Prava ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 07. Sep. 2008 18:56

Mene pa nihče ne bo prepričal, da ni mogoče živet "filmske ljubezni", ker jo živim! :D

Čisto vsak si lahko naredi svojo lastno dramo, triler, komedijo ... Samo skombinirat mora malo z resničnim življenjem (oz. upoštevat še to, da imajo tudi drugi svoje zgodbe in se povezat z njimi).
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2007
Kraj: SpaCe

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 07. Sep. 2008 19:44

Sem imela 1x tako zvezo, ko v telenoveli resss

spoznala sva se na najbol nepričakovano-smešen način in on se je zaljubil vame. in ker seveda jaz nisem bila zaljubljena, sem bila jaz tista, ki se je z vsakim dnem, ko sva začela hodit bolj zagledala vanj in ga imela vedno bolj rada in po pol leta so bila moja čustva do njega tako močna,da katastrofa. Vsa zaljubljena, najbolša, kdor naja je videl" vidva sta čist za skupaj, joj kok sta sladka, nas zanima kaki bodo vajini froci,,itd "
Vedno zajbancija,druženje z najinimi ubistvu bol nejgovimi kolegi/cami, ... problem je bila samo najina skupna kolegica, ki je bila vedno zraven tudi, ko sva hotela biti sama...in kar sem jaz povedala njej je ona njemu in obratno..vendar smo tudi to rešili
potem je bilo poletje, ki je bilo res pika na i najini zvezi...
in nato kar naenkrat ignor z njegove strani in zveza se je brez kako in zakaj enostavno "končala".Poo dolgem času, ko ga jaz prebolim in začnem z življenjem naprej se čudežno prikaže in želi pogovor.seveda je debata tekla o najini zvezi in o njegovi največji napaki, kako da je lahko pustil tako punco, ki bi za njo dal vse...itd itd...le izvem zakaj je naredil kar je naredil..tisti dan sva bila skupaj in nato spet ne duha ne sluha.Zopet pridem k sebi in življenjem grem naprej, ko se situacija ponovi in nato šeenkrat, kjer mi pove, da so za vse krivi kolegi, ki so mu dobesedno "spral možgane" s tem, da je premlad za resne zveze, da jaz nisem za nikamor, kako mora imet tako žensko, če bi lahko imel vsak vikend po 3 najhujše babe in da je copata...in še in še. Spet sva padla v objem in ljubčki, kot prej..
Na koncu se mi je zjokal, češ kako je bil lahko tako neumen in jim je podlegel, da mu še zmeraj pomenim največ in da je prepričan, da še dolgo ne bo spoznal tako vredu osebe kot sem jaz...in nikoli ne bo spoznal osebe na tak način kot je mene, da je bilo to najlepše v njegovem življenju in oh in sploh in bla bla bla...
hotel je da začneva počasii znova, se ne ozirava nazaj in na mnjenje kolegov, da bova sama in tko naprej...takrat sem imela pa tega dosti in sem tudi jaz povedala da se z vsem strinjam, da sem počaščena da tako misli, ampak enostavno nemorem se skoz vračati nazaj, ko pa sem šla z življenjem že 3x naprej in želim da tako ostane.
vse to se je dogajal v 4 letih...zdej je minilo že eno leto od nazadnje...in kar se s to najino kolegico slišem, ji skoz omenja, da so bli tisto ko smo se družili in ko sva bila midva skupaj najepši časi in neponovljivi, kako sem, in da me nebo nikol pozabu...
zdej sem recimo, da končno našla svojim mir pred njem in se zopet vsa zaljubljena v osebo, ki ta to še neve:P:P

in tko ko je rekla ena pred mano, ko zdaj gledam nazaj je bila vse skupaj katastrofa:D kar je bilo je bilo, vse to doživetje ti vstane v spominu...vendar živlene gre naprej in mi z njemu:D in na to(razen v izrednih razmerah) niti ne pomislm več:P
_- I don`t play your rules I make my own -_
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2007
Kraj: SpaCe

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 07. Sep. 2008 19:53

Sem kar prekopirala:D "Men to predstavlja dva, par, ki delujeta kot eno, še vedno pa imata svojo svobodo. Pokažeta si naklonjenost, prepire in prepirčke, težave in težavice rešujeta na miren način" ja tako je bilo in še vedno je tako, kot da bova v življenju še kdaj prišla skupaj
in če bi bil to DEJANSKO film ali nadeljevanka bi midva ZAGOTOVO prišla skupaj, vsa srečna, da sva se našla in hrepenela en po drugem itd itd..in po nama bi lahko posnel film:D
ker pa sem se jaz tako moćno borila, da vse skupaj pretrgam in pozabim, mislim, da temu ne bo tako, ker se mi tip enostavno gnusi:D res če bi ga zdej vidla bi imela mehka kolena in ubenem nagnusen občutek kako sem s takim tipom sploh lahko bila..je pa vseen oseba, ki je imela(malenskost še ima) velik pomen v mojem življenu

DOST DOST bo:P

sorry jaz sem zgoraj kar napisala svojo zgodbo:D tipka se mi;)
_- I don`t play your rules I make my own -_
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 07. Sep. 2008 19:58

SpiCy napisal/-a:in če bi bil to DEJANSKO film ali nadeljevanka bi midva ZAGOTOVO prišla skupaj, vsa srečna, da sva se našla in hrepenela en po drugem itd itd..in po nama bi lahko posnel film:D

Pa saj ni nujno, da ima vsak film srečen konec. Vsak si ustvarja lastno življenjsko zgodbo pa čeprav ni nujno, da bo imele srečen konec. Trenutno sama zase mislim, da si pišem neverjetno ljubezensko zgodbo, ampak kaj pa vem, če bo ta zgodba imela srečen konec. Kakorkoli se bo razpletlo, trenutno cenim vsak najin moment (vsak del najine epizode :D ) pa če je malo bolj grenak ali pa sladek :) .
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 07. Sep. 2008 20:58

Mislim, da si vsak lahko ustvari "popolno" zivljenje..tudi glede ljubezenske zveze mislim podobno.tako kot si bosta s partnerjem ustvarila, tako zvezo bosta imela, in taksno zivljenje bosta zivela.. Nihce mi ne bo rekel, da srecna zveza ne more obstajat drugje, kot pa le v filmu...to sem tudi js mislila nekaj casa..dokler nisem spoznala sedanjega tipa in sedanjega zivljenja, ki ga zivim tako kot sem si ga vedno zelela.. imava zvezo v kateri je polno ljubezni, zaupanja, privlacnosti, spotovanja, spodbujanja..skratka vsega dovolj, kar je potrebno za zvezo, v kateri je polno smeha, ljubezni, na trenutke tudi nekaj tezkih trenutkov, ki jih ljubezen slej ali prej prekrije...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov