Porod

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Dec. 2010 13:40

To je res, ampak ni nam vsem da bi to prestajali s svojimi otroci (vsaj zaenkrat ne). V tem je finta.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 20. Dec. 2010 14:37

pisati tle kako so otroci tečni, se derejo, kričijo je tako nezrelo da ne morem verjet. Otrok je takšen kot ga vzgojiš. Dojenček pa valda da se joka, tudi ve ste se.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Dec. 2010 21:35

ja, jz bi tut raje mela carskega kot naravni porod.
Drugač pa nimam pojma zakaj te peče, delusional, eno mojo kolegico tut skos, pa tut ne ve zakaj :? Ampak njo najbolj ko fant notr spusti, tko da je pomoje alergija na spermo...
To so ful smotane zadeve, da bi presredek kr tak rezal pa ne vem če to počnejo,nisem še slišala...

Komentarji da se otroci dam derejo, stokajo in jokajo so nevmesni, če nočeš tega, pač nimaš otrok, pa je problem rešen.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 21. Dec. 2010 0:58

Haha oh lol, kako ste se na to obesli ... :D A je sploh kdo videl 'šalo na stran' za citiranim delom? Ali pa to, da sem še posebej izpostavila, da mi slabe strani materinstva niso pol tako slabe kot pa slabe strani poroda?

Sicer pa ne vem, kaj je nezrelega na izpostavljanju dejstva, da otroci jokajo zelo na glas in predirljivo, če imaš pa smolo, pa tudi pogosto. Ni nam vsem to lepše za poslušat kot pa najljubša glasba. Poleg tega pa nikjer nisem rekla, da se jaz nisem kot dojenček, pa verjetno tudi kot otrok, nikoli na glas drla - tako kot sta se skoraj 100% tudi obe dekleti, ki tako vneto zagovarjata čudežne moči vzgoje.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Dec. 2010 8:47

kar se tiče tega 'raje' carski rez... se ta operacija dela z razlogom le v izjemnih primerih in ima veliko več možnih zapletov, kot 'naravni' porod :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 21. Dec. 2010 8:49

nikjer nisem zagovarjala čudežne moči vzgoje, ker v čudeže ne verjamem. verjamem pa v vpliv primarne družine in vzgoje na otrokov značaj in ravnanje. in zmotno je to, ko pravite, da dojenčki jokajo, ker so pač dojenčki. ravno oni so tisti, ki najbolj vedo, zakaj jokajo. so najbolj občutljivi in dojemljivi za vse, kar se dogaja okoli njih. kakšno knjigo prebrat al pa v šolo za starše, preden se lotite tko odgovorne naloge, kot je starševstvo, in preden vzgojite še enega nezadovoljnega razvajenega razgrajača.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Dec. 2010 10:31

Kika napisal/-a:kar se tiče tega 'raje' carski rez... se ta operacija dela z razlogom le v izjemnih primerih in ima veliko več možnih zapletov, kot 'naravni' porod :)

Plačniško pri sosedih lahko tudi "na željo". Baje da je kar popularno zadnje čase, pa še odvečno kožo s trebuha ti takoj po porodu odrežejo in lepo zašijejo, da nimaš "vreče". Carski rez z lepotnim popravkom. Pa še vagina ostane "dekliška" :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 21. Dec. 2010 10:39

^^OMG :eek: :eek: :eek:
pa sej ta "vreča" ful hitro zgine, zakaj bi moral kožo rezat??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 21. Dec. 2010 10:47

Ko boste zadosti stare, da si boste otročka zaželele, bodo strahovi pozabljeni. Ko sem zagledala plus na testu, me je stisnilo ob misli na porod... Ko pa sem bila čez pol nosečnosti, me je bolj kot porod skrbelo to, kako bom znala biti dobra mama mojemu malčku. In tudi porod ni nič tako strašnega. Moj je bil hiter in niti pol tako boleč, kot sem si predstavljala. Samo babico je treba poslušat in dihat, dihat. :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Dec. 2010 10:55

rinca napisal/-a:^^OMG :eek: :eek: :eek:

Ne vem. Sem pa nekje zasledila, da v Švici tretjina porodnic rodi s carskim rezom "na zahtevo". Vse za 2500 eur :D

delusional -prerez presredka ti ne bo pomagal do seksa "brez bolečin", ker presredek zašijejo nazaj :wink:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 21. Dec. 2010 11:21

sarita napisal/-a:Ko boste zadosti stare, da si boste otročka zaželele, bodo strahovi pozabljeni. Ko sem zagledala plus na testu, me je stisnilo ob misli na porod... Ko pa sem bila čez pol nosečnosti, me je bolj kot porod skrbelo to, kako bom znala biti dobra mama mojemu malčku. In tudi porod ni nič tako strašnega. Moj je bil hiter in niti pol tako boleč, kot sem si predstavljala. Samo babico je treba poslušat in dihat, dihat. :)

končno ena pametna
(s)mej se
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 21. Dec. 2010 12:02

rinca napisal/-a:^^OMG :eek: :eek: :eek:

nekaterim se koža ne skrči nazaj na prešnje stanje, pa še strije jim ostanejo itd...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 21. Dec. 2010 12:06

ja, ampak jst bi raje počakala da se telo sestavi nazaj, pa potem rezala, če bi bilo kaj za rezat. ne pa kar v istem šusu s carskim rezom.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Dec. 2010 12:12

Ja, ampak če ti že režejo in šivajo trebuh, je bolje to narediti naenkrat (in samo enkrat zašiti), kot potem rezati v drugo, tretje....

Tko maš dve muhi na eno brazgotino :D
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 21. Dec. 2010 12:45

Kapo dol vsem mamicam in tistim, ki bodo to še postale. :hail:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov