Porod
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
softTouch napisal/-a:ti resno primerjaš nosečnostjo s katero ustvariš novo življenje z jemanjem tablet ?
Točno to, kar je Evelyn rekla. Meni se 'ustvarjanje novega življenja' ne zdi tako super fantastično - razen dejstva, da si iz sebe spravil novo, unikatno živo bitje, ki si mu potem varuh, mentor in sponzor, jaz ne vidim na otrocih nič tako privlačnega (pa tudi biti varuh, mentor in sponzor ni vedno sama sreča in sonce).
Če malo na grd način rečem: otroci so tečni, radi se derejo, stanejo cel kup denarja, potem pa pridejo v puberteto in je še večja štala kot prej Šalo na stran, meni se samo materinstvo zdi stvar, ki ima veliko lepih trenutkov, slabe se pa pač preživi, tako da to bi bila kar pripravljena dati skoz. Porod sam je pa druga stvar. Ah, zakaj nisem moški
Every rose has its thorn
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
razmišljam isto kot tonja & sunflover, ne zdi se mi vredno vse to pretrpeti in imeti različne negativne posledice samo zato da bom lahko v roki držala nekaj mojega. Mogoče zato ker trenutno nisem pripravljena na materinstvo, ne vem...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- da če bom kdaj rodila, hočem da je s carskim rezom in ne po naravni poti
- da imam že zdaj po vsakem seksu boleč presredek, ki me peče ko svinja in ne morem potem naslednji dan sexat, ker mi je kot da bi me kdo na nož nabil... in sem bila pri več ginekologij glede tega, pa so mi vsi rekli da je vse ok...za različne spolne bolezni sem bila testirana... vnetja nimam.. imam samo gljivice... pa sem vprašala da če bi blo dobro da bi mi presredek prerezali? so rekli, da ni potrebe, ker je fleksibilen. a po sexu me tako žre, kot da bi imela 1000 iglic gor. alergija na spermo? tudi ne. so krive tablete? lubrikant ne pomaga.
- da imam že zdaj po vsakem seksu boleč presredek, ki me peče ko svinja in ne morem potem naslednji dan sexat, ker mi je kot da bi me kdo na nož nabil... in sem bila pri več ginekologij glede tega, pa so mi vsi rekli da je vse ok...za različne spolne bolezni sem bila testirana... vnetja nimam.. imam samo gljivice... pa sem vprašala da če bi blo dobro da bi mi presredek prerezali? so rekli, da ni potrebe, ker je fleksibilen. a po sexu me tako žre, kot da bi imela 1000 iglic gor. alergija na spermo? tudi ne. so krive tablete? lubrikant ne pomaga.
-
delusional - Cosmopsiho
ne vem, ker sem 2 leti recimo sexala z bivšim, ki je mel velikega, pa so se šele potem začele pojavljat te težave, ki se ne končajo.
ko sem sexala z manjšimi, je možno da res manj peklo, a še vseeno.
pol nej mi ga pa prerežejo, da bom lahko u miru sexala z velikimi.
ko sem sexala z manjšimi, je možno da res manj peklo, a še vseeno.
pol nej mi ga pa prerežejo, da bom lahko u miru sexala z velikimi.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Mogoče pa je kaj na tem
http://www.zenska.si/zdravje/nosecnost-porod/orientalski-ples-olajsa-porod/
http://www.zenska.si/zdravje/nosecnost-porod/orientalski-ples-olajsa-porod/
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
delusional napisal/-a:.. imam samo gljivice...
Glivice
Samo? A ni dovolj? Povsem mogoče, da te po odnosu peče zaradi glivičnega vnetja.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Kako pa punce gledate na to, če bi vam fant/mož recimo rekel, da po porodu ne bo mogl več seksat z vami? Zaradi strij, prerezanega presredka, brazgotine, ki ostane po carskem rezu... da mu je to tako grozno za videt, da misli, da ne bo mogl več met spolnega življenja z vami.
-
delusional - Cosmopsiho
krogla napisal/-a:delusional napisal/-a:.. imam samo gljivice...
Glivice
Samo? A ni dovolj? Povsem mogoče, da te po odnosu peče zaradi glivičnega vnetja.
nimam unih gljivic, ki srbijo. nimam vnetja.
ne vem, mi je celo rekla, da naj ne uporabljam tamponov (ki jih itak ne) in da naj se MANJ umivam, da bo čim bolj naravno ravnovesje.
jaz sem rekla, da bi rada šla na nekaj, kar je šla kolegica (pa mi ni hotela povedat točno kaj) - je šla na urgenco v lj in so ji z nekim aparatom večkrat sčistili pizdo in je mela pol občutek, da ma mentol notri.
tipi bodo seveda zdaj pomislili: kaka kurba, da si je mogla pizdo ščistit.... a že 9 let ima enega in istega prvega tipa.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja itak ja.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov