Pravi, da ne more bit več z mano

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 06. Jun. 2008 15:04

Heh... Naj ti Boris analizira kako je z čustvi, ki jih čustiš do najboljšega ampak res najboljšega prijatla, s katerim začneta pole spletat gnezdo. Pa ti bo po mojem obrazložo, da ženski možgani vse skupaj malo drugače dojemajo kot moški in da si se ti zalubla v njega, ker je pač bil zmiri na mestu, pa te je pošteko, pa ti je pokazo čustva, pa te je razumel pa (sj vemo, na kaj palijo babnce), njemu si pa tut bla verjetno sprva ql, nakar je pa ugotovil, da si bla ql samo kot kolegica, kot njegova ženska pač bl tak...

Anyway... Go on... Vodna gladina se veča, ribe sicer poginjajo, ma upanje ostaja :D .
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Laško

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 06. Jun. 2008 19:46

@all: Hvala vam vsem za odgovore, da ste se potrudl, prebral zgodbo in jo iskreno komentiral! Rada bi pa odgovorila še nekaterim posameznikom... :hearts: :bussi:

@iluzija: Ja, sem se vprašala in kot sem pred kratkim zvedla od tistih, ki so še nekak obdržal stike z mano(pretežno fanti), je blo to predvsem zard nekiga butastga ljubosumja večine sošolk, ki so misnale, da sem postala nevemkaka manekenka, medtem ko sem bla sam večkrat kot hostesa slikana v revijah! Mislim, totalno mim, še posebi, ker jim niti nikol nisem povedala, ne da bi se še hvalila! :gruebel: Verjamem pa in tud priznavam, da je blo dost zard fanta! Itak sem se JZ oddaljila in se ne več tak družla, kar je bla moja napaka, sam da poslušajo eno kozo, k jim tvezi laži in pol nočjo izvedit resnico..?! Verjem mi, da lahk ena oseba(še posebi ker je odličnjakinja, vsem vedno pomaga in je zato priljubljena) obrne cel razred!

In tudi s fantom sem se velik pogovarjala(že nasploh sem oseba, ki hoče vse razčistit in sem se res trudla) ampak on je pa ravno nasprotje. Tak sem vedno jz dve ure govorila, on me je pa gledu...pa ni tak, da mu ne bi dala možnosti, sj sm ga sprašvala kaj on misli, naj mi že prosim pove itd.!
Dopuščam tud možnost, da je razlog rezanje...sam se mi zdi bolj mal verjetn, ker se je to v zadnjem času dogajal vedno manj in se o tem tud pogovarjala nisva. Glede banalnih razlogov pa...vidiš ravno zato, ker so tak neverjetni, mi je težk verjet in zato še težji pozabit in ga kr pustit! Si predstavlaš? :(

@urša*: Maš čist prav, zatiskam si jih, ker bi rada lepšo resnico in vem, da bom mogla na to pozabit, ker je nemogoče...ampak je težk, sj vse veste :roll: Hvala ti, se bom čuvala!

@*little girl*: Vse ste se zapičle v to temo glede frendic, hehe! Sem našla kako kolegico in tud kolega(bivše sošolce iz oš), sam bistvo tega, da sem napisala je blo, da vam hočem povedat, da nimam nobenga, ki mu tak zlo zaupam in tud, da je to verjetn en razlog za razpad zveze. Je nek problem, sam me ne muči to zj najbolj! Pa vseen hvala, mogoč bom našla tuki gor celo kakšno prjateljco! :razz:
Že višji gor vidiš, ko sem napisala, da se je z njim težko pogovarjat! Maš pa res, da sem se vedno jokala(ker mi je blo pač tak hudo) in ga prosla, naj se vrne k men, tak da bom zj poskusla brez tega, že sam da vidim, kak se bo odzval! Tudi, da me izkorišča so zakapčali moji možgani, a kaj ko duša ni in je šment, ko ga še kr ljubim!!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Jun. 2008 19:48

piši v temo za samske :D
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 06. Jun. 2008 20:06

@_vampirk´ca: Je pomemben nde?! Sj so že vsi rekl, sam on to nikakor noče priznat! Pikola, sj vidim, kak se obnaša do mene, ko je ona zraven!! Pa ko eno besedico rečem, me grdo pogleda! Razumem kak je odnos med sestro in bratom(morm priznat, da se mam za edinko, ampak mam polbrata, katerega nič ne vidim in komaj poznam) in tud ONA je njegova polsestra, a ma pač drugačen odnos z njo! Nikol tega nisem hotla razdret, ker vem, da je dober če se razumeta in mi je to tud lepo, ampak zakaj potem ona lahko tako vpliva, da naju razdre??!!to me boli...

@tjančii: Se ti zdi? 1.ga sploh ne zasledujem 2.pa je on isto vedno vedu, ka se dogaja z mano in pr men! Men se zdi, da pomeni zaupanje to, da lahko nekomu poveš(zaupaš!) kje si in s kom, ker nimaš kj skrivat! Zakaj smo si pa potem lahko tako intimni v postli al pa pri čem drugem? Če ti lepo pove, kaj se dogaja je velik boljš, kot pa da ti potem en beden kolega neki natvezi, kar se vbistvu sploh ni zgodil, ampak itak ti pomisliš, da bi lahk blo res, ker ti fant sam ničesar ni omenu, kaj je delu takrat! Ne vem no, to se mi zdi logičn...

@electra*: Hvala ti, da razumeš kak se počutim, ker res ni enostavno in si vso stvar ne domišljam...

@Fracha: ja, glede staršev...sj se počasi res izboljšuje in tud ati je dojel, da nisem več njegova mala punčka!
Mislim, da bom upoštevala tvoj nasvet glede tega, da ga pustim čist na mir za dva tedna in vidim kaj bo, seveda če mi bo uspel...Hvala!
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 06. Jun. 2008 21:27

@kafrca: Bom poskusila vse tvoje nasvete, da res vidim pri čem sem!
Glede sestre...sem že večkrat pomisnala, da bi se kdaj pomenla z njo, sam me je mal tud strah(halo, ženska je 14let starejša) in že tak mi je antipatična, sploh pa si mislim, da bi on pol čist zablokiru, ker mu ne bi blo všeč, da kao zj še njej težim! Bom premisnala... Vem pa, da to ni nikol fajn, ker je vendar njegova sestra in bi jo mogla sprejet, če hočm njega! Sj se vsega tega zavedam, sam pol si vedn postavlam vprašanje, zaka pa ona ne more nrdit prvega koraka, sj je vendar starejša pa bolj izkušena! Pa tud za brata bi mogla želet najboljš in ga ne ščuvat proti punci ampak mu pomagat premagat težave!...

@Maudisa: HVALA! Hvala, da me razumeš in hvala, da si povedala točno to, kar si potihem mislim, ampak še nisem tako močna, da bi naredila! S takimi spodbudnimi besedami mi bo ziher uspel! :blume: :bussi:

@*little girl*: Še enkrat HVALA tudi tebi! :bussi:

@kikiriki: Težji rečit, kot nrdit, sj veš! Lahko si pa poskusni zajček! :razz: (joke)

@Tonja: Am...mal narobe si razumela vse skup! On se je že davno nazaj zaljubu v mene in se na vso moč trudil, da bi me osvojil! Verjem, da sem mu bla kot ženska/punca zlo "kul" in je bil nor name! :ja:

@marypa: Zaka že?!? Tole je blo popolnoma OT! :?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 06. Jun. 2008 21:44

Yulia napisal/-a:@kafrca: Bom poskusila vse tvoje nasvete, da res vidim pri čem sem!
Glede sestre...sem že večkrat pomisnala, da bi se kdaj pomenla z njo, sam me je mal tud strah(halo, ženska je 14let starejša) in že tak mi je antipatična, sploh pa si mislim, da bi on pol čist zablokiru, ker mu ne bi blo všeč, da kao zj še njej težim! Bom premisnala... Vem pa, da to ni nikol fajn, ker je vendar njegova sestra in bi jo mogla sprejet, če hočm njega! Sj se vsega tega zavedam, sam pol si vedn postavlam vprašanje, zaka pa ona ne more nrdit prvega koraka, sj je vendar starejša pa bolj izkušena! Pa tud za brata bi mogla želet najboljš in ga ne ščuvat proti punci ampak mu pomagat premagat težave!...

mogoč pa ona isto misli o teb :) ... in smo u začaranem krogu :)
probaj, poskusit ni greh, pa probi tak da on ne bo vedu ... mogoč se zdi antipatična, lahk pa da je ful uredu punca, kaj pa veš :)

itak d ti bo šlo :) ... in res poskusi si najdit družbo, punce za tvjo družbo, zdiš se prijetna, ni vrag da nebi blo kje kake punce :) ... mogoče sam ti misliš d ni nobenega ubistvu bi ti pa drugi radi pomagal? a je kej an tem?

nč premisli in upoštevaj, kar se ti zdi vredo probat :)

good luck :zustimm:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 07. Jun. 2008 10:20

Yulia napisal/-a:@iluzija: Ja, sem se vprašala in kot sem pred kratkim zvedla od tistih, ki so še nekak obdržal stike z mano(pretežno fanti), je blo to predvsem zard nekiga butastga ljubosumja večine sošolk, ki so misnale, da sem postala nevemkaka manekenka, medtem ko sem bla sam večkrat kot hostesa slikana v revijah! Mislim, totalno mim, še posebi, ker jim niti nikol nisem povedala, ne da bi se še hvalila! :gruebel: Verjamem pa in tud priznavam, da je blo dost zard fanta! Itak sem se JZ oddaljila in se ne več tak družla, kar je bla moja napaka, sam da poslušajo eno kozo, k jim tvezi laži in pol nočjo izvedit resnico..?! Verjem mi, da lahk ena oseba(še posebi ker je odličnjakinja, vsem vedno pomaga in je zato priljubljena) obrne cel razred!

In tudi s fantom sem se velik pogovarjala(že nasploh sem oseba, ki hoče vse razčistit in sem se res trudla) ampak on je pa ravno nasprotje. Tak sem vedno jz dve ure govorila, on me je pa gledu...pa ni tak, da mu ne bi dala možnosti, sj sm ga sprašvala kaj on misli, naj mi že prosim pove itd.!
Dopuščam tud možnost, da je razlog rezanje...sam se mi zdi bolj mal verjetn, ker se je to v zadnjem času dogajal vedno manj in se o tem tud pogovarjala nisva. Glede banalnih razlogov pa...vidiš ravno zato, ker so tak neverjetni, mi je težk verjet in zato še težji pozabit in ga kr pustit! Si predstavlaš? :(

Si predstavljam :ja: . Pomoje bi mene tudi čisto pretrgalo, da bi me moj potihozapustil, navedel nekaj banalnih razlogov - ne da bi jaz sploh vedela zanje oz. da bi sploh karkoli ogrožalo najino zvezo :? . No, upam, da z rezanjem ne boš spet zapadla nazaj. Probaj se pobrat. In res, osredotoči se na novo družbo, ki je daleč stran od te družbe... Bodi sprejemljiva za ostale. Kakor berem tvoje poste, se mi zdi, da ni prva stvar, ki jo potrebuješ ta fant, ampak novi ljudje, ki bodo prinesli malo svežine v tvoje življenje (oh, kako poetično povedano :D ).

:)
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 08. Jun. 2008 23:06

@kafrca: a to misliš glede tega, da bi jz mogla nrdit prvi korak al da sem ji tud antipatična?? Al pa, da si misli, da jz grdo govorim čez njo in jo hočm oddaljit od fanta/brata?? Ker to zadnje definitivno ne drži! Je mogoč res, da sm ga včasih vprašala, zaka se vsakdan čuje z njo(še posebi zj, ko sma se kregala), ampak sam zato, ker je vedn govoru, kulk ma preveč računa in da me zato ne bo več klicaru vsak dan...Kot sm že povedala, mi je v interesu, da se dobr razumeta, sam ti pač zard takih stvari ni glih čist vseen... No, sj se bom probala pogovorit z njo pa še z njim..! :roll:
...I hate how much I love you boy..how much I need you...
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 08. Jun. 2008 23:16

@iluzija: Hehe, si pravi poet! :D Jah, najbrž potrebujem nove ljudi, prijatle..kar si tud želim, zato bom delala na tem! Mogoče bom pa potem tud srečna v ljubezni... :freude:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 08. Jun. 2008 23:23

Yulia napisal/-a:@kafrca: a to misliš glede tega, da bi jz mogla nrdit prvi korak al da sem ji tud antipatična?? Al pa, da si misli, da jz grdo govorim čez njo in jo hočm oddaljit od fanta/brata?? Ker to zadnje definitivno ne drži! Je mogoč res, da sm ga včasih vprašala, zaka se vsakdan čuje z njo(še posebi zj, ko sma se kregala), ampak sam zato, ker je vedn govoru, kulk ma preveč računa in da me zato ne bo več klicaru vsak dan...Kot sm že povedala, mi je v interesu, da se dobr razumeta, sam ti pač zard takih stvari ni glih čist vseen... No, sj se bom probala pogovorit z njo pa še z njim..! :roll:

hja veš js mam dva brata in če gledam iz mojega stališča, mene bi skor svaka stvar zmotla na punci od njega, ker bi misla da me hoče od mojga brata oddaljit... pa ne d apriori mislim slabo o njej, ampak prej ko pr kaki kolegici, če veš kaj hočem rečt :) ...
mogoče ona res misli (podzavestno), da hočeš ti njega oddaljit... kakorkoli do sestre svojega fanta vedno z najnežnejšimi čustvi ;)

ja js mislim, da bi blo lepo če bi mogoč ti prva naredla kak korak do nje... nikol ne veš... zna zgleat čudna, sam povem ti da ni ponavad tak :) ... tak je tut od mojga tamalega brata punca misla, sam pol k sm jo nekam pelala, je ugotovila da to ni tak :)

anyway poskusi, mogoče ti je lahk tut prijateljica :) ... če pa ne bo šlo, jebiga poskusla si!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 08. Jun. 2008 23:27

kikiriki,tud tebe čaka vse to...
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yulia » 09. Jun. 2008 15:14

@kafrca: Vem, kaj hočeš rečt, sam lih tuki je poanta(kar si že prej napisala) obe si tak misliva in tak nastane problem! Ona ga hoče zaščitit, da ga punca ne bi prizadela...jz pa se bojim, da bi me zato zapustil(kar se je očitno zgodil :( ) in si ne želim, da bi ji bil tak blizu! Vem, začaran krog...pa pikola ni vraga, da se to ne bi dal nekok zrihtat :? Zaka se mi zdi, da se v današnjem času noben noče pogovarjat o stvareh in sklepat kompromise, da bi blo vsem lepo..ne pa kar zamahnat z roko in rečit, ne lub se mi zj ukvarjat s tem!?! A sm mogoč jz iz Nemčije navajena drgač al je res večina Slovencev zaprtih vase..?! :/
Človek mi res velik pomeni in ga ne bi rada kr pustila... :nein:
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 09. Jun. 2008 15:41

Sm opazla,da ti fant res velik pomen,sam ti morš sama seb še več pomenit.Sama sebe morš met bolj rada,pa se met na prvem mestu,kr če se ne boš mela,potem tud drugi ne bodo čutl spoštovanja do tebe.Tak pa ve,da te lahk takoj nazaj dobi in se ne sekira.Lej, poskusi it naprej,deli na seb,trdu se da boš šolo nrdila,pa da boš na sebe ponosna.Pol boš pa ugotovila,da si tud ti zaslužiš nekoga,ki te bo spoštoval in mel rad.
Sej vem,da je to dolgotrajen postopek in da traja in traja,sam se obrestuje.Enkrat mi je ene rekla,da morš včasih vse porušt,do temeljev.Potem pa začet spet gradit na novih temeljih in uporabit vse prejšnje izkušnje. :D :zustimm:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 09. Jun. 2008 16:32

Yulia napisal/-a:@kafrca: Vem, kaj hočeš rečt, sam lih tuki je poanta(kar si že prej napisala) obe si tak misliva in tak nastane problem! Ona ga hoče zaščitit, da ga punca ne bi prizadela...jz pa se bojim, da bi me zato zapustil(kar se je očitno zgodil :( ) in si ne želim, da bi ji bil tak blizu! Vem, začaran krog...pa pikola ni vraga, da se to ne bi dal nekok zrihtat :? Zaka se mi zdi, da se v današnjem času noben noče pogovarjat o stvareh in sklepat kompromise, da bi blo vsem lepo..ne pa kar zamahnat z roko in rečit, ne lub se mi zj ukvarjat s tem!?! A sm mogoč jz iz Nemčije navajena drgač al je res večina Slovencev zaprtih vase..?! :/
Človek mi res velik pomeni in ga ne bi rada kr pustila... :nein:

veš kak je s sestro, to so pač taka posebna čustva, navezan je na njo pa to ... kar pa logično, ni razlog, da bi zdej kr tebe pustil... lahk da sam ne ve, ka točn bi rad in je pol to, da nimaš takih odnosov s sestro al pa kej še sam pika na i...
lej js bi res poskusla vsaj vprašat njo kako mnenje ma o teb al pa neki ...
njega bi pa prosla za prave razloge, ker očitno to niso ...

kompromise pa sklepaš sam takrat k maš osebo rad ...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Jun. 2008 17:24

Yulia napisal/-a:@marypa: Zaka že?!? Tole je blo popolnoma OT! :?

Ja a si samsko nepovratna v isto zvezo al nisi? :D Tam jamrajo o takih zvezah.
Če te je odpisal, te je ane. :roll: Dejstvo, sm še sprijaznit se morš s tem.. kar je pa sm tvoj problem, ne več njegov.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]