Potrebujem nasvet glede punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:02

pa sej zato mi pomaga vaše mišljenje, ker mi ni vseeno...če bi mi blo, se verjetno nebi javu tukaj, kaj misliš?
a ti, namesto, da bi bla razumevajoča vsaj malo, ne, moraš takoj začet, da kako smo vsi isti, da kako pišemo iste objave in vse...in kdo je pa sploh reku da sem takoj skenslal tvoje mišljenje oz od ostalih? Misliš da meni ne gre to po glavi, da se zajebava z mano samo?? Verjemi da gre in da sem jo tudi vprašal če se, in sem vedno dobu negativen odgovor na to...

samo s tabo bi se pa res dalo pošteno skregat :) nimam pa namena ;)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 03. Maj. 2010 18:03

Opažam, da se vedno več ljudem zadnje čase blede, pa nevem ali je za to kriva naša vlada , ki nas bo spravila v pogubo, ali pa kakšni zahrbtni naravni pojavi? :eek: :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Maj. 2010 18:05

A nisi opazil, da se ne kregam ampak podajam svoje mnenje?
Jah normalno da ti punca ne bo rekla, veš ti, ko drug ne more, si ti dobra rezerva...Glede razumevanja pa-kako bi pa naj bila razumevajoča?
Ko so pa to tako osnovne stvari....zlagala se ti je da gre spat, šla je pa z drugim.Mislim, kje pa je tukaj prostor za razumevanje?
The world is as you are.
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:10

emanuela napisal/-a:A nisi opazil, da se ne kregam ampak podajam svoje mnenje?
Jah normalno da ti punca ne bo rekla, veš ti, ko drug ne more, si ti dobra rezerva...Glede razumevanja pa-kako bi pa naj bila razumevajoča?
Ko so pa to tako osnovne stvari....zlagala se ti je da gre spat, šla je pa z drugim.Mislim, kje pa je tukaj prostor za razumevanje?

zlato moje, js to vse sprejmem, sam ti hočem povedat, da se da to tudi lepše povedat, ne pa začet napadat takoj da smo vsi isti...jebiga, js sm prvič v taki situaciji. Oprosti za teženje in smetenje po forumu :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Maj. 2010 18:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:12

Anja ^^ napisal/-a:Opažam, da se vedno več ljudem zadnje čase blede, pa nevem ali je za to kriva naša vlada , ki nas bo spravila v pogubo, ali pa kakšni zahrbtni naravni pojavi? :eek: :lol:

pa kdo bo kriv, če ne vlada? Slovenijo vodijo itak sami doktorji, Dr. Kučan, Dr. Drnovšek, zdej Dr. Turk, kot da je ludnica, sami doktorji na čelu...ni čudno
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 03. Maj. 2010 18:14

:lol:
sicer pa moje mnenje: kaj če bi ti punci lepo povedal, da tko več negre naprej in to enostavno sprejel, ali pa končal vse skupaj?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Maj. 2010 18:16

No, potem pa mi iskreno povej v čem se razlikuješ od ostalih s podobnim primerom?Izključno v tem, da vidiš da ni čisto vse ok in da mogoče ne misli vsega resno.
The world is as you are.
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:18

Anja ^^ napisal/-a::lol:
sicer pa moje mnenje: kaj če bi ti punci lepo povedal, da tko več negre naprej in to enostavno sprejel, ali pa končal vse skupaj?

kako le, nonstop mi pravi, da me noče zgubit, da jo je strah da me zgubi, da bi se rada zaljubla vame...a misliš da mi laže, čeprav je rekla da bo vedno iskrena do mene??
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Maj. 2010 18:20

Po sedmih mesecih zveze in ne vem kolikih mesecih dobivanja se že trikrat zaljubiš, če se.In če se ne takoj oz hitro, se nikakor ne kasneje...
No, drugače pa, saj, če je ona rekla da je iskrena, le zakaj ji ne bi verjel ane? :lol:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 03. Maj. 2010 18:21

Non stop ti pravi... Isto da bi ti sedaj jaz rekla, da si nenormalno lep, pa te še sploh videla nisem :wink: Pa mi verjameš, čeprav se tudi jaz še nikoli nisem zlagala?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 03. Maj. 2010 18:21

Dej tip, spravi se k sebi in si reči, da njenega sranja ne boš prenašal, ker ti tega ni treba. Mislim, kakim bučkam nasedaš:
In stalno ponavlja, da se z njim ne vidi, da ne bo trajalo, da ji itak ne more nič nudit, da jo ne briga za njega...samo da pa ne more tako hitro končat stvari z njim.

Rofl.
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:21

emanuela napisal/-a:No, potem pa mi iskreno povej v čem se razlikuješ od ostalih s podobnim primerom?Izključno v tem, da vidiš da ni čisto vse ok in da mogoče ne misli vsega resno.

nevem v čem se razlikujem od ostalih, ker nisem bral drugih objav...to je moja druga objava v enem letu, zato sem pa prišu sem v upanju da boste pomagali...sej tudi ste, ne rečem, vsi ste večinoma istega mnenja
_pianist_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _pianist_ » 03. Maj. 2010 18:22

emanuela napisal/-a:Po sedmih mesecih zveze in ne vem kolikih mesecih dobivanja se že trikrat zaljubiš, če se.In če se ne takoj oz hitro, se nikakor ne kasneje...
No, drugače pa, saj, če je ona rekla da je iskrena, le zakaj ji ne bi verjel ane? :lol:

volimo sarkazem ha? ;)
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 03. Maj. 2010 18:24

tmis_ si dosti na skype? :D

_pianist_ in kaj pričakuješ od punce? Da bo vedno še z enim okoli hodila, tebi pa govorila, da si njena ljubezen ipd..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov