prazniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
,,,
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 27. Dec. 2011 1:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Ko sem ze 2x al pa celo mogoce 3x napisala, da kakor pac komu pase in da so navade razlicne, si ti spet in spet pisala, da to je pa tebi cudno. Ok I get it in se mi ne da vec iste stvari pisat in razlagat zakaj je pa meni cisto normalno. Tko da ja, what sirova said.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Nisi odgovorila na vprašanje. Se zgražam, al gre teb v nos, ker nisem istga mnenja? Oziroma ker svoje mnenje večkrat povem, a očitno še premalokrat, ker nekateri ga še zdej niste dojel. Te je kdo prosil za obrazložitev, kako ti je lahko normalno? Spet sem spregledala.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Cesa nismo dojel? To, da je tvoje mnenje drugacno od mojega mislim, da je vsem jasno, ker si ob vsaki moji izjavi morala poudarit, da pri tebi bi bilo pa cisto drugace (niti mi ni jasno, kaj tako pomembnega je v tvojem mnenju, da ga moramo dojet). Ko sem napisala, da so me obiskali, si morala obrazlozit, da tebe pa tvoji ze ne bi obiskovali, ampak, da bi ti njih, ceprav to sploh ni glavna tema te debate. Mah sej nima veze; mi je prav bedno, da se vsaka tema, kjer so nasprotujoca mnenja, sprevrze v prerekanje in dokazovanje in citiranje, kaj je kdo rekel in cesa ni rekel. Jaz se ne grem tega, tako da tudi ne mislim citatov po temi iskat. Ampak da ti odgovorim na vprasanje (ce ze moram), poglej svoj prvi post za mojim v tej temi (oziroma prvi stavek v njem); tam si se zgrazala, ces da tebi je to neumno). Zdej pa zakljucujem tole, ker se mi ne da pogovarjat na ta nacin, ki je dalec od konstruktivne debate.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ne, da se mi zdi to neumno. Če stavka ne vzameš iz konteksta, lahko razbereš, da ni neumen tisti, ki to dela, ampak da mi taka "kompenzacija" ne bi pomenila kaj dosti.
Like...neumno mi je dati 100 eurov za hlače. Ne, niso neumni tisti, ki dajo 100 eurov za hlače, jst ne bi dala, ker se mi zdi predrago. Niso neumni tisti, ki jedo pri prijateljevih sorodnikih, jaz ne bi, ker v tem ne vidim pointa.
Ti nisi dojela. In ne vem, kaj hočeš od mene. Da napišem, da se mi ne zdi čudno? Da tako bi tudi jst naredila? Bi se mogla zlagat, da če bi živela v ameriki, bi družina hodila h men na obiske? Pač ne bi. Bi rajši jst tja. Če te zato obsojam, tud prav.
O ponavljanju pa tole - niso bili vsi posti tebi namenjeni, en je bil za Julijo, drugi za Dot itd. Pač, več ljudi sodeluje in kaj je treba večkrat povedat. Če ti je težko brat, pač ne beri, ne pa men sikat, da ne smem tok postov pisat, al pa da se mi ne sme zdet čudno.
Like...neumno mi je dati 100 eurov za hlače. Ne, niso neumni tisti, ki dajo 100 eurov za hlače, jst ne bi dala, ker se mi zdi predrago. Niso neumni tisti, ki jedo pri prijateljevih sorodnikih, jaz ne bi, ker v tem ne vidim pointa.
Ti nisi dojela. In ne vem, kaj hočeš od mene. Da napišem, da se mi ne zdi čudno? Da tako bi tudi jst naredila? Bi se mogla zlagat, da če bi živela v ameriki, bi družina hodila h men na obiske? Pač ne bi. Bi rajši jst tja. Če te zato obsojam, tud prav.
O ponavljanju pa tole - niso bili vsi posti tebi namenjeni, en je bil za Julijo, drugi za Dot itd. Pač, več ljudi sodeluje in kaj je treba večkrat povedat. Če ti je težko brat, pač ne beri, ne pa men sikat, da ne smem tok postov pisat, al pa da se mi ne sme zdet čudno.
-
...
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 27. Dec. 2011 1:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Ne, mojga sem se losala iz drugega razloga.
In poznam razliko med dildotom in vibratorjem, sam vsem rečem dildo. Pa še krajš je za natipkat
Sirova in ostali, naučte se sprejemat mnenja. Če se mi zdi določena stvar čudna, je pač to zato, ker imam o njej tako mnenje, ni razlog v želji po obsojanju, moji zagrenjenosti, ločitvi, pomanjkanju kurcev ipd. Tako mislim. Ni treba iskat razlogov zakaj, dost je, da to sprejmete. Bodo lažje debate.
In poznam razliko med dildotom in vibratorjem, sam vsem rečem dildo. Pa še krajš je za natipkat
Sirova in ostali, naučte se sprejemat mnenja. Če se mi zdi določena stvar čudna, je pač to zato, ker imam o njej tako mnenje, ni razlog v želji po obsojanju, moji zagrenjenosti, ločitvi, pomanjkanju kurcev ipd. Tako mislim. Ni treba iskat razlogov zakaj, dost je, da to sprejmete. Bodo lažje debate.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
barbie_girl_85 napisal/-a:ČE bi živela v Ameriki, in če bi mi služba to dopuščala, bi domov hodila nekje prvi teden decembra, bila tle za miklavža, božička in novo leto, potem pa po 7. januarju - drugem božiču, domov. Bi ubila kar nekaj muh na en mah.
kaj pa bajram?
-
Ne praznujem bajrama, niti ne vem, kdaj je. Sem pravoslavne vere. In ja, praznujem oba božiča.
-
In to direktno.......bravo (to cenim)
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je božič na splošno lušten praznik, rada okrašujem, pečem, postavljam jaslice, smreko itd...rada se ukvarjam s tem kaj bom komu podarila (deodorant in lipgloss se mi pač zdita slabše kot podariti nič)...ampak iz meni neznanega razloga sem te praznike tečna da bi najraje sama sebe v rit brcnila (mogoče pomanjkanje zime, sej ubistvu je vzdušje čist aprilsko letos.. )
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov