Ponovno razočarana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ob branju tegale sm se zacela sprasevat 'kako hudica sm se jz zapletla v tole' ...tocno tako situacijo imam...fant ni prebolel bivse in me prosu,da mu dam cas,da si popuca v glavi predn bi blo kej resnega med nama...ampak sma pa intimna do dolocene meje...drzanje za roke,objemi,poljubi,stiskanje ipd. ...seveda pa je zmenjeno,da nisma par,ker je on tako hotel. Me pa zmeri poslusa,ko sm sitna,jezna,tecna pa tud ko sm vesela zato mi je tok cudno,ker vbistvu ce bi bil v zvezi z mano bi vse potekalo popolnoma isto kot poteka sedaj,ker ima iste ''obveznosti'' ze zdej...Ni mi jasno nic vec,jz se sm trudim bremzat custva,da ga ne bi se bolj vzljubila,ker mam slab filing po tem ko sm prebrala tole temo,da je tudi on custveno retardiran zaradi bivse,ki ga prizadela
Po drugi strani se mi pa to zdi najbolj neumen izgovor...ce samo pomislim kok tipov je mene prizadelo,sej ok,si bolj previden,ampak come on..vsaka oseba je clovek zase in si zasluzi,da se mu da priloznosti in se ga jemlje kot individuum
Po drugi strani se mi pa to zdi najbolj neumen izgovor...ce samo pomislim kok tipov je mene prizadelo,sej ok,si bolj previden,ampak come on..vsaka oseba je clovek zase in si zasluzi,da se mu da priloznosti in se ga jemlje kot individuum
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
- ribca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2007
kaj nej ti rečem...
strinjam se z ostalimi, da boš mogla zaklučt s tem, če nočeš bit še bolj przadeta. Sej vem da je težko, ampak vrjem da ti s tem sam dobr hočemo , zaključ s tem zdej, ker ti bo vsak dan težje, vrjemi...
Tega še nism doživela, vem pa kako težko je nekoga pozabt.
strinjam se s sončk-om, da je bolš da končata in on dojame kaj bi rad...
pa velik sreče
strinjam se z ostalimi, da boš mogla zaklučt s tem, če nočeš bit še bolj przadeta. Sej vem da je težko, ampak vrjem da ti s tem sam dobr hočemo , zaključ s tem zdej, ker ti bo vsak dan težje, vrjemi...
Tega še nism doživela, vem pa kako težko je nekoga pozabt.
strinjam se s sončk-om, da je bolš da končata in on dojame kaj bi rad...
pa velik sreče
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Nism lih ponosna na to, ampak tud jst sm sama to delala. Kmal po končani dveletni zvezi (to je že kr ene par let nazaj) sm začela neki mutit z enim tipom, vse je zgledal tko, kot da sva v zvezi, ampak jst sm mu skoz ponavlala, da NISVA v zvezi, ker sm v seb vedla, da to ni to, kar si jst želim, ampak sm bla tok sebična, da sm si z njim mal dolgčas preganjala, on se je pa zalubu. In pol sm se enkrat naveličala in nehala s tem, on je bil pa ful prizadet
Skratka hočem povedat, da jst mislm, da ta tip nima kšnih resnih namenov s tabo, tud če se za rokce držita in ne seksata z drugimi. Če bi hotu zvezo s tabo, se pomojem ne bi neki obotavlu.
Skratka hočem povedat, da jst mislm, da ta tip nima kšnih resnih namenov s tabo, tud če se za rokce držita in ne seksata z drugimi. Če bi hotu zvezo s tabo, se pomojem ne bi neki obotavlu.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
Next time: ne idi se tega če veš da nisi dost močna...
POl mamo pa takle...
POl mamo pa takle...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sem naletela na podoben primer, okusila bolečino in moram reči, da me je tisto precej psihično utrudilo, ker sem bila neprestano na tleh. Drugega ti žal ne morem svetovati kot da prekineš stike z njim, ker bo tako še najlažje zate, ker nisi oseba, ki bi bila za "tu pa tam" kot on recimo.
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
shtrukeljchek napisal/-a:Next time: ne idi se tega če veš da nisi dost močna...
POl mamo pa takle...
se strinjam.. res je mal ljudi zmožnih furat tako zvezo brez, da ne bi mešal čustev. In je že znano, da se vedno ena oseba zaljubi in ponavad smo to glih ženske
Sama sem se zapletla z nekom, ki je čaku punco, da pride študirat v Lj (bila je iz Kopra). Je bil fer in mi to povedu takoj, ampak jst sm se vseen spustila v to, ker sm misnla, da si bom lahko uzela na izi. In ja, nakonc sm se zaljubila vanga in vlekla to skor en let. Če me ne bi takrt ena oseba spravla na realna tla, ne vem kok dolg bi še to trajal in sm tud vesela, da sm končala, ker je blo na konc že tko boleče. Tko da samska, čimprej stran. Bo bolel, boš potrebovala čas, da boš prebolela (sama sem rabla 2 leti, da sm ga čist zbila iz glave) ampak ko boš šla čez to, boš vidla da ni boljšga filinga, ko ga preboliš. Jst sm tok srečna, ko ga zdej vidim in mi ne nardi nič. Nobenga neprijetnega stiskanja v želodcu, nobene bolečine in grem lahko mirno z njim na kavo in se sama seb smejim, da sm bla lahko zaljubljena vanga
srečno!
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
Maped100 napisal/-a:bistveno vprašanje je: "Zakaj to počnete, če veste, da ni okej?"
ker se takšne osebe bojijo biti samske, oz ne znajo živeti s samim seboj. se ukvarjat s sabo! ne pustijo si časa, da prebolijo in tako trpinčijo še druge poleg. čist simpl razlaga. ali pa se s tem hočejo "maščevati" celotni populaciji nasprotnega spola.
zanimivo je opazovati, kako ljudje, ki so v zvezi vidijo edino pozitvno stran v svojem življenju, svojega parterja, in ne najdejo pozitivizma v sebi. potem pa ko se konča, pa je konec sveta. in takrat se je treba naučiti živeti s samim seboj. joj spet sem zabluzla.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
študentka20, ne bi mogla bolj pametno povedat. Jaz sem bila nekoč ista. Sama sebi problem, sama sebi odveč, ves čas sem mislila, da bom srečna samo če bom imela nekoga ob sebi, ki me bo dopolnjeval. Ampak nekdo te lahko dopolnjuje takrat, ko si sam že dovolj močna osebnost, ko nisi čustveno nestabilen in "razstavljen" kot enačba. Treba se je najprej imeti dobro v lastni družbi.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
točno tako. in to je velik problem pri večini parih ki jih poznam. v večini primeri,punci ta fant pomeni vse. celoten center življenja. Pri 20ih! halo. in seveda,ne gleda na sebe. vidi samo njega. in to ni ok? tak je blo pri meni. ko sem bla v zvezi mi je tip pomenil vse, ampak res vse. po kruti preteklosti mi je res olepšal življenje, potem pa ko sma lani končala...o joj groza. svet se mi je podrl. tako da mi ni preostalo nič drugega kot da se naučim živeti sama s sabo, in imeti sebe rada imeti sebe na prvem mestu. nič drugega.
no to je pa sedaj že OT. pomembno je da avtorica teme najde v sebi tisto ljubezen,ki jo tako zelo išče pri zasedenih tipih. pa bo dosti lažje sprejela odločitev ki ji ne da miru.
no to je pa sedaj že OT. pomembno je da avtorica teme najde v sebi tisto ljubezen,ki jo tako zelo išče pri zasedenih tipih. pa bo dosti lažje sprejela odločitev ki ji ne da miru.
življenje je igra,igraj jo,
- ribca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2007
ja res je precej lažje živet za nakoga drugga kot pa zase...pol pa ko ga ni več oz. ko greš narazn, pa aaaaaaa in kaj nej zdej delam sama s sabo (to se mi lih dogaja )
samska, vem da da ti je težko nehat, ampak (je fulllllll težko) sam morš imet sebe rajš kot njega in morš sebi prvoščt najbolš...
sej vem da mogoče tole ne paše lih točn sem, ampak vseen...jest sm šla s fantom pred kratkim narazn (rekel je da me ima ful rad, samo mogoče ne tolko kot si zaslužim) in ja težko mi je to dan za dnem sprejemat in ful ga pogrešam in vse... ampak veš kaj, zaslužm si imet fanta, k me bo imel najrajš (ker sam to je najpomembnejše) in s katermu bom skupaj do konca... če bo hotu bit z mano se bo zato tudi potrudu... glej tudi ti si zaslužiš imet najbolšga fanta (sej vem da si rekla, da nista zares skupej in da sta se zmenla)... ampak ti si se zalubla...in čeprov sta se zmenla da se lahko lupčkata tut z drugimi, ti najbrž ne bo vseen, ko ga boš vidla z drugo.
svetujem ti da ga pustiš na miru (vsaj za neki časa) in vsak po svoje pošlihtata, in nihče ne prav da nebosta nekoč lahko skupej več kot to kar sta zdaj ali pa boš ugotovila, da ti to kar imata odgovarja.
sej bo šlo, pa ne pozabi najrajš moraš imet sebe, ne njega (je pa lažje o tem govort kot pa to dejansko delat, vem)
kakor koli se boš odločla ti želim vso srečo
samska, vem da da ti je težko nehat, ampak (je fulllllll težko) sam morš imet sebe rajš kot njega in morš sebi prvoščt najbolš...
sej vem da mogoče tole ne paše lih točn sem, ampak vseen...jest sm šla s fantom pred kratkim narazn (rekel je da me ima ful rad, samo mogoče ne tolko kot si zaslužim) in ja težko mi je to dan za dnem sprejemat in ful ga pogrešam in vse... ampak veš kaj, zaslužm si imet fanta, k me bo imel najrajš (ker sam to je najpomembnejše) in s katermu bom skupaj do konca... če bo hotu bit z mano se bo zato tudi potrudu... glej tudi ti si zaslužiš imet najbolšga fanta (sej vem da si rekla, da nista zares skupej in da sta se zmenla)... ampak ti si se zalubla...in čeprov sta se zmenla da se lahko lupčkata tut z drugimi, ti najbrž ne bo vseen, ko ga boš vidla z drugo.
svetujem ti da ga pustiš na miru (vsaj za neki časa) in vsak po svoje pošlihtata, in nihče ne prav da nebosta nekoč lahko skupej več kot to kar sta zdaj ali pa boš ugotovila, da ti to kar imata odgovarja.
sej bo šlo, pa ne pozabi najrajš moraš imet sebe, ne njega (je pa lažje o tem govort kot pa to dejansko delat, vem)
kakor koli se boš odločla ti želim vso srečo
-
enaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Se podpišem pod to kar napisale Tamala_mrha, študenka20 in ribica.
Še citat Samanthe iz Sex and the city, ko je pustila onega tipa: "I love you, but I love ME more!"
Se mi zdi da se moramo skoz, vsak dan opominjati na to, da damo sebe na prvo mesto! Ker drugače lahko takoj "ven padeš" in živiš po starem vzorcu, ko iščeš nekoga, ki bo središče tvojega življenja, namesto tebe.
Še citat Samanthe iz Sex and the city, ko je pustila onega tipa: "I love you, but I love ME more!"
Se mi zdi da se moramo skoz, vsak dan opominjati na to, da damo sebe na prvo mesto! Ker drugače lahko takoj "ven padeš" in živiš po starem vzorcu, ko iščeš nekoga, ki bo središče tvojega življenja, namesto tebe.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
res je, da se moreš imeti sebe rajše, kot pa druge, vendar ... sama imam zaj tudi taki primer, ko vem, da med nama ne bo nič več, kot pa le občasno sranje in zaj po novem še kaki na hitro, vendar vse to počnema "na skrivaj" (mislim, da drugi vejo, čeprav se oba trudima bit čim bolj diskretna). pa sem ga vidla, ko je bil z drugo punco in me je kr malo stisnilo, vendar mam v glavi, da med nama ne bo nič ...
jaz se tudi lubčkam z drugimi in včasih pomislim nanj, vendar si rečem, da si zaslužim več kot pa mi on da ... vendar je to težko ... ravno zadnjič sem si rekla, da ne bom nič imela z njim, vendar se mu tako težko uprem ... pa vem, da to sploh ni dobro, to, kaj imama oziroma nimama ... vem, da mi škodi, vendar si na nek način ne morem pomagat ... pa ne gre za to, da bi rabla nekoga, ker sem že kr nekaj let sama in sem v preteklem letu začela prav uživat v samskosti, vendar se mu nikakor ne morem upret ... kot da je zlezu v mojo psiho in točno ve, kaj more naredit ...
stikov z njim pa ne morem prekinit, ker smo le najboljši prijatelji ... z njegovo sestro sva si ko sestri, pa tudi s starši se odlično razumemo ... vendar med nama ne bo nikoli kaj več .... to vem ...
tako da ni vse odvisno od tega, da ne zmoreš bit sam in da se nimaš dovolj rad ... jaz se imam in zmorem bit sama ... vendar na trenutke popustim in sem potem nekaj časa ponovno v omami in si mislim, zakaj to? vendar vem, da če mi ne bi bilo všeč, potem ne bi bilo tako ... ker si ne dopustim, da bi počela stvari, ki mi niso všeč .. na njem je pač nekaj takega, kar me mika in za kar vem, da bom imela, dokler ne bo on ali jaz v zvezi ...
upam, da nisem bila sedaj preveč OT ...
jaz se tudi lubčkam z drugimi in včasih pomislim nanj, vendar si rečem, da si zaslužim več kot pa mi on da ... vendar je to težko ... ravno zadnjič sem si rekla, da ne bom nič imela z njim, vendar se mu tako težko uprem ... pa vem, da to sploh ni dobro, to, kaj imama oziroma nimama ... vem, da mi škodi, vendar si na nek način ne morem pomagat ... pa ne gre za to, da bi rabla nekoga, ker sem že kr nekaj let sama in sem v preteklem letu začela prav uživat v samskosti, vendar se mu nikakor ne morem upret ... kot da je zlezu v mojo psiho in točno ve, kaj more naredit ...
stikov z njim pa ne morem prekinit, ker smo le najboljši prijatelji ... z njegovo sestro sva si ko sestri, pa tudi s starši se odlično razumemo ... vendar med nama ne bo nikoli kaj več .... to vem ...
tako da ni vse odvisno od tega, da ne zmoreš bit sam in da se nimaš dovolj rad ... jaz se imam in zmorem bit sama ... vendar na trenutke popustim in sem potem nekaj časa ponovno v omami in si mislim, zakaj to? vendar vem, da če mi ne bi bilo všeč, potem ne bi bilo tako ... ker si ne dopustim, da bi počela stvari, ki mi niso všeč .. na njem je pač nekaj takega, kar me mika in za kar vem, da bom imela, dokler ne bo on ali jaz v zvezi ...
upam, da nisem bila sedaj preveč OT ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov