popestritev zveze [ZT]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Dec. 2007 17:43

kdaj pa je pravzaprav pravi trenutek za postavljanje vprašanj? :)

avtorici: ne vem v bistvu, kaj sploh hočeš, če praviš, da vama je lepo ko sta skupaj. za več pestrosti si poskusi že vnaprej (pred zmenkom) zamislit, kaj bi lahko počela, da se ne bosta samo po kafičih/doma valjala. lahko gresta na sprehod lučke gleda, na bowling, v kino, sankat se (če bo kaj snega slučajno),... drugače se pa strinjam, da ga ne preveč okupirat, ker se človek vsega prenaje, še potice :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Dec. 2007 17:45

[qu
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Dec. 2007 17:48

~NIA~ napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Hm, če je že po treh mescih tko nujno potrebna popestriteu, pol mogoče zadeva ni tok krasna, kt pravš?

glih to sm hotla napisat.

Lahko se ima čist fino, samo se ji zdi, da je vsak dan isto, pa bi rada kakšno popestritev. s tem ni nič narobe.
Če bi pa po enen letu napisala, da ni več tko kt je blo prej, bi ji pa vsi rekl, kaj pa nisi prej poskrbela, da bi bla zveza bolj pestra :lol:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 11. Dec. 2007 17:57

zdi se mi ful čudno da po že treh mesecih rabita popestritev.jst bi se to resno zamislila. ker ponavadi pari rabjo popestritev po parih letih,ne pa mesecih.drgač je pa teh tem že veliko,kjer lahko dobiš dobre ideje
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 11. Dec. 2007 19:47

Se strinjmam... Če po 3 mesecih že iščeš popestritev, se malo zamisli. 3 mesece še zveza ni, resna pa itak ne.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Dec. 2007 23:14

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
PikaBoo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PikaBoo » 12. Dec. 2007 10:39

hvala vam za vsa svoja mišljenja...malo sem že premislila o vsem in mislim da se mogoče res bojim konca zveze, čeprav se med nama ta sploh ne kaže (še vsaj sedaj ne) in da ga imam res preveč rada...nočem niti ne bom "prevzela" nadzora nad njim, oziroma, da bi ga imela ves čas na očeh, ker takšne zveze mi resnično niso niti malo všeč...zato si tudi jaz takšne ne želim. tako kot si napisala ~NIA~, tudi jaz že po 3mesecih poznam njegovo družino, sorodnikov (še) ravno ne, in tudi on je že domač pri meni..hotela sem pravzaprav dobiti samo kakšne zamisli, ki jih ve počnete v prostem času s fantom in so zanimive pa še dobro so se obnesle :) skregala se še sploh nisva, ker se nimava zaradi česa, smeha imava, ... samo malo drugače je po tolikem času..pa sem se zglada prehitro ustrašila...

hvalaa***
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Dec. 2007 11:24

to bi mogu že vsak preden se v resno zvezo spusti vedet, da je treba zvezo že od začetka negovat, vzdrževat, razbijat ritual itd..monotone zveze težko preživijo.
sicer pa nevem kaj rada počneta, ampak počnita tisto kar rada počneta.enkrat po tvoje, drugič po njegovo.Izletki, skupni večeri v dvoje ob gledanju dvdja, sprehodi, igranje monopolija, itd...Ma sej je ful stvari.vsaka malenkost lahko popestri zvezo, ki je izven rituala.
midva recimo delava vse mogoče.Vedno se spominjava kej novega, vedno greva kam drugam.Seveda to ni z namenom, da bi popestrila zvezo,ampak ker imava oba take stvari rada in nama samo od sebe popestri dneve. :)
je pa res, da če vaju je monotonost zajela že tako hitro, da je trea čimpej delat na tem da jo razbijeta.
Uporabniški avatar
Carrie B.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Carrie B. » 06. Maj. 2008 21:45

Združena tema

Živjo punce...
Zanima me kako si popestrite zvezo s fantom...nvem kake fore, skrite igrice ( pa ne mislim sam sex :)) ampak tko naspoh....
Lep večer vsem še naprej...

Sex and the city rulllzzz:)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Maj. 2008 21:47

Ta tema je že.
Drugače pa, pojdita nekam,kjer še nista bila, bodita samo vidva, privoščita si razvajanje, izkazujta si pozornost, pri seksu kaj novega pogruntajta. To je to :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Maj. 2008 21:49

ja...se igrava...jaz jo kličem ene 100x in potem se mi javi po stotem poizkusu...pač skušam gotoviti kolikokrat jo moram poklicati da se mi javi :lach:
Pa pred njeno bajto se skrivam za grmovjem in zalezovalca oponašam...zadnjič sem jo napadel in ji vzel torbico in pobegnil in potem pogledal na mobitel če ima kakšen sms od koga drugega kot od mene ali pa kako novo tel. številko. Seveda sem si prej dal na glavo kapo kjer se samo oči vidi in usta čez da me ne bi prepoznala... :yau:

Večkrat na dan ji preko smsa povem da jo ljubim in da mi brez nje živeti ni :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Carrie B.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Carrie B. » 06. Maj. 2008 21:53

šit, sem mislila da te teme še ni hehe:) nova sem nova...i am still studing haha
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Maj. 2008 22:08

ryu10kyu napisal/-a:ja...se igrava...jaz jo kličem ene 100x in potem se mi javi po stotem poizkusu...pač skušam gotoviti kolikokrat jo moram poklicati da se mi javi :lach:

To zagotovo popestri zvezo :lol:
Hm..pa postajaš vedno bolj vztrajen ali vedno bolj godrnjaš? :wink: :P
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 07. Maj. 2008 6:26

To je odvisno od osebe same. Najbrž ni vsem isto všeč. Ugotoviti moraš sama. Možnosti je nešteto.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 07. Maj. 2008 10:19

piknik na travi, skupaj pripravita obrok ( kosilo, večerja ) ali sladico in jo lepo oblikujta, masaža telesa z oljem, zraven svečke in prijetna glasba, sprehod v naravi, pojdita na rolanje, skuapj preberita kakšno krajšo erotično knjigo.... :gut:
Always look on the bright side of your life.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov