poprauc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
hvala bogu da je nivo skoraj na srednješolski ravni. OŠ je v končni fazi priprava na srednjo šolo.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
že res, sam večina otrok pri svoji mentalni razvitosti ne dojame še čist usega tistga kar bi mogl po novih kriterijih znat oz. se pač napifla pa čeprav ne ve čist točno zakaj se gre! to je pa za moje pojme zgrešena priprava za srednjo šolo, ker od nje večina ne bo odnesla nič. je pa res, da so že v mojih časih, ko sm bla na o.š. govorili, da je pač o.š. mal bl zafknena, da gimnazijce prprav mal bolj. zato pa pol uni, ki nimajo tako visokih kriterijev najebejo.
- Yum.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2009
Hej!
Temo sem sicer odprla malo prepozno, da bi ti lahko pomagala, ampak gotovo imaš sedaj že vse urejeno. upam?
am.. skratka, napisala si, da maš v dijaškem domu vse urejeno... no tud jaz bom v dijaškem domu (dic), si mogoče tudi ti tam?
Temo sem sicer odprla malo prepozno, da bi ti lahko pomagala, ampak gotovo imaš sedaj že vse urejeno. upam?
am.. skratka, napisala si, da maš v dijaškem domu vse urejeno... no tud jaz bom v dijaškem domu (dic), si mogoče tudi ti tam?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]