Ponovno razočarana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sem bila v isti situaciji. s popolnim moškim, za katerega bi naredila vse. edina težava je bila v tem, da se on ni mogel zaljubiti. no, vsaj tako je rekel. ko je opazil, da greva predaleč, je na mojo pobudo prekinil "f***" stran najinega prijateljstva. nehote sva se oddaljila. jaz sem spremenila odnos do njega in posledično on do mene. spomnem se, da sem polovico meseca jokala, si ga želela videti, nič nisem jedla, živela v nekem svojem svetu. drugo polovico mi je bilo pa vseeno zanj. šele ko sem mu rekla, da več ne morem tako in prekinila vse stike z njim, sem ga prebolela in sem lahko šla naprej.
po vsem tem, kar sem pretrpela po svoji krivdi, po vsem, kar sem naredila zanj, mi ni žal. bil je oseba, v katero se sem prvič zares zaljubila. obenem pa ni bilo drugega izhoda. mogoče se še kdaj srečava, zopet postaneva najboljša prijatelja. vendar samo to.
po vsem tem, kar sem pretrpela po svoji krivdi, po vsem, kar sem naredila zanj, mi ni žal. bil je oseba, v katero se sem prvič zares zaljubila. obenem pa ni bilo drugega izhoda. mogoče se še kdaj srečava, zopet postaneva najboljša prijatelja. vendar samo to.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
pimkie napisal/-a:naj pripomnim, mehagonij, da on ni vedel, da sem zraven njega še tudi z drugim....tako, da ni zato tak.
saj vem,da je to res hinavsko, ampak tako je pač naneslo...
ni mi pa tudi jasno, kako mu je takrat, ko je začutil, da jaz čutim nekaj več, minilo do tega....ker sem prepričana, da mu je sprva bilo....pozornost do mene ipd....nakar je ta pozornost v trenutku izginila
Tebi sploh ni in ti očitno ne bo jasno kaj ti je želel Mahagonij povedati.
To da si rekla, da je to hinavsko in da je pač tako naneslo kaže na to, da se sploh ne zavedaš kaj govoriš.
Potem, pa mene dekleta na tem forumu sprašujejo kje jaz najdem primere takih žensk kakor si ti in da takih sploh ni.
Očitno si odrastla z nanizankami tipa beverly hils 90210, Rebelde, itd. in preko njih gledala svet in pridobivala vrednote in si izoblikovala neko osebnost, starši so pa itak v službi cele dneve in niso imeli nekega vpliva na tvoj razvoj...tako da ti ni za zameriti.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
kar se tiče takih "vez" in se nekdo zaljubi (če smo iskreni ponavad ženska) je najbolš to prekint čimprej. to vsak ve in to si vsak dopoveduje. sam to dejansko narest je pa mal težje. sama sm še kr v tem začaranem krogu. in nikakor ne najdm izhoda. k se dokončno odločm, naredim črto so spet tisti pogledi, sporočilca, klici in vse je spet tko kt na začetku. torej če mi nekdo reče naj neham s tem mu rečm sam da si to že sama skos dopovedujm. enx se bom pobrala in tkrt bo čudovito ... v to sm prepričana
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov