Povprečni Janez ali sexy stalker Žan?To je sedaj vprašanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Če že, je do ene mere to družbeni problem, ostalo mora pa tudi posameznik kaj individualno pomigati- spremeniti,se prilagoditi, pri sebi.
Saj večina ljudi gre skozi obdobje v času odraščanja, ko ni zadovoljna s svojim videzom, zgleda da se to pr enih tipih malo zavleče.
Saj večina ljudi gre skozi obdobje v času odraščanja, ko ni zadovoljna s svojim videzom, zgleda da se to pr enih tipih malo zavleče.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Meni sta oba všeč ampak, če moški lepo pride in plača pijačo tudi moji kolegici... se pogovarja z obema in tako dalje mi je dosti bolj simaptičen ne vem no me odbije, če kdo pride pa kot, da sem sama tam... ali obratno, sploh, če sva samo dve in pride en sam do naju ))
Drugače pa čisto nerealen filmček, ki se dela norca ravno iz takih kot si ti Bunk.
Drugače pa čisto nerealen filmček, ki se dela norca ravno iz takih kot si ti Bunk.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Meni se zdi predvsem pomembna izvirnost in sproščenost v pristopu, pa da zna fant ocenit situacijo, bit malo humoren ... tovrstni tipi, kot je ta drugi se mi zdijo tako poniževalni, da mi je baš vseeno, kako je videt, deluje odbijajoče.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Js sploh ne vem kakšno avtoriteto misliš, da imaš, da po forumu pisariš o teh žensko-moških zblojenih teorijah in trosiš te neosnovane ideje, ko pa sam očitno sploh nimaš nobenih na realnosti osnovanih in omembe vrednih izkušenj z ženskami in zvezami?
Eni ljudje si prav zgradite neko svojo realnost na podlagi vaših trdno zasidranih idej, saj ni čudno, da potem ves svet vidite skozi svoje zamegljene leče. Hint: mogoče ni problem v ženskah in njihovih kriterijih ampak v tebi.
Eni ljudje si prav zgradite neko svojo realnost na podlagi vaših trdno zasidranih idej, saj ni čudno, da potem ves svet vidite skozi svoje zamegljene leče. Hint: mogoče ni problem v ženskah in njihovih kriterijih ampak v tebi.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Bunk, v rit se zaleti. Dokler misliš, da se da 7 milijard ljudi spravit v tri skupine (''pičke'', ''alfa moški'', ''beta moški''), ti je čisto prav, da si samska jokica, ker si se ti sam odločil, da to hočeš bit.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma kaj napadalne, jaz(in verjamem da tudi ostale) sem samo napisala svoje mnenje z dobrim namenom,ne zato da bi napadala,ker očitno ta Bunk dojema ljudi in odnose zelo napačno. Če nima videza nekega top šit manekena(al na karkoli že cilja),mogoče res ne bo nek plehki jebač,še zdaleč pa to ne pomeni,da ne more vzpostavit normalnega,zadovoljujočega odnosa z nasprotnim spolom.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov