimo najbolj tesni, da bo vsaj nekdo me možnost ne "
sam vsaj tisto noč ali dan kakorkoli bi rad da se vrti mal drugače pač zabava...
"seveda vabljeni pari ob pogoju da pripeljejo tudi kolegico recimo temu kot flayer "
"ostali pa bi prišli drugače na vrsto ali prazovali oz. nazdravili " da me ne razumete slabo da ostali niso vabljeni sam ne za ta dogodek če tako rečemo"
vrjetno enim se zdi smotano drugim ne meni se zdi dober način spoznavat folk, pa vse...
Naslov sem ti preimenovala in napisala z majhnimi črkami. ..Evelyn..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se strinjam s claire, RD je pač RD, za bližnje, vseeno v kakšni konfiguraciji; tematski žur, singles party, pa naredi ali kdaj kasneje ali pa pobrski po netu, vem, da že obstajajo taki žuri.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
30let pa takšen "zmazek" od posta
se pa strinjam s predhodnicami, če že, to naredi kdaj drugič, ne pa za RD
se pa strinjam s predhodnicami, če že, to naredi kdaj drugič, ne pa za RD
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Meni je ta ideja čisto mimo. Nikoli ne bi prišla na eno praznovanje ali kakršenkoli dogodek kjer je očitno, da je edina poanta dogodka ta, da bom nekomu na voljo za morebitno parčkanje.
Zadnjič spremenil *Lani*, dne 31. Mar. 2013 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Je res, da je lažje spoznavat kolege od kolegov itd. ampak jaz bi vseeno raj to mela za kak drug dogodek oz. kar tako organiziraš žur pa naj vsak pripelje še svoje kolege/kolegice in potem je tam vsaj 10 ljudi, ki jih ne poznaš in ki s5 imajo prijatelje/kolege itd. Ne bi pa jaz poudarjala, da morajo pripeljat samo samske kolege/kolegice ker mi ta način ni preveč všeč...potem se raje prijavi na katerega od dogodkov/žurov za samske, ki jih je zadnje čase cel kup.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
White_Widow napisal/-a:30let pa takšen "zmazek" od posta
To je bilo prvo, na kar sem pomislila, ko sem brala njegov post.
Drugače pa mi to deluje tak ameriški sistem žurke za rojstni dan. Tam so vsi povabljeni k vsakemu ali pa se povabijo kar sami. Meni se to zdi boljša ideja pri žuru, ki ni organiziran za rojstni dan, pač pa prav v ta namen. Taka zadeva pa se je že marsikje realizirala. Drugače pa, čeprav sem samska, me takšna organizirana srečanja ne mikajo. Vse smrdi po obupu, sliši pa se tiktakanje biološke ure.
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
Tamala_mrha napisal/-a:White_Widow napisal/-a:30let pa takšen "zmazek" od posta
To je bilo prvo, na kar sem pomislila, ko sem brala njegov post.
Drugače pa mi to deluje tak ameriški sistem žurke za rojstni dan. Tam so vsi povabljeni k vsakemu ali pa se povabijo kar sami. Meni se to zdi boljša ideja pri žuru, ki ni organiziran za rojstni dan, pač pa prav v ta namen. Taka zadeva pa se je že marsikje realizirala. Drugače pa, čeprav sem samska, me takšna organizirana srečanja ne mikajo. Vse smrdi po obupu, sliši pa se tiktakanje biološke ure.
ni že 30 bo pa.... pustimo biološko uro naj tik taka saj vsakemu sam dan danes spoznat kje koga je slabše kot loterija ..
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov