Praznovanje in obdarovanje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Makedonsko - srbska mešanica
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Pri nas se nikoli nismo obdarovali za božič, novo leto ali pa kak drug praznik. Ta cela štala okrog daril mi je totalno mimo in če bi mi nekdo hotel dati darilo za novo leto, niti nevem kako bi odreagiral.... Pri nas je od vedno miklavž prinesel mlajšim kako igračo in kakega parklja, starejšim pa kako buteljko, nekaj robcev in parklja, to je pa to...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz dam natanko 0 na cerkvene običaje, dam pa zato veliko na okraševanje, ker mi je december zato še posebej pri srcu. In kako potem to izgleda pri nama - že z decembrom okrasim smrekico, napopam lučke. Za Miklavža moj prinese darilo (ker pri njih ni ponavadi božiček nosil), za božič jih zrihtam jaz (ker pri nas ponavadi ni miklavž nosil).
Za božične praznike greva en dan k enim staršem, en dan k drugim staršem, letos, sicer bomo to združili (ker je praznik na vikedn) in bodo obojni prišli k nama (da mava potem nedeljo fraj).
Zakaj potem praznujemo božič, kljub temu, da nisva verna - to je za naju družinski praznik in ker je vse okrašeno ter po možnosti še lepo zasneženo ima en poseben čar. Okrasitev po stanovanju pospravim šele enkrat konec januarja, ko se mi da.
Drugih praznikov na tak način ne praznujemo, se pa večkrat čez leto vidimo s starši, recimo da k vsakemu prideva vsaj enkrat na dva meseca, če ne že prej, če je ravno še kakšna priložnost vmes.
Za božične praznike greva en dan k enim staršem, en dan k drugim staršem, letos, sicer bomo to združili (ker je praznik na vikedn) in bodo obojni prišli k nama (da mava potem nedeljo fraj).
Zakaj potem praznujemo božič, kljub temu, da nisva verna - to je za naju družinski praznik in ker je vse okrašeno ter po možnosti še lepo zasneženo ima en poseben čar. Okrasitev po stanovanju pospravim šele enkrat konec januarja, ko se mi da.
Drugih praznikov na tak način ne praznujemo, se pa večkrat čez leto vidimo s starši, recimo da k vsakemu prideva vsaj enkrat na dva meseca, če ne že prej, če je ravno še kakšna priložnost vmes.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov