poprauc

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 13. Jun. 2009 12:58

*purple* napisal/-a:Jst sm mela tud v srednji matematko prve dve konference čisto 5,zadnjo tud use pet le zadnji test sem pisala 3 (pa ni bil celoleten) in mi je na 8 petic in eno trojko, zaključla končno oceno tri!In kaj sm mogla, razen tega da sem se ko sm zvedla, drla ko jeshar na prfokso?Nč nism mogla!In takih primerou je še pa še, tud takih, ki dajejo poprauce, ker jim pač nisi ušeč.

Jz bi te s takim obnašanjem iz šole vrgla, pa kdo si ti, da se boš drla na prfokso? Zdej si pa uradno dokazala, da si v real lajfu še bolj primitivna kot tukej na forumu, kjer misliš, da lahko vsakemu vse rečeš in o vsem vse veš. :respekt:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Jun. 2009 13:32

pa si končno najdla neki da si prlezla s skritega brloga.In ja seveda, jst se zase potegnem, če vem da se mi godi krivica in če vem da sem se trudila!In točno to bi naredila še enkrat in še enkrat in še enkrat!in seveda, znam bit ornk primitivna, nesramna in še marskej, do ljudi ki so taki do mene.Tko, da ne žel si me srečat v živo :D

strinjam se pa s srčico...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 13. Jun. 2009 13:47

Mislm da si glih TI prlezla iz skritga brloga draga *purple*. A nisi rekla, da te ne bo več na ta forum, ker maš zdej svojga? :gruebel: Ko te ni blo, je bil na forumu ljubi mir, ne spomnem se kdaj smo se zadnjič kregal.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Jun. 2009 14:02

noup, prpl bo še vedno tukej, nikamr ne gre. :P
Tole s kreganjem pa nevem lih če bo držalo.sicer pa kdo se pa krega?Jst se ne, vi spet začenjate :) Men je kul, jst se lohk tud kregam :)
aja, veš kakšn mir bi šele bil če bi ti in pa rtvojih pajdašic zginle :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Jun. 2009 14:02

ashi napisal/-a:srcica lepo te prosim.. v oš dobiš popravca samo in edino če si lenoba.. otroke bom točno tako mela pod komando kot je to prej ena napisala... če bo priden bo meu vse.. če ne pa nič... čisto nič.. zadnjič je tekla debata glih o tem kako komu gre faks pa to.. pa pravi meni ena.. ja tebi gre zato tako dobro ker maš ene ambicije, da bi ga končala.. ja mater zenska?! a ti jih nimaš??? če nimaš nobenih ambicij pa rajš pejd delat.. tako samo denar odžiraš staršem!!! glede te punce, ki ma poprauca.. zdaj je prepozno za karkoli drugega.. uči se da boš poprauca naredla.. čudno je, da so VEEEEEEEEEDNO za use profesorji krivi.. poprauca mam.. profesor je krriu.. wtf?
jaoooooooo, preberi še enkrat moje poste, potem se pa oglašaj. Glede na tvojo površno branje kapo dol da nisi mela že v oš popravca. JA, JE LENOBA! džizs, jst nevem, a na tvojem računalniku moje poste napiše drugače, druge razlage že ne vidim. Že nevem kok postov sem napisala in probala razložit zakaj do lenobe pride(pubrteta, nezainteresiranost) in nikjer nisem napisala da to ni lenoba, je, ampak včasih je traba gledat tut na vzrok za lenobo in nezainteresiranost.
Ambicije, cilji ponavadi še niso tok prisotni pri 14ih, kot so po 20em naprimer. In nikjer ne piše da bo nekdo doživljenski luzer če bo mel v oš enga popravca. pa da še "enkrat" ponovim, motivacijo, cilje dobiš sčasoma, men je naprimer faks velik lažji kot oš in sš, iz preprostega razloga, ker me stvari zanimajo, vem da se učim zase, da bom neki dosegla, ni nenapovedanega spraševanja, domačih nalog(ok seminarske, ni pa vsakodnevno) , ni preverjanja zvezkov,...čas si lahko razporedim sama, sem ful ambiciozna in trmasta, ni varjante da bi si kak izpit pustila za septembra, ker svojih poletnih počitnic ne dam. Tko je zdej, prej ja bla pa druga zgodba. Sam moreš prit do tega, starši te lahko samo spodbuajo...tko da en glup popravc v lajfu ne pomeni nič, mogoče celo dobro lekcijo. Včasih moreš pridet na poden, al pa vsaj blizu podna da te izuči in začneš drugače razmišlat. Tako paniko delate zarad enga popravca da glava boli. pa tut to razmišlanje da so prfoksi vsega krivi te slej ko prej mine, pri 14ih eni mislijo drugače, jbg, tut to je del odraščanja.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Jun. 2009 14:03

Dej babe, dejte mir.
Madonca sej niste več v vrtcu. Človk hoče dojet kaj je sploh point te teme, pa sploh ne pridem do bistva, ker mate ve neke kregarije tuki za brezveze.
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 13. Jun. 2009 16:34

ashi napisal/-a:srcica lepo te prosim.. v oš dobiš popravca samo in edino če si lenoba.. otroke bom točno tako mela pod komando kot je to prej ena napisala... če bo priden bo meu vse.. če ne pa nič... čisto nič.. zadnjič je tekla debata glih o tem kako komu gre faks pa to.. pa pravi meni ena.. ja tebi gre zato tako dobro ker maš ene ambicije, da bi ga končala.. ja mater zenska?! a ti jih nimaš??? če nimaš nobenih ambicij pa rajš pejd delat.. tako samo denar odžiraš staršem!!! glede te punce, ki ma poprauca.. zdaj je prepozno za karkoli drugega.. uči se da boš poprauca naredla.. čudno je, da so VEEEEEEEEEDNO za use profesorji krivi.. poprauca mam.. profesor je krriu.. wtf?

A sm jst slučajn rekla, da so profesorji krivi??
bmk,itq sam opravljajo svoje delo , čeprav na (VČASIH) nepravičen način.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 14. Jun. 2009 10:52

bed.mi.je napisal/-a:ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

tlele si nakazala kok je profesor nefer k ti ni hotu šenkat.
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 14. Jun. 2009 11:04

.frigg. napisal/-a:
bed.mi.je napisal/-a:ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

Zato, ker je zmeri reku da ne bo nikol nobenmu senku. in lej ga zlomka, šenku je 4točke, če ne bi senku bi ble unidve na popraucu!!!
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 14. Jun. 2009 11:08

ja ampak še useen si krivdo zvalila na profesorja.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 14. Jun. 2009 11:50

bed.mi.je napisal/-a:Zato, ker je zmeri reku da ne bo nikol nobenmu senku. in lej ga zlomka, šenku je 4točke, če ne bi senku bi ble unidve na popraucu!!!

ne se ti obremenjevat z drugimi, zase se sekiraj :) če bi mele onedve popravca, tebe ne bi rešlo :)
Zadnjič spremenil Mju, dne 14. Jun. 2009 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Make music, not war
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 14. Jun. 2009 11:59

Mju napisal/-a:
bed.mi.je napisal/-a:
.frigg. napisal/-a:

Zato, ker je zmeri reku da ne bo nikol nobenmu senku. in lej ga zlomka, šenku je 4točke, če ne bi senku bi ble unidve na popraucu!!!

ne se ti obremenjevat z drugimi, zase se sekiraj :) če bi mele onedve popravca, tebe ne bi rešlo :)

vem da ne. sam ni pravično.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Jun. 2009 12:56

Veliko stvari na svetu ni pravičnih.

Pa nehajte delat te piramide, ker res ni potrebno citirati vseh 10 postov prej vami. Pravila, babnce. :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jun. 2009 22:28

*purple* napisal/-a:
sploh pa glede na zahteve današnje osnovne šole. Če jst pogledam nazaj, smo mi dobesedno uživali,

posledice so vsem jasne! :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jun. 2009 6:00

motijo pa res očitno samo tebe :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov