popestritev zveze [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- PikaBoo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
forum mi je res všeč pa tudi našla sem zelo veliko zanimivosti..tako, da sem se odločila, da se obrnem na vas...
s fantom sva skupaj že dobre 3 mesece in 14dni..rada se imava..tega se zavedam, da je tako iz obeh strani.. ..vendar se mi zdi, da sva se začela oddaljevati..ko sva skupaj je obema lepo (to se tako da razbrati) ... pogovarjava se tudi veliko, tako da "problemov" nimava..
prosila bi vas če ima kdo kakšen zanimiv namig za popestritev zveze..da bi bili najini poslovi težkiin bi oba komaj čakala na to, da bi se ponovno videla...vesela bi bila, če bi tudi kakšen moški kaj dodal kaj bi bilo njem všeč, da bi punca naredila..(pa ne glede spolnosti)...
hvalaaa vam Lep pozdravčk vsem ****
s fantom sva skupaj že dobre 3 mesece in 14dni..rada se imava..tega se zavedam, da je tako iz obeh strani.. ..vendar se mi zdi, da sva se začela oddaljevati..ko sva skupaj je obema lepo (to se tako da razbrati) ... pogovarjava se tudi veliko, tako da "problemov" nimava..
prosila bi vas če ima kdo kakšen zanimiv namig za popestritev zveze..da bi bili najini poslovi težkiin bi oba komaj čakala na to, da bi se ponovno videla...vesela bi bila, če bi tudi kakšen moški kaj dodal kaj bi bilo njem všeč, da bi punca naredila..(pa ne glede spolnosti)...
hvalaaa vam Lep pozdravčk vsem ****
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hm, če je že po treh mescih tko nujno potrebna popestriteu, pol mogoče zadeva ni tok krasna, kt pravš?
In pa ne razumem, kaj vama fali, glede na to, da pišeš, da se mata lepo ipd. Sej ne rabš jokat k dž usakič k gresta narazn in bit usa "depresiuna" u cajtu, k sta solo ... Men osebno so to itak pretiravanja, čeprou nekomu drugmu je pa to mogoče "nujnost". Ne pa forsirat nečesa, samo zato, kr "nej bi tko mogl bit". Kr prevečkrat je ta "mogl bit" sam neka fasada, k jo ti vidš kot tretja oseba, za njo se loh skriva pa use kej drucga. Ljubezen probi živet tko, kt sama čutš, ne tko "kt se govori".
Težko je prčakvat, da bodo napotki nekih xy fantou na forumu užgal tut pr tvojmu. Usak je oseba zase, kar je enmu ušeč, nekomu drugmu ne bo.
Na tvojem mestu bi raj sama potuhtala ... do zdej si ga najbrš uspela tok spoznat, da veš, kaj ga najbl razveseli, kdaj si mu najbl ušeč, kašne geste or smth se mu dopadejo, ...
In pa ne razumem, kaj vama fali, glede na to, da pišeš, da se mata lepo ipd. Sej ne rabš jokat k dž usakič k gresta narazn in bit usa "depresiuna" u cajtu, k sta solo ... Men osebno so to itak pretiravanja, čeprou nekomu drugmu je pa to mogoče "nujnost". Ne pa forsirat nečesa, samo zato, kr "nej bi tko mogl bit". Kr prevečkrat je ta "mogl bit" sam neka fasada, k jo ti vidš kot tretja oseba, za njo se loh skriva pa use kej drucga. Ljubezen probi živet tko, kt sama čutš, ne tko "kt se govori".
Težko je prčakvat, da bodo napotki nekih xy fantou na forumu užgal tut pr tvojmu. Usak je oseba zase, kar je enmu ušeč, nekomu drugmu ne bo.
Na tvojem mestu bi raj sama potuhtala ... do zdej si ga najbrš uspela tok spoznat, da veš, kaj ga najbl razveseli, kdaj si mu najbl ušeč, kašne geste or smth se mu dopadejo, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Očitno prevečkrat .
Realnost je u glaunm dost mnj pocukrana, kar pa ne pomen, da je zato kej slabša.
Realnost je u glaunm dost mnj pocukrana, kar pa ne pomen, da je zato kej slabša.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- PikaBoo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
mogoče sem res predstavila zadevo na takšen način, da imam supr zvezo pa mi ni dovolj, da želim več in več... sama pa tako nisem mislila..
samo opazila sem, pač na začetku sva bila skupaj skoraj vsak dan in počela več stvari skupaj, zdej kakšnih zadnjih 14dni pa razpotegneva srečanje za 2 ali 3 dni..saj ni tako WAW to! res nama ni potrebno čepeti skupaj ves čas..samo razlika je..pa sem misla če imate kakšne zanimivosti oziroma da bi mi namignili za kakšne skupne interese..na koncu koncev je pa res, da ga jaz najbol poznam in ga vam tukaj res n morm prestavit ..
samo opazila sem, pač na začetku sva bila skupaj skoraj vsak dan in počela več stvari skupaj, zdej kakšnih zadnjih 14dni pa razpotegneva srečanje za 2 ali 3 dni..saj ni tako WAW to! res nama ni potrebno čepeti skupaj ves čas..samo razlika je..pa sem misla če imate kakšne zanimivosti oziroma da bi mi namignili za kakšne skupne interese..na koncu koncev je pa res, da ga jaz najbol poznam in ga vam tukaj res n morm prestavit ..
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
neznanka__ napisal/-a:Po mojem mljenju.. se punca boji, da se je bo naveličal, če ne bosta imela zanimivo zvezo..
ne vem, nimam ravno nasveta.. ampak zivljenje ni beden romantični film z srečnim koncem..
Joj no. Pa ne na vse tko negativno gledat. Punca je samo vprašala za nasvet, kaj bi še nardila, da bi popestrila zvezo.
Pa sej noben ne govori o kakšnem romantičnem filmu s srečnim koncem. Sej ni rekla, da ji je dolgčas, ker ji ne kupiuje vrtnic, pa ker vsak večer ne plešeta ob svečah
Če sta pa kdaj romantična, pa mu mogoče v tej smeri kdaj kej pripravi pa tud ne bo nič narobe
Jest ti predlagam, da ga kdaj kaj presenetiš. Mogoče mu kdaj kakšno malenkost kupi, ali pa ga kam povabi, pa reči, da je skrivnost. Naredi kaj takega, za kar veš, da bo vesel
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Mogoče pa je punca spoznala, da ta zveza iz zaljubljenosti prehaja v ljubezen. Verjetno vsi vemo kako je ko se prve dva meseca srečavamo s partnerjem. Vsa je wau in oh in sploh..potem pa je počas treba gradit tud na razmerju. Po treh mescih se že ustvar en ritual med partnerjema, katerega je treba negovat čene res propade. Zato jz predlagam, da si pač preprosto zaljubljena in da s fantom delata veliko stvari skupaj in ne skoz poležavat doma(no sej tud to je dobr,sam ne zmeri). Pejta na ogled lučk, pelji ga na sprehod okol kakega jezera če maš možnost, peljiga na kuhan vinček, odkrijta lokal kjer imajo najbljšo vročo čokolado, pejta na nočno sanaknje,skupaj izdelujta vizitke,pejta drsat,če vama finance prepuščajo pejta za kak vikend kam smučat,...in še bi se dalo najti. Bodita dejavna v stavreh ki vaju oba veseljo, ker takrat se človek najbolj nasmeje in kasneje bosta lahko pač gledala za nazaj kolko lepih stvari sta prežvela. Ob takih stvareh je zmeraj velko smeha in veselja. Konec koncev pa je zdaj tudi veseli december.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Hm...glede na to, kakšni so najstniški ali pa fantje zgodnjih dvajsetih let, je zadeva čisto preprosta - začetna zaljubljenost je minila, zato je fanta tudi minilo bit vsak dan s tabo (pa ne mislim zdaj kaj v negativnem smislu ali pa da te ne bi imel rad) ampak enostavno - ima še druge stvari v življenju kot samo tebe in to je pač dejstvo, ki ga boš morala sprejeti. Praviš, da vama je lepo, ko sta skupaj? Zakaj potem siliš v popestritev? Ti po moje ne želiš popestritve, ampak izgovor za to, da boš imela čimveč stvari za počet z njim. Da ga boš lahko poklicala in rekla, ej, imam presenečenje zate, se lahko dobiva? Ker če ne boš imela konkretnega razloga, zakaj se vsak dan z njim videti, mu itak ne bo zanimivo a ne?
Ej sori za tole ker vem da se mogoče sliši kruto, ampak bodimo realni - veliko punc na tak način uniči zvezo. Najbolj boš vse skupaj popestrila, če mu boš dala dihati, če mu boš dala 2 ali 3 dni "prosto", če ga ne boš obremenjevala z vezo takoj na začetku.Verjemi, fantje so sposobni imet radi punce, ampak rabijo pa veliko več časa zase in svoje prijatelje kot dekleta... In verjemi, da te bo imel še raje in ne boš rabila nobene popestritve.
Ej sori za tole ker vem da se mogoče sliši kruto, ampak bodimo realni - veliko punc na tak način uniči zvezo. Najbolj boš vse skupaj popestrila, če mu boš dala dihati, če mu boš dala 2 ali 3 dni "prosto", če ga ne boš obremenjevala z vezo takoj na začetku.Verjemi, fantje so sposobni imet radi punce, ampak rabijo pa veliko več časa zase in svoje prijatelje kot dekleta... In verjemi, da te bo imel še raje in ne boš rabila nobene popestritve.
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Smreka napisal/-a: začetna zaljubljenost je minila, zato je fanta tudi minilo bit vsak dan s tabo (
Mislim, da se moram tukaj kr strinjat s tem. Če že na začetku nimaš idej, kaj s fantom počet, kaj bo šele čez leta. Mislim, da ga mineva, ti bi ga pa čimbolj rada pritegnila, da se res ne bo naveličal... Pogovori se z njim, povej mu to, kar si povedala nam... Raje se malo pogovorita med sabo, povej, da si ga želiš več videti, zakaj se je tako odtujil in boš videla, v čem je stvar...
Mislim, da je spontanost v vezi zelo pomembna in mi ti lahko svetujemo marsikaj... ampak če boš na silo počela nekaj z njim, kar ti ni, potem nima smisla vztrajat pri taki zvezi... Kino, kolesarjenje, savna, kopanje, smučanje, sankanje, kepanje... masaže, sprehodi, fitnes... kuhanje, miljon je stvari, ki jih lahko počneta skupaj, če je le želja iz obeh strani.. In če se on niti malo ne potrudi....
Pa veliko sreče vama želim...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Tole je bolj mišljeno, kako popestriti spolnost:
Kako popestriti zvezo 1
Kako popestriti zvezo 2
Kako popestriti zvezo 3
Te linke sm ti prlepla, če boš rabla še kej v zvezi s popestritvijo spolnosti
Kako popestriti zvezo 1
Kako popestriti zvezo 2
Kako popestriti zvezo 3
Te linke sm ti prlepla, če boš rabla še kej v zvezi s popestritvijo spolnosti
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Kaj pa kakšen skupen hobby oz. šport?
Kakšen fitness, al pa da se zmenta pa en dan na teden hodta plavat al pa kej, mi mamo npr. odbojko in hodjo punce, fantje in pari, ni važno.
Kej se spomni kar ga veseli in mu predlagaj, sej lah gresta pa kdaj smučat, al pa se sankat al pa kar kej, če te to tok mori, ker men je čist fajn, če sva sam skupej in nama niti ni treba ne vem kaj skupej počet...
Kakšen fitness, al pa da se zmenta pa en dan na teden hodta plavat al pa kej, mi mamo npr. odbojko in hodjo punce, fantje in pari, ni važno.
Kej se spomni kar ga veseli in mu predlagaj, sej lah gresta pa kdaj smučat, al pa se sankat al pa kar kej, če te to tok mori, ker men je čist fajn, če sva sam skupej in nama niti ni treba ne vem kaj skupej počet...
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov