Porod
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Jaz sem nekaj podobnega videla v živo, pri starših od mojega bivšega ... mali, star 5 let, se je nekaj začel dreti, ona je pa rekla 'ah, lačen je' in joško ven
Every rose has its thorn
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
emanuela napisal/-a:Že tako ali tako nisem pristašica dojenja v javnosti (kljub temu, da bi me nekatere mamice zaradi tega ubile s pogledom in razlaganjem, mi je blek ko potegnejo joško ven sredi gostilne, restavracije...), tako da mi je še hujše, če tamali že zna sam povedati da bi se dojil in teka in gnjavi
Moje mnenje je malo drugačno, ampak zato tvojega ne obsojam.
Moja sestra je še nedavno tega dojila (slaba 2 mesca nazaj, aja, otrok je zdej star 8 mescov in še malo), pa, če je že mogla dojiti kje zunaj (večinokrat je šla raje v avto, če se je le dalo-saj je to bilo zanjo intimno) je dala lepo bombažno plenico čez jošk in ni bilo videti da doji, ampak je zgledalo bolj kot da otrok počiva na njenih prsih. Tko, da če so matere malo diskretne, ni moteče.
Aja, ka je ena rekla, dojenje 3+ je bolno. Meni je že dojenje 1+ bolno (ko en krat začne jest kašice in piti čaje ni nobene potrebe več po materinem mleku). Ko te lahko otrok sam vpraša za jošk-hudiča človek, zamisli se malo!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^ čuden smisel za humor.
se pa strinjam z Nyree, dojenje do 1 leta je čist dovolj. pa ne sam kašice, otrok pri enem letu je že 90% hrane, ki jo jemo odrasli in je dojenje samo še razvada otroka in mamice (dostikrat so one tiste, ki nočejo nehat).
se pa strinjam z Nyree, dojenje do 1 leta je čist dovolj. pa ne sam kašice, otrok pri enem letu je že 90% hrane, ki jo jemo odrasli in je dojenje samo še razvada otroka in mamice (dostikrat so one tiste, ki nočejo nehat).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
ewww
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...