Porod

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 18. Dec. 2010 20:54

softTouch napisal/-a:ti resno primerjaš nosečnostjo s katero ustvariš novo življenje z jemanjem tablet :gruebel: ?

Točno to, kar je Evelyn rekla. Meni se 'ustvarjanje novega življenja' ne zdi tako super fantastično - razen dejstva, da si iz sebe spravil novo, unikatno živo bitje, ki si mu potem varuh, mentor in sponzor, jaz ne vidim na otrocih nič tako privlačnega (pa tudi biti varuh, mentor in sponzor ni vedno sama sreča in sonce).

Če malo na grd način rečem: otroci so tečni, radi se derejo, stanejo cel kup denarja, potem pa pridejo v puberteto in je še večja štala kot prej :lol: Šalo na stran, meni se samo materinstvo zdi stvar, ki ima veliko lepih trenutkov, slabe se pa pač preživi, tako da to bi bila kar pripravljena dati skoz. Porod sam je pa druga stvar. :? Ah, zakaj nisem moški :D
Every rose has its thorn
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Dec. 2010 22:39

razmišljam isto kot tonja & sunflover, ne zdi se mi vredno vse to pretrpeti in imeti različne negativne posledice samo zato da bom lahko v roki držala nekaj mojega. Mogoče zato ker trenutno nisem pripravljena na materinstvo, ne vem...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Dec. 2010 22:49

- da če bom kdaj rodila, hočem da je s carskim rezom in ne po naravni poti
- da imam že zdaj po vsakem seksu boleč presredek, ki me peče ko svinja in ne morem potem naslednji dan sexat, ker mi je kot da bi me kdo na nož nabil... in sem bila pri več ginekologij glede tega, pa so mi vsi rekli da je vse ok...za različne spolne bolezni sem bila testirana... vnetja nimam.. imam samo gljivice... pa sem vprašala da če bi blo dobro da bi mi presredek prerezali? so rekli, da ni potrebe, ker je fleksibilen. a po sexu me tako žre, kot da bi imela 1000 iglic gor. alergija na spermo? tudi ne. so krive tablete? lubrikant ne pomaga.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Dec. 2010 23:04

poskusi tipa z manjšim..
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Dec. 2010 23:09

a da je to, praviš?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Dec. 2010 23:10

mogoče. 1x si rekla, da ti je všeč, da je tak velik da te boli.. pa so mogoč to posledice...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Dec. 2010 23:13

ne vem, ker sem 2 leti recimo sexala z bivšim, ki je mel velikega, pa so se šele potem začele pojavljat te težave, ki se ne končajo.
ko sem sexala z manjšimi, je možno da res manj peklo, a še vseeno.

pol nej mi ga pa prerežejo, da bom lahko u miru sexala z velikimi.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 19. Dec. 2010 14:25

krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 19. Dec. 2010 15:36

delusional napisal/-a:.. imam samo gljivice...

Glivice :D

Samo? A ni dovolj? Povsem mogoče, da te po odnosu peče zaradi glivičnega vnetja.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Dec. 2010 23:50

Kako pa punce gledate na to, če bi vam fant/mož recimo rekel, da po porodu ne bo mogl več seksat z vami? Zaradi strij, prerezanega presredka, brazgotine, ki ostane po carskem rezu... da mu je to tako grozno za videt, da misli, da ne bo mogl več met spolnega življenja z vami.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Dec. 2010 0:00

^ ???
če mi mož izjavi kaj takega, bi bila razočarana nas sabo, da sem izbrala tako nezrelo govno za svojega življenjskega sopotnika... nato bi ga zapustila. :cry:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Dec. 2010 4:44

krogla napisal/-a:
delusional napisal/-a:.. imam samo gljivice...

Glivice :D

Samo? A ni dovolj? Povsem mogoče, da te po odnosu peče zaradi glivičnega vnetja.

nimam unih gljivic, ki srbijo. nimam vnetja.

ne vem, mi je celo rekla, da naj ne uporabljam tamponov (ki jih itak ne) in da naj se MANJ umivam, da bo čim bolj naravno ravnovesje.

jaz sem rekla, da bi rada šla na nekaj, kar je šla kolegica (pa mi ni hotela povedat točno kaj) - je šla na urgenco v lj in so ji z nekim aparatom večkrat sčistili pizdo in je mela pol občutek, da ma mentol notri.
tipi bodo seveda zdaj pomislili: kaka kurba, da si je mogla pizdo ščistit.... a že 9 let ima enega in istega prvega tipa.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Dec. 2010 8:36

*SunFlower* napisal/-a:Če malo na grd način rečem: otroci so tečni, radi se derejo, stanejo cel kup denarja, potem pa pridejo v puberteto in je še večja štala kot prej :lol:

jabolko ne pade daleč od drevesa, pravijo
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Dec. 2010 9:56

Ja itak ja.
It was forever..but it didnt last long..
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 20. Dec. 2010 11:27

otroci so tečni, se derejo, so problemi z njimi....ja kaj si ti bla skoz tiho b enemkotu, nikoli jokala, stokala in se drla? mislim...vsi smo bli otroci, vsi smo se drli in stokali...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov