poprauc

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Jun. 2009 20:57

hvala bogu da je nivo skoraj na srednješolski ravni. OŠ je v končni fazi priprava na srednjo šolo.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 21. Jun. 2009 21:02

že res, sam večina otrok pri svoji mentalni razvitosti ne dojame še čist usega tistga kar bi mogl po novih kriterijih znat oz. se pač napifla pa čeprav ne ve čist točno zakaj se gre! to je pa za moje pojme zgrešena priprava za srednjo šolo, ker od nje večina ne bo odnesla nič. je pa res, da so že v mojih časih, ko sm bla na o.š. govorili, da je pač o.š. mal bl zafknena, da gimnazijce prprav mal bolj. zato pa pol uni, ki nimajo tako visokih kriterijev najebejo.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 22. Jun. 2009 15:29

Živjo,jaz bom imela tudi popravec zdaj me zanima če katera ve komu se moram it prijavt,jutar grem v šolo pa ne vem komu moram it.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 22. Jun. 2009 15:32

lesnik napisal/-a:Živjo,jaz bom imela tudi popravec zdaj me zanima če katera ve komu se moram it prijavt,jutar grem v šolo pa ne vem komu moram it.

prijavi policiji
Yum.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Yum. » 25. Jun. 2009 22:17

Hej!
Temo sem sicer odprla malo prepozno, da bi ti lahko pomagala, ampak gotovo imaš sedaj že vse urejeno. upam?
am.. skratka, napisala si, da maš v dijaškem domu vse urejeno... no tud jaz bom v dijaškem domu (dic), si mogoče tudi ti tam?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]